Dog.bg Форуми : Мини Пинчер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (625 Страници) +
  • « Първа
  • 405
  • 406
  • 407
  • 408
  • 409
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Мини Пинчер

#8121 Потребителят е офлайн   Mimet0 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители

Публикувано: 21 August 2009 - 10:54 AM

Цитат(Galka43 @ Aug 21 2009, 11:37 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Цитат(Buddy28 @ Aug 21 2009, 11:06 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Здравейте момичета! Зачела съм се във форума, много е полезно. Айде и аз да питам в края на краищата трябва ли да ги приучаваме да ходят до тоалетна в къщи, или не? Пишеше, че после по-трудно свиквали навън. Бъди ходи навсякъде, а аз след него чистя. Изобщо не съм сигурна, че намирам всички места, където е пишкал, ама какво да правя? Ще изпера килимите после и това е. След 3 дни сме на разходка и се надявам бързо да свикне навън. Но права ли съм? Какво да правя?

Buddy28, а не Ви ли е още рано да излизате. Аз изведох Сиси 7 дни след третата ваксина.
И Сиси е още бебе още се учи да пишка на вън. Но сутрин не съм я извеждала още. Само следобед още докато е топло.През деня си върши работите на терасата ,а следобед на вън. Но и преди да заспи пак пишка на терасата.

А3 Д0ли СъЩ0 Я И3веждах Преди н0 еДин пЪт се ра3б0ля и щЕше да УмРе--и 0т т0гава не сЪм я И3вежДала п0ве4е
User's Signature

Качена снимка

#8122 Потребителят е офлайн   Buddy28 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията
  • Група: Без дом

Публикувано: 21 August 2009 - 11:10 AM

Buddy28, а не Ви ли е още рано да излизате. Аз изведох Сиси 7 дни след третата ваксина.
Здравей, Галка! На Бъди му сложиха третата ваксина на 12 август и казаха, че след 10-15 дни може да излизаме. Аз ще изчакам до 15 ден, но той е след няколко дни. Имаме всички ваксини, обезпаразитен е и всичко останало. Не знам само какво ще прави навън, но.............. ти знаеш. Така хубаво беше описала първата ви разходка. ab_041.gif Купихме му каишка за котка, че бяха най-леки. Ветеринарната ни лекарка (много е мила), каза че ще му е трудно да носи кожени каишки. Ще видим. Ушите му се бяха изправили, а сега едното пак кльопна?!!!!!!! Чета и за храната. На нас ни казаха да не даваме никакво мляко, хляб и т.н. Абе само месо и специална храна, че били хищници и стомасите им не преработвали друг вид храна. А сега точно чета, че гранулите били вредни. То е ясно, че най-добре прясна храна, ама можеш ли всеки ден. Да не говорим, че бройлерите, които продават кой знае с какво са тъпкани? Най-добре домашно животно, но ние нямаме, а нито ще тръгна специално да гледам, нито пък мога да заколя каквото и да е. Сиси лае ли и ако лае - откога? Бъдко само ръмжи като играе и скимти, за да го взема (много е лигав), но лай не съм чула още.
User's Signature

Качена снимка

#8123 Потребителят е офлайн   huBBa__buBBa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 21 August 2009 - 11:20 AM

Mimet0, може ли да пишеш само с букви, че е по-лесно за четене.
Доли сигурно е била още малка и не е имала всички ваксини, затова се е разболяла. Сега ако ги има я извеждай, защото иначе няма да свикне с хора и кучета и после като порасне ще ти е много трудно да я социализираш.

User's Signature

Качена снимка

#8124 Потребителят е офлайн   huBBa__buBBa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 21 August 2009 - 11:24 AM

Цитат(galeks @ Aug 21 2009, 06:52 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Здравейте!Дано не ви изглежда глупаво обяснете ми ???пауч?? това храна на пакетче ли е с име ...???.Да знам като се прибирам да взема и да не изглеждам в магазина ud_009.gif Това ще го ползваме като разнообразие.Моля ви пишете какво им давате сутрин обед вечер.Питам за да не сбъркам.

