Dog.bg Форуми : Мини Пинчер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (625 Страници) +
  • « Първа
  • 383
  • 384
  • 385
  • 386
  • 387
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Мини Пинчер

#7665 Потребителят е офлайн   marias Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители
Публикувано: 21 July 2009 - 11:14 PM

радвам се,че ти харесва и аз много си я обичам. за мен няма никакво значение,но искам поне да съм на ясно какъв любимец си имам.... но така ми е доста старнно,когато ме попитат какво ми е кучето какво да кажа? дълго обяснение ще трябва да давам smile.gif

#7666 Потребителят е офлайн   lutova_83 Икона

• Габи
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Икона за мнението  Публикувано: 22 July 2009 - 08:30 AM

marias,Добре дошла при нас, Много ти е сладко кученцето wub.gif ще се радваме на много снимки от теб и кучо smile.gif
а можеш да му казваш Мини Пинчихуахуа
User's Signature

Качена снимка

#7667 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 22 July 2009 - 10:49 AM

Що пък трябва да обясняваш каква порода е,нали няма да го купуват?Да ти влезе под кожата,тогава ще видиш дали ще ти пука има ли или няма порода ab_041.gif

#7668 Потребителят е офлайн   Skipper Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 22 July 2009 - 12:18 PM

Много сладурско кученце, много сладурска порода "мини пинчихуахуа" ab_041.gif и аз ще му викам така на моя wub.gif

User's Signature

Качена снимка

#7669 Потребителят е офлайн   galia69 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 July 2009 - 02:34 PM

marias да не ти пука какво ще кажат околните важното е да ти е жива и здрава а идеята за "мини пинчихуахуа" е страхотна .
Напомня ми на най малкото бебе от кученцата на Сарка
www.snimka.bg/album.php?album_id=387999&pid=13305038

#7670 Потребителят е офлайн   chocolate80 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 22 July 2009 - 04:18 PM

Такааааааа значи никой не ни отрази,явно нещо не ни харесахте........а дойдохме с мир.......нищо здраве да е.Само ако може lutova_83 да ми отговори на въпроса и няма да ви занимавам повече.Явно новите членове се приемат избирателно.... dh_188.gif
User's Signature

Качена снимка

#7671 Потребителят е офлайн   lutova_83 Икона

• Габи
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Икона за мнението  Публикувано: 22 July 2009 - 05:07 PM

chocolate, Извинявай, не видях че си писала.Днес нямах време да разгледам всичко.......не видях и снимките.
А малкото е Голямо сладурче wub.gif
Нагръдника не е от Нета, и аз не съм виждала точно такива......Моda може да ти помогне по въпроса, но и тя не е влизала скоро.Най- добре й пиши на лични smile.gif
Надявам се, че съм ти помогнала ae_085.gif
User's Signature

Качена снимка

#7672 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 22 July 2009 - 05:45 PM

chocolate,твоя фъстък е прекрасен,точно ей такива обичам да мачкам.Аз съм от първа страница на пинчерите в тоя форум,повече чета ,отколкото да пиша..Всички са почти нови сега,пишете ,опознайте се и вие и мъниците и ще спрете да си пишете празни изречения от рода на---О боже,много сте хубави.......
Добре дошли и от нас с Чафи smile.gif

#7673 Потребителят е офлайн   chocolate80 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 22 July 2009 - 08:41 PM

благодаря ти много lutova_83,ще и пиша да видя какво ще ме посъветва и тя,а на Чафи ще и кажа че почнах да чета темата от самото начало и съм стигнала едва до 180 стр.но твърдо съм решила да прочета всички стр.и знам че пишеш от 2005 год.ти и галя 69 сте нашите ветеранки,възхищавам се на постоянството ви,а колко съм се смяла с коментарите ти,имаш уникално чувство за хумор md_064.gif ,а галя 69 като си взела бебето Сарка бил един малък фъстък на 35 дена ако не ме лъже паметта,за който целия форум е треперил(а мама Галя най-много естествено),а я вижте каква мома стана,че и "баба" я направи......всички да сме живи и здрави (и нашите питомци рабира се)и поне на половина тяхното постоянство си/ви пожелавам.....
User's Signature

Качена снимка

#7674 Потребителят е офлайн   galia69 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 July 2009 - 09:28 PM

chocolate80 моля те не се сърди че не сме те забелязали както е казала и Чафи много ти е сладък дребосъка всичките кученца от нашата тема са много хубави . wub.gif
Аз от доста време не бях писала но сега покрай бебетата нали съм ,,баба ,, много вълнения преживях и много въпроси имах затова започнах по активно да пиша иначе няй редовно си следях какво прави любимата ми порода .Както си отбелязала ние с Чафи сме ветеранки и аз имах доста преживявания с нашата Саричка както си прочела тя си счупи крачето като беше още малко бебе и всички много ме подкрепяха в този труден за нас момент.
Сега пак имам голям проблем покрай малкия ми син падна с колелото и е с 6 шева от вътрешната страна на долната устна отделно цялото му личице е в рани .Сарка и тя ме притеснява двете и цицки са доста подути тези двенките бебки нещо не искат да сучат от тях и утре сутринта ще я водя на личния ветиринар да я види какво ще правим страхувам се да не направи някой мастит .
Гушкам всички dog.gif и техните стопани wub.gif

#7675 Потребителят е офлайн   chocolate80 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 22 July 2009 - 09:39 PM

Много съжалявам и за сина ти и за Саричка,дано бързо да се оправят,на сина ти не са му се разминали шевовете,но дано поне Саричка не я цепят ,че тези упойки много страшни ми се виждат за такива мънички душици като нашите.
User's Signature

Качена снимка

#7676 Потребителят е офлайн   рамка Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 23 July 2009 - 08:28 AM

galia69 бързо оздравяване от мен
chocolate80 сменяй кабела че ми се гледат снимки и да го държиш по нависоко ab_041.gif
И Цеца като Джесика яде ескимо-винаги и оставяме по малко на клечката и накрая и самата клечка е на трескички
Ето от снощната ни разходка докъто чакахме нашия батко да дойде

Прикачени снимки

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#7677 Потребителят е офлайн   chocolate80 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 23 July 2009 - 11:10 AM

Купихме вече....едно такова като флашка слагаш картата от фотото има място и за карта от мобилен тел.чиста работа-да го видя сега какво ще гризе ab_041.gif не че ако го докопа няма ама.....трудно ще го стигне.Той тогава от яд го сгриза....за първи път го бях оставила самичък и тежко го понесе,но сега вече свикна(не че имаше избор де) все пак почнах работа и няма начин.Седя и ви разглеждам снимките на шомпалите и си мисля......както казва една позната пинчер с пинчер не си прилича и верно е така ние като че ли най-се доближаваме до Цецка ама сме по "космати" от нея,гледам го нашия от страни на вратлето косми косми опашки да му връзвам ab_041.gif (е не чак толкова де ама има си не е като да няма),и цялото му вратле изсветля,преждевременно "остаря" а пък е бебе все още все пак е на 5 мес.Ама както и да е не ми пречи......и голям крадльо е,като открадне нещо и като хукне....че чак не се и обръща и е толкова горд от себе си че ще се пукне да се надува......оффф и още колко маймунджелъци .....ама вашите са същите,тя породата им е такава.....по цял ден да ги гледаш няма да ти омръзне,големи са щурчовци.Май малко се отплеснах ама.....Та за снимките довечера,че съм на работа а на тоз комп нямам негови снимки
User's Signature

Качена снимка

#7678 Потребителят е офлайн   Moda Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 23 July 2009 - 12:12 PM

Здравейте много сте писали af_089.gif
и колко много красоти има пу пу да са ни живи и здрави малките мъници wub.gif
стискам палци за Сарка всичко да се оправи бързо и да не се мъчи малката душица
детето и то да се оправя бързо galia69 направо си се видяла в приключение май тези дни ud_009.gif

#7679 Потребителят е офлайн   Bubka_93 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 23 July 2009 - 08:18 PM

И аз качвам малко снимки на Бубка от преди 2-3 седмици Прикачена снимка тук се прави на послушна Прикачена снимка а тук се беше разсърдила,че не я пускам да слезе от леглото
User's Signature

Качена снимка

#7680 Потребителят е офлайн   lutova_83 Икона

• Габи
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Икона за мнението  Публикувано: 23 July 2009 - 08:55 PM

Ето и от мен една бебешка снимка ab_041.gif
wub.gif Беби Габи

Прикачени снимки

• Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#7681 Потребителят е офлайн   abaka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 July 2009 - 08:38 AM

ab_041.gif мале какъв е плахок! Върна ме назад във времето.... Аз и друг пък съм разказвала, ама сега пак специално за новите: нашата Джесика я избрах по нета от Пловдив /а ние сме от Добрич/ ей по тия снимки:

На снимките не прилича даже и на пинчер, по-скоро на помиярче.. ab_041.gif Ама тогава не можах да намеря друго кученце, а търсих повече от година... и си казах, дори и помиярче да излезе/въпреки, че по телефона собствениците ми казваха, че майката и бащата са минипинчери, ама не съм ги виждала/ за домашен любимец ще става! А ей я сега, каква ми е красавица ab_041.gif :

User's Signature

Качена снимка

#7682 Потребителят е офлайн   chocolate80 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 24 July 2009 - 09:04 AM

Бе тез бебенца бе,и каки и батковци ми много сладички.....да ги мачкаш,да ги целуваш че да не кандисаш.....Оффф чакайте да ви кажа какъв ужас изживях снощи на разходката....моя бяс той не се разхожда ми ме "влачи" след него си (все му викам добре че си дребен че наистина ще ме влачиш ab_041.gif ) какво направи,как се превъртя и се измуши от нагръдника ud_009.gif (той верно му беше хлабавичък ама малкичко да не му стяга) и в ръката ми остана само повода а кучо като тапа от шампанско се изстреля напред........просто не мога да ви опиша какво изживях,сърцето ми спря да бие,краката ми се подкосиха,причерня ми пред очите и всички състояния квито се сетите,че на тротоара на доста оживен булевард(добре че в него момент нямаше коли-направо заставам на средата да ги спирам да не ми смачкат кучо и хич не ми пука),побяга малко повъртя се идва до мене ма не ми дава да го хвана eg_033.gif ,че добре че се спря там при едни дечица и като никой път даде да го милват че ги накарах да го хванат....така ми беше свито сърцето че чак ме болеше,добре че всичко завърши с хепиенд....
User's Signature

Качена снимка

#7683 Потребителят е офлайн   рамка Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 24 July 2009 - 09:30 AM

Като малки са толкова нежнички и милички-Всички са хубави-
abaka и ние си избрахме черничко-то избора не беше голям де-другото беше кафяво ab_041.gif Ето снимки и на Цеца скоро като я бяхме взели-тя направо горката незнаеше къде се намира
chocolate80 и на мен ми се е случвало нещо подобно-страшничко си е да си помислиш какво може да се случи-И мойта Цецка е крадла като вас-Онзи ден синът ми и беше сърдит 2дни-че му беше изгризала едни гумени войници-ама да си ги е прибрал-Все носи разни нещана децата smile.gif ама нали и тя си е дете все още smile.gif

Прикачени снимки

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#7684 Потребителят е офлайн   chocolate80 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 24 July 2009 - 10:40 AM

Правилно....за прибирането,то за това моя като изгриза кабела или нещо друго което не съм прибрала не му се карам,все пак то животинчето не е виновно че аз съм забравила или ме е домързяло.... smile.gif Имаме си ново приятелче мини дакелче(така каза детенцето) на 3 мес.бебенце ама такова е сладурчееее довечера ще взема и фотото и дано не са отпрашили на някъде за уикенда,то не че и ние няма да отпрашим де ab_041.gif ,като ги снимам ще кача да видите едно "бебе на метър",ма много ги харесвам тез дакелчета бе ама сега направо съм wub.gif в тях,искам да си взема едно другарче на Арчони ама моя приятел или ще се изнесе или аз ab_041.gif Аз продължавам да споменавам де,не се отказвам.....може пък да клекне
User's Signature

Качена снимка

• (625 Страници) +
  • « Първа
  • 383
  • 384
  • 385
  • 386
  • 387
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема