Мини Пинчер
Публикувано: 30 July 2009 - 11:30 AM
Не давам мляко,никакво.
Първо си взех куче,после научих ,че съществува форума.От 5 год съм в него още не съм убедена ,че всяко куче трябва да има родословие и да е взето от развъдник.Умирам за моя кърлеж,много пъти съм казвала ,че заради него мога да убия и да заровя трупа.Когато го прегръщам изобщо не се сещам дали е чистокръвен или с примес
Първо си взех куче,после научих ,че съществува форума.От 5 год съм в него още не съм убедена ,че всяко куче трябва да има родословие и да е взето от развъдник.Умирам за моя кърлеж,много пъти съм казвала ,че заради него мога да убия и да заровя трупа.Когато го прегръщам изобщо не се сещам дали е чистокръвен или с примес
Публикувано: 30 July 2009 - 12:08 PM
Публикувано: 30 July 2009 - 02:08 PM
Чочи, нещо аз ли бъркам,но не мога да отворя албума.Ако обичаш изпрати го пак.
Аз като любопитка искам да го видя!
Ние с мъжа ми сме планинари и сега май няма да можем да мръднем никъде докато малката не порасне.
И това лято май не можем да отидем на почивка ,защото в кой хотел ще ме приемат с това мъниче. Как да се обеснявам,че е много послушна и не прави белички. Иначе сме ходили до София и в двете посоки през цялото време спеше в къщичката на котето.
Ние с мъжа ми сме планинари и сега май няма да можем да мръднем никъде докато малката не порасне.
И това лято май не можем да отидем на почивка ,защото в кой хотел ще ме приемат с това мъниче. Как да се обеснявам,че е много послушна и не прави белички. Иначе сме ходили до София и в двете посоки през цялото време спеше в къщичката на котето.
Публикувано: 30 July 2009 - 02:28 PM
Първия линк като го отворих ,викам си --иии тия хора са научили домашния любимец да лови риба
Публикувано: 30 July 2009 - 02:30 PM
Чочи, благодаря за албума и приеми от мен един скромен комплимент ,но и двете сте красиви принцески!
Нямам търпение да мога да ходя със Сиси в морската градина. А сутрин и вечер трябва ли да има дрешка, че на мен поне ми е студено сутрин/нали съм вече в средната възраст/
Нямам търпение да мога да ходя със Сиси в морската градина. А сутрин и вечер трябва ли да има дрешка, че на мен поне ми е студено сутрин/нали съм вече в средната възраст/
Публикувано: 30 July 2009 - 02:41 PM
Дрешка само през зимата слягах , сега е доста топло за дрешка според мен .
Публикувано: 30 July 2009 - 03:07 PM
Да наистина прилича на майка си и братчетата.........сладури! Аз за една вечер оплетох дрешка и дори днес сутринта я изпрах. А копчетата на твоята дрешка Чочи, отгоре на гръбчето ли са или не?Аз в наличност имах бяло кълбо и оплетох елек ,но е само в бяло и ще се цапа. Но този елек ще стане много бърза малък ...................още растем
Публикувано: 30 July 2009 - 03:29 PM
Гале нищо че е бял то за лятото е по добре да е светла дрешката а ти си я обличай нищо че е топло сутрин е хладно а те много треперят .
Много хубави снимки на кученцата сте пуснали .
Пускам ви снимка да видите как спят майка и дъщеря следващите снимки са на бебетата беглец вече и табуретката не ги спира със засилка се качват върху нея .Днес легнах да спя следобяд а малкия ги пуснал да играят по едно време нещо пъпли по мен и ми яде ушите а те се качили на дивана .
http://www.snimka.bg...mp;pid=13884713
Много хубави снимки на кученцата сте пуснали .
Пускам ви снимка да видите как спят майка и дъщеря следващите снимки са на бебетата беглец вече и табуретката не ги спира със засилка се качват върху нея .Днес легнах да спя следобяд а малкия ги пуснал да играят по едно време нещо пъпли по мен и ми яде ушите а те се качили на дивана .
http://www.snimka.bg...mp;pid=13884713

Вход

Горе
Цитиране +