Dog.bg Форуми : Мини Пинчер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (625 Страници) +
  • « Първа
  • 118
  • 119
  • 120
  • 121
  • 122
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Мини Пинчер

#2381 Потребителят е офлайн   Katrina Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 29 October 2006 - 09:42 PM

Много са ми интересни тези хора дето така си пускат кученцата сами наван...наи-вече когато става вапрос за дребчовци като насите...Миналата година имасе едно такоща и до нас, та даже мислех да го прибера и да не го врастам на тапите безотговорни стопани...
извинявам се за неправилното изписване на думите, но с кредора писа, че преинсталирахме компиутара и нямам фонетика
User's Signature

Качена снимка

#2382 Потребителят е офлайн   притил Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 October 2006 - 09:55 PM

на мен също!!! a)
гледах преди няколко дни как една жена пресича с пинчито си то стоя на единия тротоар а тя гушнала детето си на другия и изабщо не гледа кучето си и тръгва да пресича тази наистина много натоварена улица,която дори моята майка отскоро ми дава да пресичам сама!! a)
аз бях решила да разхождам Прити без повад,но разбира се винаги да Я виждам!!но немого просто да се отдалечи на два митре и я викм без значение дали ими или няма опасност за нея!!и си я водя на повод!! w) a)
незнам!!абе вие на повод ли ги водите вашите мишки!? bl)
User's Signature

Качена снимка[br][br][br]ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ НА ВСИЧКИ СТОПАНИ И ДОМАШНИТЕ ИМ ЛЮБИМЦИ

#2383 Потребителят е офлайн   galia69 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 October 2006 - 08:22 AM

Сара винаги я водя на повод само като отидем на полянката където си тича я пускам но там не е опасно няма коли и рядко минават хора .

#2384 Потребителят е офлайн   danissa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 October 2006 - 09:00 AM

Разумния стопанин си води кучето на повод, все пак пресичат се улици, има опасности.А където е мястото за игра се пуска b) .А ако няма такова място/като при нас/ ходи тъжно на повод и често посещаваме разни открити от нас полянки към Банкя и Панчарево. l)
User's Signature

В тъгата потънах самичка, неразбиране в смях се обръщаше,[br]моята стара усмивка от бездушие се поглъщаше..[br]В скута ми леко потъна лапа,а поглед човешки с топлина ме обгърна...[br]`Само хората правите грешки`.

#2385 Потребителят е офлайн   притил Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 October 2006 - 09:00 AM

Цитат

Сара винаги я водя на повод само като отидем на полянката където си тича я пускам но там не е опасно няма коли и рядко минават хора .

и аз така!! 1super пускам я без повод само ако я взема с мен да хвърлим боклука,и то кофата е на 10 метра от входа и няма коли!! 1super
иначе немога-аз умирам от страх като я водя пусната и се отказах!! r) 1super
User's Signature

Качена снимка[br][br][br]ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ НА ВСИЧКИ СТОПАНИ И ДОМАШНИТЕ ИМ ЛЮБИМЦИ

#2386 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• Да се радваш на живота като чихи <3
  • PipPipPip
  • Interests:Anfaris.King Chihuahuas kennel
    +359 884 733 611
Публикувано: 30 October 2006 - 09:58 AM

Първата ми Роксана (тази от снимката с лъвицата) я водих на повод само в началото. Тя беше невероятно интелигентна и в един момент без да се усетятя ходеше с мен без повод, а аз в последствие загубих и каишката и . Чакаше ме пред магазините, криеше се в сака ако сме в автобуса, пресичахме двупосочно платно без думичка да кажа, вървеше си напред и стигнеше ли бордюр самичка си спираше изравняваше се по мен и правеше това което правя аз без да и казвам. Когато пресечем и се пускаше на пред. Ако и кажех да върви до мен и не ме оставяше и беше като залепена. Карах моторчето и се возеше с мен. Но за нея да я карам да изпълнява команди като "седни" "стани" " легни" бяха като наказание. Изпълняваше ги ,но не като заповедни ,а ако и кажа мило и нежно. Приемаше ги като наказание иначе. Невероятно същество w) Остана ми само Робинчо от нея w) и той не обича поводите и е много изпълнителен.
Майльо и Чочо са също много послушни като гледам.
Сегашните ми са идиотчета и е по-добре да се връзват. Много са и взаимно си дават кураж и развалят дисциплината. Само Арчо не го връзвам винаги.

