Мини Пинчер
Публикувано: 19 April 2009 - 10:22 PM
Момичета -нищо не казвате. сложихте ли вече на мъниците си нещо против кърлежи и бълхи? И какво? Там спреьове ли. шампоани ли. каишка за гушката знам че не е препоръчително за тази порода и се чудя какво да взема. много ги рекламират тези капки -Фронлайн! А докато се чудя -хванахме по гушката още един кърлеж
!
Публикувано: 20 April 2009 - 06:58 PM
Аз днес проверих по ветеринарни и магазини зоо -спрея Фронлайн -малкия е 36лв. и се продавал само при ветеринарите че магазините нямали право да го продават. но не ми хареса датата на годност -беше до края на тази година. и сама си пръскаш всеки месец по пет впръсквания. а капките за еднократна употреба или за един месец струват 12.50лв.. имаше някакъм спрей и сруваше7лева -но нещо цената ми се видя ниска. и нещо некачествено да не е ме притесни!
А и каишки ми предложиха -но били с прахове отгоре и небили за пипане -а моите деца все го гушкат и си играят с него и после ако си лизнат ръцете -може да стане натровяне! Мисля да си взема спрея Фронлайн -но ще търся поне с годност догодина -незнам дали ще има такъв!
А и каишки ми предложиха -но били с прахове отгоре и небили за пипане -а моите деца все го гушкат и си играят с него и после ако си лизнат ръцете -може да стане натровяне! Мисля да си взема спрея Фронлайн -но ще търся поне с годност догодина -незнам дали ще има такъв!
Публикувано: 20 April 2009 - 09:49 PM
Здравейте на всички
.chochi5 нашата Рафи е със същата украска като твоето,даже си помислих че можеби са от едно и също семеиство,но после прочетох че си от Симитли.
Единствено само че Рафи е с къса козинка.

Тук е като я взехме,беше супер малка
Единствено само че Рафи е с къса козинка.

Тук е като я взехме,беше супер малка
Публикувано: 22 April 2009 - 12:04 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 23 April 2009 - 09:47 AM
Писах и в онази тема мисля, че за него гледах обяви още преди месец и нещо, че се подарява. Явно никой не го е взел и "стопанката му" е решила, че не го иска вече..направо не знам какво да кажа. Иначе аз бих го взела, но имам още 2 НОК-а пък и моята ненормалница
, а и не знам майка ми дали ще ми позволи..
Публикувано: 23 April 2009 - 10:41 AM
Милото пинчо!
Аз пък се справих с гризането на дървените легла. маси и столове -дадох на Майки три дървени лъжици с които вече съм готвила и те сигурно още миришат на манджи и много си ги хареса и само сега тях гризе -и така като гледам бързо ще им види сметката и ще трябва нови да купувам всеки месец!
Аз пък се справих с гризането на дървените легла. маси и столове -дадох на Майки три дървени лъжици с които вече съм готвила и те сигурно още миришат на манджи и много си ги хареса и само сега тях гризе -и така като гледам бързо ще им види сметката и ще трябва нови да купувам всеки месец!
Публикувано: 24 April 2009 - 10:31 AM
Моля за съвет , нашия Бруно отказва да яде всякаква кучешка храна(гранули, пастети , консерви ) ако ще да е от най- хубавата , най- скъпата или най - марковата , та започнахме да му варим пилешко месо , моля кажете ми какво да добавям при месото за да му разнообразявам храната . Понякога слагам морков , понякога малко ориз , моля споделете . Слагате ли хляб в храната , може ли или не хляб , въпреки ,яе той и на хляба не е фен ,слагам по 3-4 малки хапчици само . Давайте съвети ,че този притенциозния незнам с какво да храня вече
Публикувано: 24 April 2009 - 03:59 PM
Добре дошъл в клуба!
И Скип само това яде. Варено пилешко, не се осолява, не се овкусява при нас, все пак не е човек. Обезкостено, че те пилешките кости кой бил вреден, кой не...Кокали му даваме само от пържола, и то в банята на вестник
иначе голямо мазнене пада.
Та така, готви му се това месце нон стоп, друга храна не кусва. Е, плодове от време на време, умира за кайсийки, но умерено.
Иначе кучето не е като човека, може да яде едно и също с години, без да му омръзне. Само с витамините не знам как стоят нещата, може би е добре да му се дават допълнително?
И Скип само това яде. Варено пилешко, не се осолява, не се овкусява при нас, все пак не е човек. Обезкостено, че те пилешките кости кой бил вреден, кой не...Кокали му даваме само от пържола, и то в банята на вестник
Та така, готви му се това месце нон стоп, друга храна не кусва. Е, плодове от време на време, умира за кайсийки, но умерено.
Иначе кучето не е като човека, може да яде едно и също с години, без да му омръзне. Само с витамините не знам как стоят нещата, може би е добре да му се дават допълнително?

Вход

Горе
Цитиране +