Dog.bg Форуми : Мини Пинчер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (625 Страници) +
  • « Първа
  • 115
  • 116
  • 117
  • 118
  • 119
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Мини Пинчер

#2311 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители
Публикувано: 21 October 2006 - 04:13 PM

ей тва сладурче го беше треснал хормоно ама моя ич не вдева за кво става въпрос b) та си поиграха пикаха пак пикаха и пак и не остана време за друго l)

Прикачени файлове

#2312 Потребителят е офлайн   danissa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 October 2006 - 05:25 PM

Чафи, този пуделчо на гости ли ви беше? w)
User's Signature

В тъгата потънах самичка, неразбиране в смях се обръщаше,[br]моята стара усмивка от бездушие се поглъщаше..[br]В скута ми леко потъна лапа,а поглед човешки с топлина ме обгърна...[br]`Само хората правите грешки`.

#2313 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 21 October 2006 - 05:34 PM

Да---цели 2 часа.сега пера пердетата у спалнята--направиха ги на жълти кръгчета b)

Прикачени файлове

#2314 Потребителят е офлайн   danissa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 October 2006 - 05:49 PM

ооооооооооо, това пикане мислех, че се е извършила на открито, а то на хубавите ти пердета. b)
User's Signature

В тъгата потънах самичка, неразбиране в смях се обръщаше,[br]моята стара усмивка от бездушие се поглъщаше..[br]В скута ми леко потъна лапа,а поглед човешки с топлина ме обгърна...[br]`Само хората правите грешки`.

#2315 Потребителят е офлайн   galia69 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 October 2006 - 09:49 PM

danissa Честито за хубавата новина .Желая ти лека и спокойна бременност а пък Анчето като се появи ще ти даде най пълна информация за съвместното съжителство на бебе и куче 1super по точно банда бълхички в нейния случай .
Лина съчуствам ти но поне пердето ти е здраво на моята преятелка дакела от яд че не го е взела с нея на разходка взел че и скъсал чисто новото перде bash

#2316 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• Да се радваш на живота като чихи <3
  • PipPipPip
  • Interests:Anfaris.King Chihuahuas kennel
    +359 884 733 611
    https://www.anfarisking.com/
    https://www.facebook.com/share/1H7dgdd5np/

Публикувано: 21 October 2006 - 10:16 PM

Цитат

danissa Честито за хубавата новина .Желая ти лека и спокойна бременност а пък Анчето като се появи ще ти даде най пълна информация за съвместното съжителство на бебе и куче  1super по точно банда бълхички в нейния случай .

Тъй ли? bl) bravoS Честито !! Да сте живи и здрави и леко бременеене !!!
Аз де съм бляла и не съм разбрала ouu ouu Тогава за danissa пускам една снимка дето не и е тук мястото ,а при котаците ама ще си понеса всичкото bash

Няма икона със зачервени от срам бузи ,но си я представете ,че съм я сложила l) У нас все някой ще се намери да дооправя леглата. Това е Стефи и Симона (в летен костюм - подстригване) ,а там някъде е и Арчо l)

Прикачени файлове

#2317 Потребителят е офлайн   galia69 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 October 2006 - 09:34 AM

Анче ама то момичето цяла тема пуснало а пък ти да не видиш bash
Ама на мен ми е достатъчно само да видя Стефито и се размеквам от къде го извади това голямо око все едно казва сега си ми паднала ще ти оправя прическата l) Особено онези снимки където беше кучешко бебенце са ми любими и от време на време се връщам назад по страниците че да и се порадвам.

#2318 Потребителят е офлайн   danissa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 October 2006 - 10:14 AM

Галя,Анче w) , благодаря ви!!
Снимките на бебето с животинката са w) w) w) ...
Анче, ти колко пинчовци имаше като беше бременна? b)
Като гледам снимките на Чафи, нейното зверче не е от най-отмъстителните, защото мебелите са им наред. 1super Е, малко пране и почистване си е в реда на нещата май...
User's Signature

#2319 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• PipPipPip
    +359 884 733 611

Публикувано: 22 October 2006 - 11:06 AM

Цитат

Анче ама то момичето цяла тема пуснало а пък ти да не видиш bash
Ама на мен ми е достатъчно само да видя Стефито и се размеквам от къде го извади това голямо око все едно казва сега си ми паднала ще ти оправя прическата l) Особено онези снимки където беше кучешко бебенце са ми любими и от време на време се връщам назад по страниците че да и се порадвам.

Гали , ама наистина не съм видяла oleeee ооо , нямаше да пропусна да се запиша b) .

Цитат

Анче, ти колко пинчовци имаше като беше бременна? biggrin.gif
Като гледам снимките на Чафи, нейното зверче не е от най-отмъстителните, защото мебелите са им наред. ns22.gif Е, малко пране и почистване си е в реда на нещата май...

С Раличка като бях бременна имахме морски свинчета , две котки , една пинчерка, от време на време декоративна коза ,която захранвах с биберони l) (големи са като дребни мини пинчери w) ), риби ...може и още нещо да е преминало ама не помня. oleeee

Със Стефито имах една котка , и три кучета ,а Мая и Лиляна си ги взех като родих точно след седмица, разни кълвачи ...и други служебни животинки l) .
Когато бяха по-малко кучетата ги водих всички заедно с мен с количката като си имаха за студено време един сак да се гушкат.

#2320 Потребителят е офлайн   galia69 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 October 2006 - 06:49 PM

Дани хич не се притеснявай според мен всичко ще мине без проблем само ще трябва да се пазиш да не те удари d) Анчето се справя с пълна къща с d) d) d) и бебе че ти няма да се оправиш 1super пък и си мисля че животните усещат инстинктивно че си имат работа с бебе и са много внимателни с него

#2321 Потребителят е офлайн   CoRso_Man Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 October 2006 - 07:02 PM

я вижте моя пин4ер
малко дрогиран ама ;) ;) ;)

Прикачени файлове

User's Signature

Cane Corso - Italian Mastiff[br]Качена снимка

#2322 Потребителят е офлайн   CoRso_Man Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 October 2006 - 07:03 PM

и това ку4е му е брат

Прикачени файлове

• Прикачен файл  7642.jpg (61.72K)
    Брой сваляния: 74

User's Signature

Cane Corso - Italian Mastiff[br]Качена снимка

#2323 Потребителят е офлайн   danissa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 October 2006 - 07:14 PM

Цитат

Дани хич не се притеснявай според мен всичко ще мине без проблем само ще трябва да се пазиш да не те удари d) Анчето се справя с пълна къща с d) d) d) и бебе че ти няма да се оправиш 1super пък и си мисля че животните усещат инстинктивно че си имат работа с бебе и са много внимателни с него

Галя, Анчето е майка героиня 1super , сигурно спи за 10мин. и то с отворени очи. b) Аз докато разходя куч, докато го измия, оправя и деня минал b) .
User's Signature

#2324 Потребителят е офлайн   danissa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 October 2006 - 06:06 PM

Забеляза съм , че пинчерчето от другия блок като ходи все завърта краче ..много странно ми се видя, като заговорих с момичето, то каза, че всички пинчовци така си ходели. bl)
User's Signature

#2325 Потребителят е офлайн   galia69 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 October 2006 - 06:52 PM

Цитат

Галя, Анчето е майка героиня 1super , сигурно спи за 10мин. и то с отворени очи. b) Аз докато разходя куч, докато го измия, оправя и деня минал b) .