#2387 Потребителят е офлайн   sunysmile Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 October 2006 - 10:47 AM

Преди водех предишното си кученце (дакелка) само на повод.Веднъж реших да я изведа без повод , разхождаме си се ние , но аз нали съм свикнала като ми е на каишка се да е до мене или малко пред мене и аз погледнах там към едно друго кученце и в следващия момент...Доли я няма bl) така се изплаших , а тя била точно зад дървото до мен l) , ама все пак голям шок си беше като видях , че я няма.Затова си я водех на повод и само в градинката я пусках да тичка и играе. l) А сега на Съни още й е рано за раходки , но и тя ще си бъде на каишка.
Вие какви каишки ползвате с въже или със синджир?
User's Signature

Качена снимка

Колкото повече опознавам хората , толкова повече обиквам своето куче ! <3

#2388 Потребителят е офлайн   притил Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 October 2006 - 10:54 AM

ами нашта е:Качена снимка
User's Signature

#2389 Потребителят е офлайн   джуджанка Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 October 2006 - 12:10 PM

На Лола и се караме като хапе Дара, а на Дара се караме като замахва към Лола. Сега сме в период на покзване на обич и към двете по еднакво. Дара взе да ревнува, че Лола и взима играчките и сега подаряваме на Лола играчките, с които Дара не иска да играе.
Вчера бях побесняла. Излизам на терасата да простирам и оставям двете кучки да си играят r) Влизам в стаята и гледам Дара как взима гранули от паничката на Лола и ги кисне в купичката с вода. a) Лола милата седи отдтрани и гледа жално cl) Дара отиде наказана, а Лола послушно /след като ми видя физиономията/ изчака да оправя поразиите на джуджето и се наяде необезпокоявана. Два дена само по разходки. И Дара си къса листенца от храстите, Лола тича като подивяла по полянката. Едно момченце малко по-голямо от Дара се опита да я изблъска и и се развика, а Лола както се беше заиграла със сестра ми като скочи. Не мога да я настигна. С лай и заплашителни оголени зъби към детето. Момченцето избяга естествено, а Дара като по команда потупа по главата Лола и заръкопляска и крещи "Бавооооооооо!". Не е нужно да споменавам, че това дете не се добли повече до дъщеря ми нали!? n)
Само да спомена, че не бяхме на детска площадка, а в една градинка на около 100м от детска площадка и общо взето няма деца на тази поляна, а само кучове. Дооточнявам, за да не помислите, че си водя кучето с детето по площадките. Даже заради Лола се събра една гвардия с деца, които тичаха и се опитваха да и привлекат вниманието, за да тича след тях. Бяха много сладки, а майките успяха на спокойствие да си изпият кафетата cl) Много бях озадачена от факта, че нито една не дойде да види дали кучето не предствлява опасност за детето и. Имаше едно бебе на 1г и 2м. САМО fow bash
User's Signature

Качена снимка

#2390 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• PipPipPip
    +359 884 733 611
Публикувано: 30 October 2006 - 03:31 PM

Аз като си водих кучетата в количката и все се намираше по някое бебешко дупе да стърчи от багажника като се опитва да докопа скрилото се пинчерче в сака l) Щом кучето е с дете, майките се успокояват и ако не са някой изкрейзали на тема кучета , ги оставят да правят каквото искат. Ако ти пречат ги помоли да си отидат или кажи ,че кучето хапе. Може като играе с моного деца , Лола да не е агресивна към децата. Нека да свикве. Тъпото е ,че повечето пищят за какво ли не и тогава кучето се настървява. Ако вземе да се наежва към децата по-добре докато си оформи характера да не я събираш с много плашливи крясльовци.

Аз ги разхождам с нагръдник и ластичен повод от ликра-супер удобен 1super

#2391 Потребителят е офлайн   джуджанка Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 October 2006 - 03:39 PM

ОООООООО, на мен децата изобщо не ми пречат, дори са ми забавни. Само ми изплува следната картинка : Лола след няколко месеца вече ще е сериозно куче и тогава майките ще се избиват да крещят по мен. А сега си зарязват децата без надзор, защото от сладкарницата, в която си пият кафето децата си няма как да видят. Та чакам с нетърпение този период. Децата около нас вече познават Лола и и се радват. Дори има момиченце, което го е страх от кучета /разрева се от един дакел, който я подуши и си продължи пътя/, което като види Лола и тича да я гали и прегръща. Та така с нашите подвизи с малките разбойници!
User's Signature

Качена снимка

#2392 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 30 October 2006 - 04:14 PM

Винаги на каишка--даже и у дома в двора,в колата пак е с каишка да мога като видя полиция да го държа с едната ръка ниско долу на седалката s) иначе е на волана прав b) Само вътре в къщи е пуснат на свобода.Той не е за вяра--ай е отвързан и е хукнал нанякъде b)

#2393 Потребителят е офлайн   danissa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 October 2006 - 06:31 PM

Значи Чафи е шофьор без книжкааааааа. l)
User's Signature

В тъгата потънах самичка, неразбиране в смях се обръщаше,[br]моята стара усмивка от бездушие се поглъщаше..[br]В скута ми леко потъна лапа,а поглед човешки с топлина ме обгърна...[br]`Само хората правите грешки`.

