Мини Пинчер
Публикувано: 29 October 2006 - 09:42 PM
извинявам се за неправилното изписване на думите, но с кредора писа, че преинсталирахме компиутара и нямам фонетика
Публикувано: 29 October 2006 - 09:55 PM
гледах преди няколко дни как една жена пресича с пинчито си то стоя на единия тротоар а тя гушнала детето си на другия и изабщо не гледа кучето си и тръгва да пресича тази наистина много натоварена улица,която дори моята майка отскоро ми дава да пресичам сама!! a)
аз бях решила да разхождам Прити без повад,но разбира се винаги да Я виждам!!но немого просто да се отдалечи на два митре и я викм без значение дали ими или няма опасност за нея!!и си я водя на повод!! w) a)
незнам!!абе вие на повод ли ги водите вашите мишки!? bl)
Публикувано: 30 October 2006 - 08:22 AM
Публикувано: 30 October 2006 - 09:00 AM

В тъгата потънах самичка, неразбиране в смях се обръщаше,[br]моята стара усмивка от бездушие се поглъщаше..[br]В скута ми леко потъна лапа,а поглед човешки с топлина ме обгърна...[br]`Само хората правите грешки`.
Публикувано: 30 October 2006 - 09:00 AM
Цитат
и аз така!! 1super пускам я без повод само ако я взема с мен да хвърлим боклука,и то кофата е на 10 метра от входа и няма коли!! 1super
иначе немога-аз умирам от страх като я водя пусната и се отказах!! r) 1super
Публикувано: 30 October 2006 - 09:58 AM
Майльо и Чочо са също много послушни като гледам.
Сегашните ми са идиотчета и е по-добре да се връзват. Много са и взаимно си дават кураж и развалят дисциплината. Само Арчо не го връзвам винаги.
Публикувано: 30 October 2006 - 10:47 AM
Вие какви каишки ползвате с въже или със синджир?
Публикувано: 30 October 2006 - 12:10 PM
Вчера бях побесняла. Излизам на терасата да простирам и оставям двете кучки да си играят r) Влизам в стаята и гледам Дара как взима гранули от паничката на Лола и ги кисне в купичката с вода. a) Лола милата седи отдтрани и гледа жално cl) Дара отиде наказана, а Лола послушно /след като ми видя физиономията/ изчака да оправя поразиите на джуджето и се наяде необезпокоявана. Два дена само по разходки. И Дара си къса листенца от храстите, Лола тича като подивяла по полянката. Едно момченце малко по-голямо от Дара се опита да я изблъска и и се развика, а Лола както се беше заиграла със сестра ми като скочи. Не мога да я настигна. С лай и заплашителни оголени зъби към детето. Момченцето избяга естествено, а Дара като по команда потупа по главата Лола и заръкопляска и крещи "Бавооооооооо!". Не е нужно да споменавам, че това дете не се добли повече до дъщеря ми нали!? n)
Само да спомена, че не бяхме на детска площадка, а в една градинка на около 100м от детска площадка и общо взето няма деца на тази поляна, а само кучове. Дооточнявам, за да не помислите, че си водя кучето с детето по площадките. Даже заради Лола се събра една гвардия с деца, които тичаха и се опитваха да и привлекат вниманието, за да тича след тях. Бяха много сладки, а майките успяха на спокойствие да си изпият кафетата cl) Много бях озадачена от факта, че нито една не дойде да види дали кучето не предствлява опасност за детето и. Имаше едно бебе на 1г и 2м. САМО fow bash
Публикувано: 30 October 2006 - 03:31 PM
Аз ги разхождам с нагръдник и ластичен повод от ликра-супер удобен 1super
Публикувано: 30 October 2006 - 03:39 PM
Публикувано: 30 October 2006 - 04:14 PM
Публикувано: 30 October 2006 - 06:31 PM

В тъгата потънах самичка, неразбиране в смях се обръщаше,[br]моята стара усмивка от бездушие се поглъщаше..[br]В скута ми леко потъна лапа,а поглед човешки с топлина ме обгърна...[br]`Само хората правите грешки`.
Публикувано: 30 October 2006 - 06:56 PM
та значи:в квартала където живее баба ми,през една къща от тях живее една моя приятелка!!и на нея преди 5 години и подарихме пинчи!!казва се Джеса и е сестра на Прити с една година по-малка от нея,но иначе Джеса е по-едра!!та..тъй като преди Прити беше намерила някъде дупка(но я намерихме и вече е затворена b) )и ходеше в техния двор,защото този,който ни разделя е пуст и оттам може да влиза в техния двор,се срещаха и си играеха много(тово беше преди по-малко от месец),а когото онзи ден ги срещнахме на каишки и отвън Прити напрекъсната я ръмжеше и лаеше-Джеса също!!Неразбирам-ЗАЩО!? bl)
А,и още нещо-Джеса е страхотно куче и има много добър характер-харесва и играе с всяко куче,но с Прита и Малуши(майка и)изобщо,ами изобщо не се разбират-джафкат си,ръмжат си!!Дори веднъж испуснах бездаискам Малуши,а Джеса беше на вън и се сдърпаха и на Малуши и текна кръв от клепача(имаше една такава топчица и Джеса и откъсна)!!Защо се държат така с роднините си!?вашите правят ли така!? bl)
Публикувано: 31 October 2006 - 08:32 AM
Много студено стана Сарка само се чуди къде да се навре на топло тука се е мушнала под един елек l)
Прикачени файлове
-
M_75_061029_205911.jpg (60.14K)
Брой сваляния: 57
Публикувано: 31 October 2006 - 11:30 AM
целувки по дупетата на бръмбазъците!! w)
Публикувано: 31 October 2006 - 12:33 PM
Цитат
Притил, мисля, че забравят роднините си.В кучешкия свят няма семейни събирания на доброволни начала, събират ги стопаните. l)

Публикувано: 31 October 2006 - 12:47 PM
Публикувано: 01 November 2006 - 01:55 AM
Vanilla, привет!!
Мне очень понравилась суки Корона и Вандебор Картье super best
Ей, някой да не ми се смее за руския ми. Него съм го забравила да го науча добре ама с жестове се оправям много добре l)
Гали , Сара се завива ,а ела да видиш Арчо как цял ден ме дебне и само да седна и се навира във фанелата ми. След това и Рокса започна да са намърдва oleeee Вече или ще ги обличам и в къщи или ще включвам електрическата възглавница.