Da nashata e su6tata...slEd sun viNagi pi6ka i zap04va da du6i az raZbira se kat0 q vidq i vednaga q zavejdam v bqnqta.H0di tam n0 k0gt0 az q zaveda a inache samA ne h0di !
Мини Пинчер
Публикувано: 21 August 2009 - 09:59 AM
Da nashata e su6tata...slEd sun viNagi pi6ka i zap04va da du6i az raZbira se kat0 q vidq i vednaga q zavejdam v bqnqta.H0di tam n0 k0gt0 az q zaveda a inache samA ne h0di !
Публикувано: 21 August 2009 - 10:05 AM
Бруно, мерси за инфото! Ние пак се върнахме към пилешкото след диетата с храната на Хилс, в началото му беше адски вкусна, натъпкваше се като прасе, после постепенно взе да му омръзва и накрая съвсем отказваше да я яде. Сега ще пробвам с някой нов вкус, да видим.
Публикувано: 21 August 2009 - 10:06 AM
Публикувано: 21 August 2009 - 10:10 AM
МерСи мн0г0 !
Публикувано: 21 August 2009 - 10:36 AM

Чакайте да ви разправям какво ми казаха оня ден,направо съм втрещена и не знам какво да правя...На вечерната разходка на Арчи срещаме един ротвайлер със стопанина му,а кучето направо....само където не може да говори,толкова умно и така научено да слуша,че направо да му е кеф на човек като го гледа и те докато се душат и лигавят(по-точно нашия се лигави),тоз човек(който е кучкар в мозъка на костите си) ми дава някои напътствия относно храненето-първото и най-важно било никакви гранули,дори и да ми ги подарявали да не съм му давала, предразполагали към ракови заболявания,а аз вече

Mimet0,Арчи като го взех за първи път се изпишка на стелката пред банята и все на нея ходеше,следователно и на килимите,това беше преди няколко месеца,като се затопли времето ги махнах да ги изпера и той продължи само на стелката и така я преместих в банята и в един момент я махнах,и той така се научи да ходи в банята,а сега вече се стиска до разходките.Аз килимите още не съм ги слагала,но като ходим в майкини или другаде с приспиване,не е пишкал и по техните.
По-късно ще продължа... че и без това много дълго стана пак

Публикувано: 21 August 2009 - 10:37 AM
Buddy28, а не Ви ли е още рано да излизате. Аз изведох Сиси 7 дни след третата ваксина.
И Сиси е още бебе още се учи да пишка на вън. Но сутрин не съм я извеждала още. Само следобед още докато е топло.През деня си върши работите на терасата ,а следобед на вън. Но и преди да заспи пак пишка на терасата.
Публикувано: 21 August 2009 - 10:49 AM
Здравейте момичета! Зачела съм се във форума, много е полезно. Айде и аз да питам в края на краищата трябва ли да ги приучаваме да ходят до тоалетна в къщи, или не? Пишеше, че после по-трудно свиквали навън. Бъди ходи навсякъде, а аз след него чистя. Изобщо не съм сигурна, че намирам всички места, където е пишкал, ама какво да правя? Ще изпера килимите после и това е. След 3 дни сме на разходка и се надявам бързо да свикне навън. Но права ли съм? Какво да правя
Малкия сладур има ли всички ваксини?Много е рисковано да го изведете ,а да няма необходимите ваксини.
Публикувано: 21 August 2009 - 10:54 AM
Buddy28, а не Ви ли е още рано да излизате. Аз изведох Сиси 7 дни след третата ваксина.
И Сиси е още бебе още се учи да пишка на вън. Но сутрин не съм я извеждала още. Само следобед още докато е топло.През деня си върши работите на терасата ,а следобед на вън. Но и преди да заспи пак пишка на терасата.
А3 Д0ли СъЩ0 Я И3веждах Преди н0 еДин пЪт се ра3б0ля и щЕше да УмРе--и 0т т0гава не сЪм я И3вежДала п0ве4е
Публикувано: 21 August 2009 - 11:10 AM
Здравей, Галка! На Бъди му сложиха третата ваксина на 12 август и казаха, че след 10-15 дни може да излизаме. Аз ще изчакам до 15 ден, но той е след няколко дни. Имаме всички ваксини, обезпаразитен е и всичко останало. Не знам само какво ще прави навън, но.............. ти знаеш. Така хубаво беше описала първата ви разходка.

Публикувано: 21 August 2009 - 11:20 AM
Доли сигурно е била още малка и не е имала всички ваксини, затова се е разболяла. Сега ако ги има я извеждай, защото иначе няма да свикне с хора и кучета и после като порасне ще ти е много трудно да я социализираш.
Публикувано: 21 August 2009 - 11:24 AM

Пауч мисля, че са тези пакетчета жълтите, които са за малки и големи кучета. В тях има да речем говеждо месо в желе.
Ето като това

Публикувано: 21 August 2009 - 11:26 AM
Доли сигурно е била още малка и не е имала всички ваксини, затова се е разболяла. Сега ако ги има я извеждай, защото иначе няма да свикне с хора и кучета и после като порасне ще ти е много трудно да я социализираш.
Д0ли е 0ще едва на 49 дена
Публикувано: 21 August 2009 - 11:34 AM
Здравей, Галка! На Бъди му сложиха третата ваксина на 12 август и казаха, че след 10-15 дни може да излизаме. Аз ще изчакам до 15 ден, но той е след няколко дни. Имаме всички ваксини, обезпаразитен е и всичко останало. Не знам само какво ще прави навън, но.............. ти знаеш. Така хубаво беше описала първата ви разходка.

Веднага ти отговарям за лаенето. Сиси лае само когато чуе да се звъни на входната врата и когато се стресне от нещо.А на вън никога не и се чува гласа. Много е страхлива и не иска контакти с други кучета или хора.
Прикачени снимки
Публикувано: 21 August 2009 - 11:52 AM

Публикувано: 21 August 2009 - 12:15 PM

Сиси се страхува от малки деца Само като чуе детски смях или плач и се стаписва и спира да върви. Дори да е в количка ,познава,че има дете и намаля хода да се разминем или спира да върви. За ученето да ходи у дома до тоалетна Бъди не знам.................. миииииииии то и ние сме още малки. Но аз през зимата не смятам Сиси да я извеждам сутрин в студа. Терасата ми е остъклена и не ми пречи да пишка там.
Публикувано: 21 August 2009 - 12:28 PM

Публикувано: 21 August 2009 - 12:38 PM