Дани виж какво вземай и ускорявай темпото от сега че като се роди бебето ще е обратното ще спиш 10 мин миеш наакано бебе храниш и в паузата трябва и d) да разходиш b) да беше си взела пинчер в багажника на количката щеше да го возиш wink

#2326 Потребителят е офлайн   притил Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 October 2006 - 08:56 PM

о аз отдавно не съм влизала ма е на-ето ме! b)
така почвам:
Честито на Дени за бебо!лека бременност и не се тревожи той кучо ша ти помага-бебе на конче на кучо и... b) !!
хах на Анчето пердето-е то добрече са само петна,че можеше и някоя бая "малка" дупчица да има!! b) l) !

аз за малко да накарам наште да взема Малуши-ама не се получи!! s)
иначе сега сме се опнали,че днеска цял ден сме гонили на баба пилетата b) и бягахме от къщи и лаехми по колите,та кака да тича и да вика по нас!! l) b)

късмет на тези с родени и тези с неродени вси ощи бебешори! r)
и целувки на всички -биг и смол догс! b) l) b) и поздрави на мамите! r)
User's Signature

Качена снимка[br][br][br]ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ НА ВСИЧКИ СТОПАНИ И ДОМАШНИТЕ ИМ ЛЮБИМЦИ

#2327 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• PipPipPip
    +359 884 733 611

Публикувано: 23 October 2006 - 09:37 PM

Ако и вие имате толкова кучета ще се справите 1super , я вижте Лина , тя целият квартал е осиновила.....аз за толкоз сили немам oleeee oo
danissa , как точно ходи пинчерчето? На моето започна да му излиза крачето от колянната става и ще трябва операция.
Да ти кажа най -трудно ще ти е когато трябвада разходиш.....ама аз не му знам името, кажи как се казва рота ,че скоро вместо рота ще пиша взвод.

Гале , я да си земеш още едно бебе от щъркела или говори със синковците.

Вале , тъкмо си мислех ,че си на село и ти се обади. Я кажи името на гадната болест на Малуши. Питай вашите ако не я знаеш ти .

Поздрави на всички мами на Чафунчета , Майльовчета, Найдита, Чоковци и Чочовци дето пишат по рядко и целувки по шкимбите на мъниците w) d)

#2328 Потребителят е офлайн   danissa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 October 2006 - 08:32 AM

Цитат

danissa , как точно ходи пинчерчето? На моето започна да му излиза крачето от колянната става и ще трябва операция.
Да ти кажа най -трудно ще ти е когато трябвада разходиш.....ама аз не му знам името, кажи как се казва рота ,че скоро вместо рота ще пиша взвод.

Анче, пинчото от другия блок ходи все на три крака и то време на време стъпва и на четвъртия, отстрани изглежда сякаш куца.А стопанката каза,че пинчерите така си ходели...
Наш рот е като за цял взвод l) -иначе се казва Рик.
User's Signature

#2329 Потребителят е офлайн   keti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 October 2006 - 10:03 AM

Здравейте r) толкова много работа имам, че нямам време да си измия ушите и очите oleeee Но работата е готина - опаковки за суха храна на кучета и котки wink
За кройки и бройки не ме питайте - импровизирах и се получи. Знам само, че с обръч е по-лесно. Плетеш 2-3 реда и мериш, ако се налага надаваш или намаляш с някоя друга бримка (ей, че не мога и да обяснявам... ouu )
Поздрави и много целувки w)

#2330 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 24 October 2006 - 02:45 PM

Анче права си за осиновяването--при Бобчо се е натресло още едно куче и си пируват с гранулка.Момче е дребна порода--не ми се мисли ако вземат да си канят мацки bl) етървата ще ми разгони фамилията s)
Днеска чоко цял ден ми е на гости--майка му още малко ще разфасова къщата b)
Кети да сложиш на плика муцунката на Чоко от --1--снимката дето излиза от водата
http://images04.snim...g/000216608.jpg
или дето го взимаш от детската градина b) b) b) b)
и ще започнем да купуваме и на мъжете си от тая храна oleeee

• (625 Страници) +
  • « Първа
  • 115
  • 116
  • 117
  • 118
  • 119
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема