Мини Пинчер
Публикувано: 13 November 2006 - 10:32 PM
Imam maluk problem i se nadqvam nqkoq ot vas da mi pomogne v razreshavaneto mu :( Na put sum da si kupq pqsu4no mini pin4er4e ot obqva v internet.Svurzah se s dve jeni ot Sofiq(az sum ot Varna),koito prodavat pin4er4eta.Dotyk dobre,no v momenta sum pred dilema koe ku4ence da izbera .Imam snimki i na dvete ,no ne sum mnogo naqsno s otli4itelnite i tipi4ni belezi za porodata...specialno za pqsu4nite..moq blizka priqtelka ima mini pin4er,no 4erni4uk i ne uspq da mi dade suvet koe da izbera. Zatova se obru6tam kum vas s nadejdata da me posuvetvate i naso4ite...tui kato ne moga da otida da vidq na mqsto ku4encata i da precenq..
Blagodarq vi predvaritelno,pozdravi :)
Moga da pratq snimki ako poiskate ,mnogo sum oburkana:(
Публикувано: 13 November 2006 - 11:14 PM
http://a42735.mamche...nchercheta.html 4akam mnenie.. bl)
МОД: Здравей. Пиши на кирилица. Разгледай форума по-подробно.
Публикувано: 13 November 2006 - 11:32 PM
Публикувано: 14 November 2006 - 10:35 AM
Прикачени файлове
-
061110_125521.jpg (31.48K)
Брой сваляния: 67
Публикувано: 14 November 2006 - 11:25 AM
Цитат
Защо да е все тая bl) то си е много важно. Тези снимки не са актуални в момента. Ами аз ги гледам отдавна тези снимки .Ако искаш ще се видим и ще ти обясня подробно.
Публикувано: 14 November 2006 - 12:09 PM
janina от снимка нищо не можеш да разбереш за съжаление, но така или иначе породисто пинчерче от обява в БГ няма да намериш, така че....
ако искаш да отговаря на белезите поръчай си от развъдник или поне търси в БГ поне единия от родителите да е родословен, но и това не е гаранция
при мен таткото е родословен, родиха се три малки и трите ужасно различни и всички извън границите на стандарта, Майлс е в границите по височина, дължина и килограми, но е черен, другите са черно-кафяви, но са по-дребни....паднаха се на майката, която е от магазин и има чихуахуа в нея
така че вземай си което ти е по-мило и го обичай и хич да не ти пука и поискай ако може да видиш родителите да не стане много едро кученцето - все пак искаш да е малко нали wink
Публикувано: 14 November 2006 - 06:48 PM
да бе Сарка е голяма красавица(и лигла) w) !!!!гале дано по-бързо се оправиш(ама пак да си стоиш във вас b) ) r) !!!!!!
аз днес не бях на училище а Прити направи плюшката си па пух буквално вижте остатъците от нея:това са устатъци пух и плат,които до сутринта наричахме "плюшката на Прити",а сега "пухът на прити"!!!! b) l) b)
съжелявам,че немога да покажа снимки от самото действие,но мога да снимам само с камерата на компа,а тя е в другата стая или с на калеко телефона,когато ходя у баба! s) w) Но още малко и .....аз ще мога да"снимам като хората" b) r)
Прикачени файлове
-
________________.jpg (7.3K)
Брой сваляния: 64
Публикувано: 15 November 2006 - 12:12 AM
Ей, ще ви пусна едно линкче от една класация в, в която участвам и аз за ГОЛЯМАТА НАГРАДАААА l) ако искате може да гласувате за всяка колонка по отделно и може да се гласува веднъж на 24 ч .
КОНКУРС wink
Публикувано: 15 November 2006 - 07:49 AM
Цитат
Питат хората им отговарят и накрая все тая oleeee bash bash
Това ми е професионално заболяване и като си натоваря малко повече ръката и здавам багажа s) според лекаря трябва ми по лека работа и почивка на санаториум ех мечти b) и аз искам ама няма w)
Анче ама вие не сте ли големи за такива бели че и Прити и тя l) .Мале големи сладури има на тоя конкурс видяхте ли каква жертва на модата имаЖертва на модата
Споко Анче ще гласуваме 1super
Публикувано: 15 November 2006 - 09:59 AM
Саричка е щастливка ,че си си у дома и ако и при вас е така слънчево като тук и вече всичко ще и е като по поръчка l)
А за белите възраст няма ,а трябва малко повече акъл ама ..... b)
Публикувано: 15 November 2006 - 10:32 AM
Прикачени файлове
-
000713797.jpg (63.97K)
Брой сваляния: 53
Публикувано: 15 November 2006 - 10:38 AM
Публикувано: 15 November 2006 - 01:52 PM
Наистина има много хубави снимки но нали знаеш че съм пристрастна като видя Стефито и ми пада пердето wink
Публикувано: 15 November 2006 - 08:44 PM
Цитат
052 64 79 41 0889909786-Анна Обади ми се и ще ти обясня кога очаквам бебета ,дай Боже всичко да е наред.Сега има от една кучка ,но едното е запазено отдавна. Ако се откаже момчето може и да го продавам. Другото нямам представа дали собственика на женската не е намерил стопани. Родителите са баща 1,5кг , майка 1,4кг.
След някой месец може да имам и от едрите пинчери, от майката на тези от снимката. Те стават от 3-4,5кг.
Гале, ама всички казват ,че приличали щерките на таткото и аз им се чудя от къде го познават. А мъжа ми като каже така го гледам
bl) и се чудя къде го е виждал l) l) l) . Аз се надявах на момче за второто ама не смених коча и пак мома l) .
Цитат
Благодаря, благодаря много ми е приятно като го казвате.На снимката е на 2г и 7м., а сега е на 4г и 2м w)
Да ви се оплача от моя АРЧО a) купувам аз РОЯЛ КАНИН ,на челна стойка заставам да го храня, давам консерви, варено месце(само месо) ......вече направо забравих какво още и дрисльото му с дрисльо НЕ ЯДЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ouu ouu ouu ouu . Но ...като хвана пюрето от детската кухня за Стефито и ми дърпа ръцете, квичи ,скача ...абе откача направо. Яде го като прасе. Реших да сложа и гранула Роялка от най-добрата- облиза пюрето и толкоз a) ouu
А ми кажете как да спазвам правилото ,да не яде хуманна храна, че той днес е трети ден дето не яде и стои като сянка. Ама като си изплюска пюренцето и един спаринг направиха.
Публикувано: 15 November 2006 - 08:56 PM
Прикачени файлове
-
000713797.jpg (61.33K)
Брой сваляния: 53