#2394 Потребителят е офлайн   притил Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 October 2006 - 06:56 PM

Абе хора да ви стрелна един въпрос:
та значи:в квартала където живее баба ми,през една къща от тях живее една моя приятелка!!и на нея преди 5 години и подарихме пинчи!!казва се Джеса и е сестра на Прити с една година по-малка от нея,но иначе Джеса е по-едра!!та..тъй като преди Прити беше намерила някъде дупка(но я намерихме и вече е затворена b) )и ходеше в техния двор,защото този,който ни разделя е пуст и оттам може да влиза в техния двор,се срещаха и си играеха много(тово беше преди по-малко от месец),а когото онзи ден ги срещнахме на каишки и отвън Прити напрекъсната я ръмжеше и лаеше-Джеса също!!Неразбирам-ЗАЩО!? bl)
А,и още нещо-Джеса е страхотно куче и има много добър характер-харесва и играе с всяко куче,но с Прита и Малуши(майка и)изобщо,ами изобщо не се разбират-джафкат си,ръмжат си!!Дори веднъж испуснах бездаискам Малуши,а Джеса беше на вън и се сдърпаха и на Малуши и текна кръв от клепача(имаше една такава топчица и Джеса и откъсна)!!Защо се държат така с роднините си!?вашите правят ли така!? bl)
User's Signature

#2395 Потребителят е офлайн   galia69 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 October 2006 - 08:32 AM

Във връзка с воденето с повод или без снощи за малко да се върна в къщи с едно много сладко кученце порода чау чау .Връщам се аз от работа в тъмниците и гледам един мъж върви бавно и се оглежда мен естествено ме хвана шубето и на бързо драснах към нашия блок bl) обаче на среща ми една пухкава топка още като я видях и се сетих каква е работата загубили я душичката .Извиках му на човека и дойде да си го прибере d) а пък то кротичко и доверчиво d)стопанина и каза че така си ходи само на разходка .Аз не рискувам да я пусна Сара сама oleeee
Много студено стана Сарка само се чуди къде да се навре на топло тука се е мушнала под един елек l)

Прикачени файлове

#2396 Потребителят е офлайн   притил Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 October 2006 - 11:30 AM

e поне се спасила малката душица!! w) много са сладички като са бебешори чау-чаутата(е то всички бебета са сладки,ама на мен пухкавите бебета повече ми харесват b) ) w) !!
целувки по дупетата на бръмбазъците!! w)
User's Signature

#2397 Потребителят е офлайн   danissa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 October 2006 - 12:33 PM

Цитат

Защо се държат така с роднините си!?вашите правят ли така!? bl)

Притил, мисля, че забравят роднините си.В кучешкия свят няма семейни събирания на доброволни начала, събират ги стопаните. l)
User's Signature

#2398 Потребителят е офлайн   притил Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 October 2006 - 12:47 PM

да b) !!но попринцип и двете са много дружелюбни към всички кучета,но само Джеса към майка си и Прита към Джеса и обратно!щом се забравят не трябвали да се възприемат както възприемат и останалите кучета!? bl) това много ме нътажава,защото там в квартала мого да пускам Прита да играе само със сестра й пък те като се карат и... s) w)
User's Signature

#2399 Потребителят е офлайн   Vanilla Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 November 2006 - 01:20 AM

Всем привет!
У меня в июле родились щенки. Вот их фото в 6 недель.

Вандебор Кайзер
Качена снимка

Вандебор Кристиан
Качена снимка

Вандебор Клементина
Качена снимка

Вандебор Калипсо
Качена снимка

Корона
Качена снимка

Вандебор Картье
Качена снимка

Когду получу фото от новых хозяев, покажу вам всем обязательно.
User's Signature

Vandebor - English Toy Terriers, Miniature Pinschers, Pomeranians http://minpin.ru

#2400 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• PipPipPip
    +359 884 733 611
Публикувано: 01 November 2006 - 01:55 AM

Вале, най-вероятно е борба за тарторство в района. Те са само през двор ,а и трите се изявяват като лидерки явно.Ще могат да се разберат ,но без Малуши и Прити да са заедно , но на съвсем друг терен.

Vanilla, привет!!
Мне очень понравилась суки Корона и Вандебор Картье super best

Ей, някой да не ми се смее за руския ми. Него съм го забравила да го науча добре ама с жестове се оправям много добре l)

Гали , Сара се завива ,а ела да видиш Арчо как цял ден ме дебне и само да седна и се навира във фанелата ми. След това и Рокса започна да са намърдва oleeee Вече или ще ги обличам и в къщи или ще включвам електрическата възглавница.

• (625 Страници) +
  • « Първа
  • 118
  • 119
  • 120
  • 121
  • 122
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни