Dog.bg Форуми : Мини Пинчер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (625 Страници) +
  • « Първа
  • 334
  • 335
  • 336
  • 337
  • 338
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Мини Пинчер

#6684 Потребителят е офлайн   kris4an Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Изгонени

Публикувано: 05 February 2009 - 04:09 PM

Цитат

kris4an, бях ти пуснала отговор тук ,но или са ме изтрили или въобще не ми е излязъл поста.Е,отговора ми е,че кучето не е мое ,а на една сръбкиня,която я отглежда тази дъщеря на Master Misha.Аз имах удоволствието да я снимам,а защо е с купирани уши и опашка нямам представа.
Няма значение . Трябва да се свържем с тая мацка по някъв начин  :rolleyes:

#6685 Потребителят е офлайн   techichi Икона

• !!! CHIHUAHUA !!!
  • PipPipPip
  • Група: Потребители
  • Interests:https://www.facebook.com/mini.muzzles

Публикувано: 06 February 2009 - 02:42 PM

Kris4an,не те разбирам,защо да трябва да се свързваме с нея.Ти нали не си мислиш,че виждаш нещо уникално и рядко.Първо това събитие беше преди две години на европейското в Хърватия и второ,това е един от многото съществуващи истински пинчери.В който и да е развъдник да влезеш ще видиш,че така изглеждат истинските мини пинчери,но вече с некупирани уши и опашки,къде повече,къде по малко качествени.Просто у нас има няколко такива кучета,които не се виждат по изложби и всички са свикнали,че пинчера е масовото разхождащото  се тук куче наричано "пинчерче".Казвам го с най-добри чувства.На тази тема можем да си говорим много,а можем и да си кажем нещата съвсем кратко.Най-добре е се забавляваме и радваме на това което имате!
User's Signature

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia

#6686 Потребителят е офлайн   kris4an Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 February 2009 - 07:36 PM

Еми ти сам си отговори на въпроса - "в България има няколко такива "  :huh:

#6687 Потребителят е офлайн   techichi Икона

• !!! CHIHUAHUA !!!
  • PipPipPip

Публикувано: 06 February 2009 - 08:44 PM

kris4an,ясно е,че днес не си в настроение.Но мисля,че тук хората пишат и четат,за да се радват на своите любимци и да обменяме информация.Аз и ти не сме ние,и определено нямам интерес да гоня вятъра.Който иска да се сдобие с чистопороден миниатюрен пинчер да се потруди сам и да си го намери.Всеки вече е на ясно как се прави.Във всяка тема се говори за това.Ако аз мога да бъда полезна с някаква информация за породата на някого ще бъда,но няма да съм посредник/ясно за какво/.Ако аз мога да науча нещо от някого много ще се радвам,а това става когато и другите участват сопита си от своите любимци,независимо какви са те.Моите уважения към ВСИЧКИ!
    И моля те,разбери най-сетне,че съм жена ;D/за теб може би и лелка ;) ;D ;D ;D/!
User's Signature

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia

#6688 Потребителят е офлайн   kris4an Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 February 2009 - 09:39 PM

Ами аз лично днеска съм в прекрасно настроение . Знам , че лелките след една определна възраст стават доста раздразнителни и ще го имам на предвид занапред !

#6689 Потребителят е офлайн   techichi Икона

• !!! CHIHUAHUA !!!
  • PipPipPip

Публикувано: 06 February 2009 - 09:58 PM

Благодаря ти и за да запазим добрия тон и да не досаждаме на другите не ме дразни! ;D
User's Signature

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia

#6690 Потребителят е офлайн   БРУНО Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 08 February 2009 - 10:00 AM

и на мен никакви снимки не ми се отварят  B)

#6691 Потребителят е офлайн   БРУНО Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 08 February 2009 - 10:07 AM

пробвах и аз да сложа някоя снимка ама не става, a в галерията си успях  :yahoo:

#6692 Потребителят е офлайн   БРУНО Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 08 February 2009 - 10:42 AM

http://dog.bg/forum/...a=view;id=30824

#6693 Потребителят е офлайн   Велимир Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Всичко което ми доставя удоволствие,от разходките с Фарел до лятното Мохито вечер!!!
Публикувано: 08 February 2009 - 02:40 PM

Имаме си мини пинчер на 8 месеца мъжки,и ми се иска вече да започна да му търся партньорка ;)защото вкъщи е неуморим с възглавниците и плюшените играчки...За снимки и контакти Скайп име - p.r.o.v.i.d.e.r.
User's Signature

Trust me it's paradise

#6694 Потребителят е офлайн   TokioHotel Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 February 2009 - 02:43 PM

Разкажи нещо повече зе него: какъв цвят е, има ли родословие... Такива неща. Ако няма родословие, по-добре го кастрирай.
User's Signature

Качена снимка

Любителите на животни са особена порода хора,
хуманни и щедри духом, способни на дълбока съпричастност,
може би малко склонни към сантименталност и със сърца, големи колкото безоблачното небе.

