Buddy28, а не Ви ли е още рано да излизате. Аз изведох Сиси 7 дни след третата ваксина.
Здравей, Галка! На Бъди му сложиха третата ваксина на 12 август и казаха, че след 10-15 дни може да излизаме. Аз ще изчакам до 15 ден, но той е след няколко дни. Имаме всички ваксини, обезпаразитен е и всичко останало. Не знам само какво ще прави навън, но.............. ти знаеш. Така хубаво беше описала първата ви разходка.

Купихме му каишка за котка, че бяха най-леки. Ветеринарната ни лекарка (много е мила), каза че ще му е трудно да носи кожени каишки. Ще видим. Ушите му се бяха изправили, а сега едното пак кльопна?!!!!!!! Чета и за храната. На нас ни казаха да не даваме никакво мляко, хляб и т.н. Абе само месо и специална храна, че били хищници и стомасите им не преработвали друг вид храна. А сега точно чета, че гранулите били вредни. То е ясно, че най-добре прясна храна, ама можеш ли всеки ден. Да не говорим, че бройлерите, които продават кой знае с какво са тъпкани? Най-добре домашно животно, но ние нямаме, а нито ще тръгна специално да гледам, нито пък мога да заколя каквото и да е. Сиси лае ли и ако лае - откога? Бъдко само ръмжи като играе и скимти, за да го взема (много е лигав), но лай не съм чула още.