Пауч мисля, че са тези пакетчета жълтите, които са за малки и големи кучета. В тях има да речем говеждо месо в желе.
Ето като това

User's Signature

Качена снимка

#8125 Потребителят е офлайн   Mimet0 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 21 August 2009 - 11:26 AM

Цитат(huBBa__buBBa @ Aug 21 2009, 12:20 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Mimet0, може ли да пишеш само с букви, че е по-лесно за четене.
Доли сигурно е била още малка и не е имала всички ваксини, затова се е разболяла. Сега ако ги има я извеждай, защото иначе няма да свикне с хора и кучета и после като порасне ще ти е много трудно да я социализираш.

Д0ли е 0ще едва на 49 дена
User's Signature

Качена снимка

#8126 Потребителят е офлайн   Galka43 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 21 August 2009 - 11:34 AM

Цитат(Buddy28 @ Aug 21 2009, 12:10 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Здравей, Галка! На Бъди му сложиха третата ваксина на 12 август и казаха, че след 10-15 дни може да излизаме. Аз ще изчакам до 15 ден, но той е след няколко дни. Имаме всички ваксини, обезпаразитен е и всичко останало. Не знам само какво ще прави навън, но.............. ти знаеш. Така хубаво беше описала първата ви разходка. ab_041.gif Купихме му каишка за котка, че бяха най-леки. Ветеринарната ни лекарка (много е мила), каза че ще му е трудно да носи кожени каишки. Ще видим. Ушите му се бяха изправили, а сега едното пак кльопна?!!!!!!! Чета и за храната. На нас ни казаха да не даваме никакво мляко, хляб и т.н. Абе само месо и специална храна, че били хищници и стомасите им не преработвали друг вид храна. А сега точно чета, че гранулите били вредни. То е ясно, че най-добре прясна храна, ама можеш ли всеки ден. Да не говорим, че бройлерите, които продават кой знае с какво са тъпкани? Най-добре домашно животно, но ние нямаме, а нито ще тръгна специално да гледам, нито пък мога да заколя каквото и да е. Сиси лае ли и ако лае - откога? Бъдко само ръмжи като играе и скимти, за да го взема (много е лигав), но лай не съм чула още.

Веднага ти отговарям за лаенето. Сиси лае само когато чуе да се звъни на входната врата и когато се стресне от нещо.А на вън никога не и се чува гласа. Много е страхлива и не иска контакти с други кучета или хора.

Прикачени снимки

• Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#8127 Потребителят е офлайн   Buddy28 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 21 August 2009 - 11:52 AM

ab_041.gif Голям майтап! А в представянето на породата им пишеше, че са много смели. Бъди го е страх от метални купички за храна, че ходих да му купувам малки, стъклени. Кой знае и той какъв ще е навън! А да го уча ли на определено място в къщи? Какво мислите?
User's Signature

Качена снимка

#8128 Потребителят е офлайн   Galka43 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 21 August 2009 - 12:15 PM

Цитат(Buddy28 @ Aug 21 2009, 12:52 PM) <{POST_SNAPBACK}>
ab_041.gif Голям майтап! А в представянето на породата им пишеше, че са много смели. Бъди го е страх от метални купички за храна, че ходих да му купувам малки, стъклени. Кой знае и той какъв ще е навън! А да го уча ли на определено място в къщи? Какво мислите?

Сиси се страхува от малки деца Само като чуе детски смях или плач и се стаписва и спира да върви. Дори да е в количка ,познава,че има дете и намаля хода да се разминем или спира да върви. За ученето да ходи у дома до тоалетна Бъди не знам.................. миииииииии то и ние сме още малки. Но аз през зимата не смятам Сиси да я извеждам сутрин в студа. Терасата ми е остъклена и не ми пречи да пишка там.
User's Signature

Качена снимка

#8129 Потребителят е офлайн   Buddy28 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 21 August 2009 - 12:28 PM

И нашата е остъклена, а и уж Веско(синът ми) ще го разхожда, ама си знам, че няма да стане. Да взема и аз да пробвам с терасата. Благодаря ти Галка. Аз се казвам Анелия, приятно ми е момичета, но ми викайте както Ви е удобно, че трудно се помнят и имената на кученцата и нашите, а все пак заради тях сме в този форум ( е и заради нас де wb_052.gif ).
User's Signature

Качена снимка

#8130 Потребителят е офлайн   Galka43 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 21 August 2009 - 12:28 PM

galeks, а ти кога ще ни покажеш твоята принцеска Много ще се радваме да я видим малката пикла.
User's Signature

Качена снимка

#8131 Потребителят е офлайн   Buddy28 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 21 August 2009 - 12:38 PM

Четях по-старите коментари и се дивях! Като взимах кученце изобщо не ме интересуваше чистокръвно ли е. Първото ми куче го намериме със сестра ми в студентски град и беше помияр. Беше чудесно, умно, прекрасно животно. Е, тогава пък понеже учехме там, майка ми и баща ми го гледаха. Сега на мен ми се връща ab_041.gif . Та като взе да мрънка Веско за куче (а на мен не ми трябваше много) единственото, което ме интересуваше е да е малко, за да не се мъчи в апартамента и да е късокосместо, за да не се мъча аз. Ако бях видяла такова улично кученце, щях да го взема. Изобщо не знам дали е мини-пинчер и въпреки, че бившата му стопанка ни покани не видях майка му и баща му (те живеят заедно). Та дано да имаме поколения, страшно ми харесват кученцата. Пишеше, че са от малкото подходящи за апартамент, защото пространството им стига, за да тичат.
User's Signature

Качена снимка

#8132 Потребителят е офлайн   lutova_83 Икона

• Габи
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 21 August 2009 - 01:02 PM

Цитат(Buddy28 @ Aug 21 2009, 11:28 AM) <{POST_SNAPBACK}>
И нашата е остъклена, а и уж Веско(синът ми) ще го разхожда, ама си знам, че няма да стане. Да взема и аз да пробвам с терасата. Благодаря ти Галка. Аз се казвам Анелия, приятно ми е момичета, но ми викайте както Ви е удобно, че трудно се помнят и имената на кученцата и нашите, а все пак заради тях сме в този форум ( е и заради нас де wb_052.gif ).

Даммм и при нас е така.....Уж малката щеше много да я гледа и често да я разхожда а сега....
Ама да Ви каза под секред, той и моя много се дърпаше....не му трябвало куче, миришели не знам си още какво, а сега да го видите как я глези а и вечер когато си лягаме се караме кой да я Гушка smile.gif

User's Signature

Качена снимка

#8133 Потребителят е офлайн   galeks Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 21 August 2009 - 01:05 PM

Значи правилно съм се ориентирала.Вземах и такива направо немога да я оттърва от купичката издува коремчето.Но опитвам и друго да и давам .Ама довечера ще и купя пак много ми харесва как го лапа и все ме е страх да не преяде.Ще кача снимки довечера .Предполагам всички сте разбрали вече НАМЕРИХМЕ СИ СЕТРИЧКАТА-ДОЛИ-то наистина са сестри. wub.gif wub.gif Радвам се че ви има.
User's Signature

Качена снимка

#8134 Потребителят е офлайн   galeks Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 21 August 2009 - 01:12 PM

Цитат(lutova_83 @ Aug 21 2009, 01:02 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Цитат(Buddy28 @ Aug 21 2009, 11:28 AM) <{POST_SNAPBACK}>

Даммм и при нас е така.....Уж малката щеше много да я гледа и често да я разхожда а сега....
Ама да Ви каза под секред, той и моя много се дърпаше....не му трябвало куче, миришели не знам си още какво, а сега да го видите как я глези а и вечер когато си лягаме се караме кой да я Гушка smile.gif