#6695 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 08 February 2009 - 02:49 PM

Цитат

Имаме си мини пинчер на 8 месеца мъжки,и ми се иска вече да започна да му търся партньорка ;)защото вкъщи е неуморим с възглавниците и плюшените играчки...За снимки и контакти Скайп име - p.r.o.v.i.d.e.r.
Нали не мислиш, че при наличие на партньорка ще му мине?  :rolleyes:
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#6696 Потребителят е офлайн   Велимир Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Всичко което ми доставя удоволствие,от разходките с Фарел до лятното Мохито вечер!!!
Публикувано: 08 February 2009 - 03:04 PM

Черно кафяв е,купили сме го от магазин "Джунгла" на попа,и за цената за която го взехме съм сигурен че родословието му е много добро.Има всички нужни ваксини още от малък редовно го водим на ветеринар.Всичко е както трябва,сигурен съм че ще е перфектна партийка ;D.Качих една снимка в галерията може да я видите,но нещо не ми дава да кача още незнам защо :o
User's Signature

Trust me it's paradise

#6697 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 08 February 2009 - 03:28 PM

Цитат

Черно кафяв е,купили сме го от магазин "Джунгла" на попа,и за цената за която го взехме съм сигурен че родословието му е много добро.Има всички нужни ваксини още от малък редовно го водим на ветеринар.Всичко е както трябва,сигурен съм че ще е перфектна партийка ;D.Качих една снимка в галерията може да я видите,но нещо не ми дава да кача още незнам защо :o
Ползвай търсачката и потърси теми за зоомагазини  - можеш да си убеден, че кучето ти няма родословие. От къде идват кучетата в магазините, можеш да видиш тук и тук.

Не  е лошо и да прочетеш, поне информативно, на каква възраст се ползват мъжките и на каква женските кучета за разплод. :huh:
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#6698 Потребителят е офлайн   Велимир Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 08 February 2009 - 03:42 PM

Ами аз преди малко се обадих в магазина и питах за родословието.Утре трябва да се обадя пак за да ми го кажат,но дори и да няма какъв е проблема едва ли всички мини пинчери в София са с родословно дърво?А за болестите,досега не е боледувал от нищо,напулно здрав е.Нямаме никакви проблеми,храни се редовно.Постоянно иска да е нвън и да си играе,отгоре на това е супер любвеобилен и иска постоянно да ни целува и да спи между мен и жена ми.
User's Signature

Trust me it's paradise

#6699 Потребителят е офлайн   Велимир Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 08 February 2009 - 05:44 PM

Много зле защо немога да качвам снимки дори и в галерията???Май има доста проблеми в този!!!
User's Signature

Trust me it's paradise

#6700 Потребителят е офлайн   techichi Икона

• !!! CHIHUAHUA !!!
  • PipPipPip

Публикувано: 08 February 2009 - 06:03 PM

Добре дошъл Велимир!
  Честито ВИ бебоче!Дано да ВИ радва дълги години!
  Искрено се надявам,че ще успеете да вземете родословието на кученцето.Ако ли пък не, не е лошо да отидете на някоя изложба и някой съдя да му направи експертна оценка,за да разберете поне дали наистина имате чистопородно куче и с какво качество е то.И чак тогава да мислите как да продължите рода му и какво ценно ще остави той след себе си.
    Дано по бързо оправят форума ,за да можем отново да пускаме снимки!
User's Signature

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia

#6701 Потребителят е офлайн   ivan-z Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 08 February 2009 - 06:16 PM

Цитат

Ами аз преди малко се обадих в магазина и питах за родословието.Утре трябва да се обадя пак за да ми го кажат,но дори и да няма какъв е проблема едва ли всички мини пинчери в София са с родословно дърво?А за болестите,досега не е боледувал от нищо,напулно здрав е.Нямаме никакви проблеми,храни се редовно.Постоянно иска да е нвън и да си играе,отгоре на това е супер любвеобилен и иска постоянно да ни целува и да спи между мен и жена ми.
  Здравейте  ,  незнам  какво  значи ; да  ми  го  кажат ;  :huh:  но  ми  звучи  доста  несериозно .  Родословието  е  официален  документ  . А  знаейки  състоянието  на  породата  в  БГ  Е малко  вероятно  да  има  такова .  Н о  най - важното  е  да    си  го  гледате  и  да  си  го  обичате .  Не  е  задължитлно  да го  развъждате .  А  АКО решите  е  хубаво  да  направи  поне 1  година  ;) 
User's Signature

р-к http://zlaticamountain.com/

Който не е ЛУД не е НОРМАЛЕН

#6702 Потребителят е офлайн   Велимир Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 08 February 2009 - 06:21 PM

Ами утре ще разбера!!!Но искам да го развъждам със сигурност все пак е мъжкар,трябва да се метне на мен:)искам защото роднините ни много го харесват и обичат и ще е супер да ги зарадваме с подарък мини пинчер:)
User's Signature

Trust me it's paradise

#6703 Потребителят е офлайн   Chihita Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 February 2009 - 06:42 PM

Цитат

Добре дошъл Велимир!
Честито ВИ бебоче!Дано да ВИ радва дълги години!
Искрено се надявам,че ще успеете да вземете родословието на кученцето.Ако ли пък не, не е лошо да отидете на някоя изложба и някой съдя да му направи експертна оценка,за да разберете поне дали наистина имате чистопородно куче и с какво качество е то.И чак тогава да мислите как да продължите рода му и какво ценно ще остави той след себе си.
    Дано по бързо оправят форума ,за да можем отново да пускаме снимки!

Моля те кажи ми какво да правя , ако кучето е от родословни родители , но не е регистирано родословие. Пак ли трябва да се оцени от съдия и има ли шанс да се изкара родословие? Ще съм много щастлива , ако приемеш въпроса ми присърце. Напоследък  каквото и да питам все едно е глас в пустиня . Благодаря ти предварително!

• (625 Страници) +
  • « Първа
  • 334
  • 335
  • 336
  • 337
  • 338
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни