Мини Пинчер
Публикувано: 16 April 2009 - 08:03 PM
archy, в Apr 16 2009, 08:20 AM, написа:
коя породна група са пи9нчерите
официално са 2ра ето тук може да прочетеш . http://forum.dog.bg/...?showtopic=6650 но както не веднъж е казвано тук стандартния мини пинчер . в БГ са смес от много породи .
Публикувано: 16 April 2009 - 10:41 PM
sladko_angel4e, в Apr 15 2009, 06:29 PM, написа:
neonkaa виждам,че си от Пловдив..къде разхождаш твоето мъниче,че чак кърлеж е лепнало :-( може някой път да си уредим кучешка среща да си поиграят :-)
АЗ съм от Тракия -разхождам го моя пинчи в градинката със сфетофарите -срещу училище Черноризец. че каката ни кара ролери а малкия колелото си а аз съм с мъника при кучкарите- уж да свикнем със всички ама неще и неще моя да си играе с големите!
Публикувано: 17 April 2009 - 08:11 PM
Хора, не мога повече..полудявам с тая моята в някои отношения.
Например преди малко набара една носна кърпичка в джоба ми и аз докато реигирам тя си откъсна малко и го изяде и не го прави това за първи път..не знам какво да я правя, да не й стане нещо от тия салфетки се притеснявам.
Например преди малко набара една носна кърпичка в джоба ми и аз докато реигирам тя си откъсна малко и го изяде и не го прави това за първи път..не знам какво да я правя, да не й стане нещо от тия салфетки се притеснявам.

Вход

Горе
Цитиране +