И в нас стана нещо такова.Аз първо не знаех той дали ще се противи ние с децата си го бяхме решили да си имаме куче но моя малко като твоя.А сега макар и от скоро ела да ни видиш-той като си дойде от работа дори и тя да спи усуква се покрай нея и дакато не я вдигне не мирясва ,а после дръж закача я ,а тя горката само това чака.Спира си рацете ,а тя отива и се качва и на главата му за да продължи -бясчо малък.
User's Signature

Качена снимка

#8135 Потребителят е офлайн   рамка Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 21 August 2009 - 01:14 PM

Много са хубави новите малки кутрета smile.gif Успех с приучването им към пишкането навън-Ето малко снимки на Цвета-Днес я къпах да е чиста че ще стои 10 дни при родителите ми докъто ни няма-Айде поздрави на всички

Прикачени снимки

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#8136 Потребителят е офлайн   Galka43 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 21 August 2009 - 01:19 PM

И при нас беше така. Бяха ми запазили едни приятел чехи чихуахуа и като отидохме до Пилзен .........моя каза ,че не го иска .Не искал чивотно в къщи и т.н. Докато се върнем в Б-я бях бясна И като видях Сиси взех си я без да питам и коментирам. Сега той по цял ден си я гледа и глези. Май мъжете ревнуват,че ще са на заден план. af_089.gif
User's Signature

Качена снимка

#8137 Потребителят е офлайн   atila_pm Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 21 August 2009 - 01:23 PM

Здравейте на всички,от една седмица си имам един сладък мъник Атила(Ати)той е невероятен прай малко белички пишка и ака където той си реши но полека лека ще се научим на хигиенни навици той е на 2.5 месеца и тежи 0.800 кг притесняваме това че не иска да яде храната за кучета предпочита храната с която се храним ние моля незнам как да постъпя при опитети ми да яде кучешка храна той гладува а чичо доктор ни посъветва да не му даваме обща храна има ли ли сте такъв проблем с вашите мъничета
dog.gif

#8138 Потребителят е офлайн   БРУНО Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 21 August 2009 - 01:44 PM

Цитат(Buddy28 @ Aug 21 2009, 11:38 AM) <{POST_SNAPBACK}>
... единственото, което ме интересуваше е да е малко, за да не се мъчи в апартамента и да е късокосместо, за да не се мъча аз....

То и ние така ,ама за космите не важи , незнам как е у вас хора , но вкъщи навсякъде има косми , особено ако си легне някъде и вземе да се глези ,да се търкаля по гръб и мястото става в малки черни косъмчета .

#8139 Потребителят е офлайн   БРУНО Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 21 August 2009 - 01:50 PM

Цитат(atila_pm @ Aug 21 2009, 12:23 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Здравейте на всички,от една седмица си имам един сладък мъник Атила(Ати)той е невероятен прай малко белички пишка и ака където той си реши но полека лека ще се научим на хигиенни навици той е на 2.5 месеца и тежи 0.800 кг притесняваме това че не иска да яде храната за кучета предпочита храната с която се храним ние моля незнам как да постъпя при опитети ми да яде кучешка храна той гладува а чичо доктор ни посъветва да не му даваме обща храна има ли ли сте такъв проблем с вашите мъничета
dog.gif

Ами по- нагоре сме писали и за този проблем върни се 1-2 страници назад и прочети . ae_085.gif

#8140 Потребителят е офлайн   Buddy28 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 21 August 2009 - 01:57 PM

Цитат
То и ние така ,ама за космите не важи , незнам как е у вас хора , но вкъщи навсякъде има косми , особено ако си легне някъде и вземе да се глези ,да се търкаля по гръб и мястото става в малки черни косъмчета

Да, ама майка ми и баща ми имат булонка, от тези по-големите. Могат килим да изтъкат, а майка ми каквато е чистница........... af_089.gif
User's Signature

Качена снимка

• (625 Страници) +
  • « Първа
  • 405
  • 406
  • 407
  • 408
  • 409
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема