Dog.bg Форуми : Мини Пинчер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (625 Страници) +
  • « Първа
  • 123
  • 124
  • 125
  • 126
  • 127
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Мини Пинчер

#2481 Потребителят е офлайн   JANINA.01 Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 13 November 2006 - 10:32 PM

Zdraveite, momi4eta!
Imam maluk problem i se nadqvam nqkoq ot vas da mi pomogne v razreshavaneto mu :( Na put sum da si kupq pqsu4no mini pin4er4e ot obqva v internet.Svurzah se s dve jeni ot Sofiq(az sum ot Varna),koito prodavat pin4er4eta.Dotyk dobre,no v momenta sum pred dilema koe ku4ence da izbera .Imam snimki i na dvete ,no ne sum mnogo naqsno s otli4itelnite i tipi4ni belezi za porodata...specialno za pqsu4nite..moq blizka priqtelka ima mini pin4er,no 4erni4uk i ne uspq da mi dade suvet koe da izbera. Zatova se obru6tam kum vas s nadejdata da me posuvetvate i naso4ite...tui kato ne moga da otida da vidq na mqsto ku4encata i da precenq..
Blagodarq vi predvaritelno,pozdravi :)
Moga da pratq snimki ako poiskate ,mnogo sum oburkana:(

#2482 Потребителят е офлайн   Hauseofbarzev Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 November 2006 - 10:39 PM

poblikuvai tuka snimkite i as 6te ti kaja moeto mnenie a ,ako iska6 ve4e ti si preceni da li da go vzeme6 pod vnimanie

МОД: Кирилица!

#2483 Потребителят е офлайн   JANINA.01 Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 13 November 2006 - 11:14 PM

sega 6te dam linka ot obqvata za ku4encata ,za 4iqto poroda ne sum sigurna...no pishe ,4e sa mini pin4er4eta:
http://a42735.mamche...nchercheta.html 4akam mnenie.. bl)

МОД: Здравей. Пиши на кирилица. Разгледай форума по-подробно.

#2484 Потребителят е офлайн   galia69 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 November 2006 - 11:32 PM

Добре дошла JANINA.01 първо ако обичаш пиши на кирилица .Нещо не мога да те разбера как така ще си купуваш кученце по снимка ами те могат да ти пуснат каквато снимка си искат bl) Трябва да се заинтересуваш и от родителите на бебетата може да пише че са мини пинчер а да станат като моята Сарка 5 кг.Ан4ето е от Варна питай нея тя може да ти даде информация може да има и във Варна бебета за продажба .

#2485 Потребителят е офлайн   galia69 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 November 2006 - 10:35 AM

Момичета до края на месеца съм си в къщи боли ме ръката и ще се гледаме с мамината глезла .Да ви я похваля яде ориз с пилешко най накрая да яде като нормално d) а не като злоядо бебе .Вижте я колко е щастлива w) така ми се глези по цял ден b)

Прикачени файлове

#2486 Потребителят е офлайн   JANINA.01 Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 14 November 2006 - 11:03 AM

добре все тая ,мерси bl)

#2487 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• Да се радваш на живота като чихи <3
  • PipPipPip
  • Interests:Anfaris.King Chihuahuas kennel
    +359 884 733 611
Публикувано: 14 November 2006 - 11:25 AM

Цитат

добре все тая ,мерси bl)

Защо да е все тая bl) то си е много важно. Тези снимки не са актуални в момента. Ами аз ги гледам отдавна тези снимки .Ако искаш ще се видим и ще ти обясня подробно.

#2488 Потребителят е офлайн   Katrina Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 November 2006 - 12:09 PM

Ама много хубава тази Саринка :))) и явно мноооого доволна от това че си в къщи! Бързо оздравяване ти желая Гале, може да е добре да си в къщи, но по-добре да не те боли нищо 1super
janina от снимка нищо не можеш да разбереш за съжаление, но така или иначе породисто пинчерче от обява в БГ няма да намериш, така че....
ако искаш да отговаря на белезите поръчай си от развъдник или поне търси в БГ поне единия от родителите да е родословен, но и това не е гаранция
при мен таткото е родословен, родиха се три малки и трите ужасно различни и всички извън границите на стандарта, Майлс е в границите по височина, дължина и килограми, но е черен, другите са черно-кафяви, но са по-дребни....паднаха се на майката, която е от магазин и има чихуахуа в нея
така че вземай си което ти е по-мило и го обичай и хич да не ти пука и поискай ако може да видиш родителите да не стане много едро кученцето - все пак искаш да е малко нали wink
User's Signature

Качена снимка

#2489 Потребителят е офлайн   притил Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 November 2006 - 06:48 PM

JANINA.01 аз бих казала това което каза и катрина тъй,че не смятам да повтарям едно и също!! 1super късмет в избор!надявам се,че след и преди да си вземеш кученце ще продължаваш да пишеш тук много е хубаво,че все повече пинчета са присъединават!! 1super
да бе Сарка е голяма красавица(и лигла) w) !!!!гале дано по-бързо се оправиш(ама пак да си стоиш във вас b) ) r) !!!!!!
аз днес не бях на училище а Прити направи плюшката си па пух буквално вижте остатъците от нея:това са устатъци пух и плат,които до сутринта наричахме "плюшката на Прити",а сега "пухът на прити"!!!! b) l) b)
съжелявам,че немога да покажа снимки от самото действие,но мога да снимам само с камерата на компа,а тя е в другата стая или с на калеко телефона,когато ходя у баба! s) w) Но още малко и .....аз ще мога да"снимам като хората" b) r)

Прикачени файлове

User's Signature

Качена снимка[br][br][br]ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ НА ВСИЧКИ СТОПАНИ И ДОМАШНИТЕ ИМ ЛЮБИМЦИ

#2490 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• PipPipPip
    +359 884 733 611
Публикувано: 15 November 2006 - 12:12 AM

Като гледам Прити колко е работна и се сещам за МАЯ дето тази сутрин я намира мъжо ми как блаженно и сладко си прегризва един кабел включен в контакта bl)

Ей, ще ви пусна едно линкче от една класация в, в която участвам и аз за ГОЛЯМАТА НАГРАДАААА l) ако искате може да гласувате за всяка колонка по отделно и може да се гласува веднъж на 24 ч .
КОНКУРС wink

#2491 Потребителят е офлайн   galia69 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 November 2006 - 07:49 AM

Цитат

добре все тая ,мерси bl)

Питат хората им отговарят и накрая все тая oleeee bash bash
Това ми е професионално заболяване и като си натоваря малко повече ръката и здавам багажа s) според лекаря трябва ми по лека работа и почивка на санаториум ех мечти b) и аз искам ама няма w)
Анче ама вие не сте ли големи за такива бели че и Прити и тя l) .Мале големи сладури има на тоя конкурс видяхте ли каква жертва на модата имаЖертва на модата
Споко Анче ще гласуваме 1super

#2492 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• PipPipPip
    +359 884 733 611
Публикувано: 15 November 2006 - 09:59 AM

Благодаря ,Гали, има много готинки снимки наистина аз очаквах ,че ще са повече . За моя радост виждам ,че руснаците гласуват и за мои снимки. b) Гласувай за който ти хареса все пак трябва да спечели най-забавната снимка. Аз се учудих ,че може да се гласува всеки ден,но така са решили.

Саричка е щастливка ,че си си у дома и ако и при вас е така слънчево като тук и вече всичко ще и е като по поръчка l)

А за белите възраст няма ,а трябва малко повече акъл ама ..... b)

#2493 Потребителят е офлайн   Hauseofbarzev Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 November 2006 - 10:32 AM

Извиняваите кои е собственика на тези пинчери и ако може да ми даде телефонния си номер за да му се обадя да го попитам нещо във вразка с тях.Благодаря предварително.

Прикачени файлове

#2494 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• PipPipPip
    +359 884 733 611
Публикувано: 15 November 2006 - 10:38 AM

Hauseofbarzev, аз виновен l)

#2495 Потребителят е офлайн   Hauseofbarzev Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 November 2006 - 11:40 AM

kaji mi telefona si

#2496 Потребителят е офлайн   galia69 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 November 2006 - 01:52 PM

Анче аз мога ли да свържа нашия татко с вашия да попитаме за рецептата как се правят такива хубави дъщери че нашия нещо не улучва все момченца излизат b) За кученцата ми е ясно с такива хубави майка и татко просто няма начин да не ги харесат w)
Наистина има много хубави снимки но нали знаеш че съм пристрастна като видя Стефито и ми пада пердето wink

#2497 Потребителят е офлайн   джуджанка Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 November 2006 - 02:40 PM

Анче, дъщеря ти е невероятно красива! Много е сладка. НА тази снимка на колко годинки е?
User's Signature

Качена снимка

#2498 Потребителят е офлайн   Hauseofbarzev Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 November 2006 - 06:51 PM

Imate li za prodavane pin4eri iskam da si kupq edin.

#2499 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• PipPipPip
    +359 884 733 611
Публикувано: 15 November 2006 - 08:44 PM

Цитат

kaji mi telefona si

052 64 79 41 0889909786-Анна Обади ми се и ще ти обясня кога очаквам бебета ,дай Боже всичко да е наред.Сега има от една кучка ,но едното е запазено отдавна. Ако се откаже момчето може и да го продавам. Другото нямам представа дали собственика на женската не е намерил стопани. Родителите са баща 1,5кг , майка 1,4кг.
След някой месец може да имам и от едрите пинчери, от майката на тези от снимката. Те стават от 3-4,5кг.

Гале, ама всички казват ,че приличали щерките на таткото и аз им се чудя от къде го познават. А мъжа ми като каже така го гледам
bl) и се чудя къде го е виждал l) l) l) . Аз се надявах на момче за второто ама не смених коча и пак мома l) .

Цитат

Анче, дъщеря ти е невероятно красива! Много е сладка. НА тази снимка на колко годинки е?

Благодаря, благодаря много ми е приятно като го казвате.На снимката е на 2г и 7м., а сега е на 4г и 2м w)

Да ви се оплача от моя АРЧО a) купувам аз РОЯЛ КАНИН ,на челна стойка заставам да го храня, давам консерви, варено месце(само месо) ......вече направо забравих какво още и дрисльото му с дрисльо НЕ ЯДЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ouu ouu ouu ouu . Но ...като хвана пюрето от детската кухня за Стефито и ми дърпа ръцете, квичи ,скача ...абе откача направо. Яде го като прасе. Реших да сложа и гранула Роялка от най-добрата- облиза пюрето и толкоз a) ouu
А ми кажете как да спазвам правилото ,да не яде хуманна храна, че той днес е трети ден дето не яде и стои като сянка. Ама като си изплюска пюренцето и един спаринг направиха.

#2500 Потребителят е офлайн   Hauseofbarzev Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 November 2006 - 08:56 PM

I as gledam pin4eri sega imam samo edna jenska maika ot lqvata strana i sega mi rodi 4 malki ot tazi vrazka rodi 2 majki s dve jenski jenskite 6te si gi ostava no 6te mi trqbva majkar da si kupq zatova te pitam za6toto mi trqbva da majkiq druga krav.

Прикачени файлове

• (625 Страници) +
  • « Първа
  • 123
  • 124
  • 125
  • 126
  • 127
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема