Ако сте се сблъсквали с такъв проблем моля помогнете!
Мини Пинчер
Публикувано: 24 April 2009 - 10:09 PM
Ако сте се сблъсквали с такъв проблем моля помогнете!
Публикувано: 25 April 2009 - 12:32 AM
Здравейте всички! Страхотен форум си имате и реших да се присъединя!
Решил съм да си взема мини пинчер, но много ме е страх къде ще попадна.
Бих се радвал да си го купя от София, където живея и да е момиченце :)
Но прочетох внимателно всичко, което сте писали.. включително за сайта
dogshop-bg.com, от който си бях харесал куче, но сега вече сериозно се замислих...
Както и за тия развъдници и изобщо ужас! Искам просто едно сладко кученце
от дома на любящи хора..... Да имам възможност да видя и родителите...
МОЛЯ ВИ!
Препоръчайте ми ако знаете правилния човек или място, където ще открия това, което ви описах...
Благодаря Ви, ще оценя да ми пишете на ЛС ако не е редно да коментираме тази тема тук.
Решил съм да си взема мини пинчер, но много ме е страх къде ще попадна.
Бих се радвал да си го купя от София, където живея и да е момиченце :)
Но прочетох внимателно всичко, което сте писали.. включително за сайта
dogshop-bg.com, от който си бях харесал куче, но сега вече сериозно се замислих...
Както и за тия развъдници и изобщо ужас! Искам просто едно сладко кученце
от дома на любящи хора..... Да имам възможност да видя и родителите...
МОЛЯ ВИ!
Препоръчайте ми ако знаете правилния човек или място, където ще открия това, което ви описах...
Благодаря Ви, ще оценя да ми пишете на ЛС ако не е редно да коментираме тази тема тук.
Публикувано: 25 April 2009 - 06:25 PM
Нямаше ни с майка ми за два дена и преди малко се прибрахме. Такова радване, такова чудо
..явно й е било доста мъчно на Дудоната, а стаята ми я направила почти на нищо
.
А относно това със запознанството с други кучета и ние сме така, но при нас е другата крайност - плаши се от тях и не иска да си играе..то не е точно плашене де. На първата ни разходка в Южния парк се запозна уж с една мопска и почнаха да подскачат там двете и по едно време моята почна да й ръмжи, после пък не искаше да играе с друга пинчерка.
Имаме обаче голям проблем с чужди хора и най-вече с всички мъже (включително и баща ми) само ги лае и се плаши, а с жените няма никакъв проблем веднага се запознава и така. Като има някой мъж наоколо се плаши и цялата се разтреперва и дори не иска да излезе да се разходи в двора, ако съседите са дошли. Не знам какво да я правя вече.
А относно това със запознанството с други кучета и ние сме така, но при нас е другата крайност - плаши се от тях и не иска да си играе..то не е точно плашене де. На първата ни разходка в Южния парк се запозна уж с една мопска и почнаха да подскачат там двете и по едно време моята почна да й ръмжи, после пък не искаше да играе с друга пинчерка.
Имаме обаче голям проблем с чужди хора и най-вече с всички мъже (включително и баща ми) само ги лае и се плаши, а с жените няма никакъв проблем веднага се запознава и така. Като има някой мъж наоколо се плаши и цялата се разтреперва и дори не иска да излезе да се разходи в двора, ако съседите са дошли. Не знам какво да я правя вече.
Публикувано: 30 April 2009 - 04:42 PM
Здравейте и от нас!!
Скоро не сме писали но много работа и успяваме само от време на време да прочетем.
Майки порасна. Вече е много послушен. Почти не хапем чужди хора /с малки изключения някои нахален, който иска да ни пипне
/ но това си е постижение.
Изпращам ви една снимчица да видите какво сме тигърче
Скоро не сме писали но много работа и успяваме само от време на време да прочетем.
Майки порасна. Вече е много послушен. Почти не хапем чужди хора /с малки изключения някои нахален, който иска да ни пипне
Изпращам ви една снимчица да видите какво сме тигърче
Публикувано: 02 May 2009 - 06:52 PM

Вход

Горе
Цитиране +