Мини Пинчер
Публикувано: 30 October 2006 - 03:39 PM
Публикувано: 30 October 2006 - 04:14 PM
Публикувано: 30 October 2006 - 06:31 PM

В тъгата потънах самичка, неразбиране в смях се обръщаше,[br]моята стара усмивка от бездушие се поглъщаше..[br]В скута ми леко потъна лапа,а поглед човешки с топлина ме обгърна...[br]`Само хората правите грешки`.
Публикувано: 30 October 2006 - 06:56 PM
та значи:в квартала където живее баба ми,през една къща от тях живее една моя приятелка!!и на нея преди 5 години и подарихме пинчи!!казва се Джеса и е сестра на Прити с една година по-малка от нея,но иначе Джеса е по-едра!!та..тъй като преди Прити беше намерила някъде дупка(но я намерихме и вече е затворена b) )и ходеше в техния двор,защото този,който ни разделя е пуст и оттам може да влиза в техния двор,се срещаха и си играеха много(тово беше преди по-малко от месец),а когото онзи ден ги срещнахме на каишки и отвън Прити напрекъсната я ръмжеше и лаеше-Джеса също!!Неразбирам-ЗАЩО!? bl)
А,и още нещо-Джеса е страхотно куче и има много добър характер-харесва и играе с всяко куче,но с Прита и Малуши(майка и)изобщо,ами изобщо не се разбират-джафкат си,ръмжат си!!Дори веднъж испуснах бездаискам Малуши,а Джеса беше на вън и се сдърпаха и на Малуши и текна кръв от клепача(имаше една такава топчица и Джеса и откъсна)!!Защо се държат така с роднините си!?вашите правят ли така!? bl)
Публикувано: 31 October 2006 - 08:32 AM
Много студено стана Сарка само се чуди къде да се навре на топло тука се е мушнала под един елек l)
Прикачени файлове
-
M_75_061029_205911.jpg (60.14K)
Брой сваляния: 65
Публикувано: 31 October 2006 - 11:30 AM
целувки по дупетата на бръмбазъците!! w)
Публикувано: 31 October 2006 - 12:33 PM
Цитат
Притил, мисля, че забравят роднините си.В кучешкия свят няма семейни събирания на доброволни начала, събират ги стопаните. l)

В тъгата потънах самичка, неразбиране в смях се обръщаше,[br]моята стара усмивка от бездушие се поглъщаше..[br]В скута ми леко потъна лапа,а поглед човешки с топлина ме обгърна...[br]`Само хората правите грешки`.
Публикувано: 31 October 2006 - 12:47 PM
Публикувано: 01 November 2006 - 01:55 AM
Vanilla, привет!!
Мне очень понравилась суки Корона и Вандебор Картье super best
Ей, някой да не ми се смее за руския ми. Него съм го забравила да го науча добре ама с жестове се оправям много добре l)
Гали , Сара се завива ,а ела да видиш Арчо как цял ден ме дебне и само да седна и се навира във фанелата ми. След това и Рокса започна да са намърдва oleeee Вече или ще ги обличам и в къщи или ще включвам електрическата възглавница.
Публикувано: 01 November 2006 - 08:50 AM
Анче добре че едно време сме го научили 1super Ти нали си пазиш дрехите където си била бременна в къщи обличаш някоя от тях и ще има място за цялата банда l) Вчера запалихме локалното парно и Сара веднага се намести отпред на топличко да oo иначе през деня е много топло в къщи 18 С и като напече слънцето е супер нали сме южно изложение r)
Публикувано: 01 November 2006 - 10:44 AM
Vanilla добре дошла-аз незнам руски и нищо не мого да кажа,ако може нека някой превежда b) worthy !на мен ми харесаха двете черни r) w) !!
а ние вече си имаме една по тънка блуза за вкъщи и онази на сднимката по на пред е за вънка!!сега плета и друга)-аз да плета-чудо b) )
анче тя галя даде идеята вече-цялата банда под блузата и..! l)
оох-голям студ е вече!! s) Прити вече едвам я карам да излезе по цял ден лежи под климатика или ако някой се завие и тя при него s) w) Вече неможе да играе на любимата и игра-гонене на врабчета! l) и като се заиграеше лятото и целия парка(щото там сядат дядовци и баби на сянка)и се смее и радва-мишка гони лястовици! l) b) w) еех каде си лятооо w)
Публикувано: 01 November 2006 - 04:08 PM
На моя що ли му не викам-граф Дракула-къвто е зъбльо b)
гостенинът на Бобчо май ще го вземат в съседно село --днеска или утре ще дойдат .
Публикувано: 01 November 2006 - 10:02 PM
Цитат
Мне очень понравилась суки Корона и Вандебор Картье super best
Ancheto,
galia69,
притил,
4afi,
Спасибо вам за добрые слова w)
Ancheto,
У тебя очень хороший вкус! r)
galia69
Мы в России можем купировать хвост и уши официально.
Вот фотка Картье в детстве
http://club.minpin.r..._votings/99.JPG
притил
Черные красивые, но и рыжие (красные) тоже красивые. Здесь ты увидишь мою рыжую (красную) суку Чемпиона России - Вандебор Бенджиа http://dog.bg/f/inde...=29&t=1903&st=0 (пост Mad_Max)
4afi,
Да, собаки с родословной http://vandebor.minp...u/pedigreeC.htm
Два имени: Вандебор - это мой питомник; а Картье, Кайзер, Кристиан - имена собак. Корона - это Вандебор Корона.
Публикувано: 01 November 2006 - 10:37 PM
Лина поздравления за това че си намерила местенце на приятелчето на Бобчо. Ние още не сме намерили квартира да се оплача и е голяма лудница, щото до седмица трябва да се махаме от тук. ДОбре че са ми малките да ме ратоварват като се прибера от работа :)
Публикувано: 01 November 2006 - 11:48 PM
Спасибо b) . Все малките бебоци в добЪр домах.
Публикувано: 02 November 2006 - 08:54 AM
http://club.minpin.r..._votings/99.JPG
кажете ми как да не нацелува човек това сладко тумбаче b)
Катрина ще си намерите квартира не се притеснявай не може ли чрез агенция да потърсите 1super
Публикувано: 02 November 2006 - 05:04 PM
Публикувано: 02 November 2006 - 05:09 PM
Прикачени файлове
-
SSA41643.JPG (182.73K)
Брой сваляния: 63
Публикувано: 02 November 2006 - 06:08 PM

Вход

Горе
Цитиране +