Dog.bg Форуми : Мини Пинчер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (625 Страници) +
  • « Първа
  • 416
  • 417
  • 418
  • 419
  • 420
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Мини Пинчер

#8332 Потребителят е офлайн   Galka43 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители

Публикувано: 26 August 2009 - 12:55 PM

Цитат(didu @ Aug 25 2009, 10:19 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Цитат(lutova_83 @ Aug 25 2009, 07:41 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Ама как това Фъстъче слиза само от Дивана...?? Големи тренировки е имало май ab_041.gif

ами и аз не съм разбрала как точно слиза ама отначало или скимтеше някой да я свали или се тупваше ,я на главата си ,я по груб и почваше да се ядосва и да скимти , а сега си слиза сама и нокой не разбира
Трябва да порасне още обаче за да се качваме сега като иска да се качи някаде сяда пред нещото гледа жално и мрънка :)

И последната случка от днес заспали сме ние на дивана( и двте) и младата госпожичка се наспала вече и решила че и аз съм, и се сабуждам аз от лизане и хапане по носа и ушите ab_041.gif ab_041.gif

Добре дошли и от нас със Сиси.Да Ви е здравичка и послушничка малката принцеска.
Искам да кажа,че Сиси като беше малка беше скочила от канапето и доста квича ама вдигна блока на главата си посред нощ. Затова моля да внимавате да не Ви сполети нашата участ. Нищо и нямаше ама доста време се преструваше на болна. Тия мъници обичат да се преструват..............абе искат цялото внимание да е в/у тях и дори Сиси ме ревнува когато си играя със съседското бебе.
User's Signature

Качена снимка

#8333 Потребителят е офлайн   chocolate80 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Икона за мнението  Публикувано: 26 August 2009 - 01:45 PM

Бъди,това с майчинството ми хареса....ама си е вярно де,аз като взех Арчи не работех и по цял ден бях с него,въобще не съм го оставяла сам-където бях аз и той там и си мисля,че за това толкова бързо свикна и с околния свят и за няма и 2 седмици се научи да ходи по нужда на вън,е имаше и леки изцепки в банята ама не беше се научил още да стиска,и все пак си ходеше в банята де...Аз първо го научих да ходи в банята и после на вън,даже по едно време и на терасата го карах...той ходи няколко пъти ама сам се отказа от там(и по-добре),сега само се препича и играе на нея..

Bonbonita,Галка е права,слагайте нагръдника в къщи да свиква с "чуждото тяло",той и моя така се тръшкаше в началото,че все едно див кон обяздвах,голямо мятане беше ама свикна де...

Чакайте да ви питам нещо-вие миете ли им зъбите на ващи хубостници??? От известно време на Арчи така му мирише устата,че пребледнявам като ми дъхне cf_076.gif ,не знам да ли е от зъбите или нещо със стомаха му не е в ред,ама видимо изглежда добре(да не чува дявола)
User's Signature

Качена снимка

#8334 Потребителят е офлайн   chocolate80 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Икона за мнението  Публикувано: 26 August 2009 - 02:03 PM

А относно калция-аз моя от как "човек" е станал го храня с висок клас храни и все пак му давам допълнително и кайций.Значи като беше по-малък и по-лек 1 хапче калций делис на вирбак(така мисля беше) го деляхме на 8 парченца,после на 4 сега на 2 и така....Ама сега като ходим при вета ще питам дали още ще даваме или не.И по принцип до като не му се изправят на цяло ушите на кучето не е препоръчително да се мачкат или каквото и да било друго да се правят...

А Мимето с този Педигрий направо е задължително да му дава калций
User's Signature

Качена снимка

#8335 Потребителят е офлайн   Buddy28 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията
  • Група: Без дом

Публикувано: 26 August 2009 - 02:12 PM

Цитат(chocolate80 @ Aug 26 2009, 02:45 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Чакайте да ви питам нещо-вие миете ли им зъбите на ващи хубостници??? От известно време на Арчи така му мирише устата,че пребледнявам като ми дъхне cf_076.gif ,не знам да ли е от зъбите или нещо със стомаха му не е в ред,ама видимо изглежда добре(да не чува дявола)
ab_041.gif
Абе и други момичета бяха писали по-напред във форума за тия зъби. Явно ще трябва да се мият. Днеска ще отида до един магазин на Зоомания и ще видя какво продават там, но няма да си взимам пари, че ще стане страшно ab_041.gif . Ние имаме и морско свинче - Бела, и все им харесвам нещо. Я кажете сега, аз да го уча ли Бъди да ходи в банята или съвсем ще се обърка къде точно очаквам да го прави. Излизанията ни минават така zz_219.gif за него и така zz_187.gif за мен. А се чудя дали да го уча в банята защото май бях чела по-напред, че като е студено не излизат.
User's Signature

Качена снимка

#8336 Потребителят е офлайн   lutova_83 Икона

• Габи
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Икона за мнението  Публикувано: 26 August 2009 - 02:17 PM

Цитат(Mimet0 @ Aug 26 2009, 09:45 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Цитат(galeks @ Aug 26 2009, 11:19 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Здравейте! На Рая ушите бяхо изправени,но след няколко дена кльопнаха малко като повяхнали листенца, но от няколко дена пак са щръкнали.Много ме кефи такава-мошката Джери.Щурава е колкото си иска и вече се радва на който звънне и влезе в къщи едно въртене на опашката и близане пада.....

И нашите уши бяха изправени но пак клепнаха мисля че трябва да им се дава нещо

Buddy28 е права, пак ще се щтръкнат ушките им, спокойно.
И с Габи беше така....тъкно и се изправят и двете уши и Хоп едното клепнало zz_219.gif след около известно време се вдига, а другото пада wacko.gif после и клепнаха и двете, беше много смешна а аз се бях примирила с мисълта, че моят пинчер няма да е с високо настроени локатори wf_039.gif
Обаче все нещо ме човъркаже като гледах тук снимките на ушатите пинчета.....докато един ден някой не беше пуснал един линк в темата за Джак Ръсел, как се залепват ушите. Четях аз ама си викам "да бе ще си тормозя кучето" докато си мислех това вече бях залепила и двете уши на Габата aa_002.gif А моя като се прибра и видя какво чудо съм сътворила веднага кресна "махай тези лепенки от животното, ти как си мислиш, че се чувства тя ...!?? " ...то и аз се чудех на себеси ама......хората са го пробвали ..... zz_218.gif .....
И така махнахме ги още същата вечер. Доста дълго беше Клепоуха smile.gif някъде към 8 месец ги беше изправила и двете af_089.gif
User's Signature

Качена снимка

#8337 Потребителят е офлайн   Buddy28 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 26 August 2009 - 02:21 PM

Цитат(chocolate80 @ Aug 26 2009, 03:03 PM) <{POST_SNAPBACK}>
А относно калция-аз моя от как "човек" е станал го храня с висок клас храни и все пак му давам допълнително и кайций.Значи като беше по-малък и по-лек 1 хапче калций делис на вирбак(така мисля беше) го деляхме на 8 парченца,после на 4 сега на 2 и така....Ама сега като ходим при вета ще питам дали още ще даваме или не.И по принцип до като не му се изправят на цяло ушите на кучето не е препоръчително да се мачкат или каквото и да било друго да се правят...

А Мимето с този Педигрий направо е задължително да му дава калций

Ами то и на нас ни изписаха калций за 20 дни в началото. Аз храних първата седмица Бъди с Педигри. После си купих от клиниката Роял Канин Стартер и тогава лекарката ми каза, че там има всички необходими съставки, така че като свърша калция да спра, а при следващ преглед тя ще преценява. А ние всеки месец ще сме там до едната година. Не знам защо, ама аз много я харесах тази лекарка и много й вярвам.
User's Signature

Качена снимка

#8338 Потребителят е офлайн   lutova_83 Икона

• Габи
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 26 August 2009 - 02:23 PM

Цитат(Buddy28 @ Aug 26 2009, 01:12 PM) <{POST_SNAPBACK}>
ab_041.gif
Абе и други момичета бяха писали по-напред във форума за тия зъби. Явно ще трябва да се мият. Днеска ще отида до един магазин на Зоомания и ще видя какво продават там, но няма да си взимам пари, че ще стане страшно ab_041.gif . Ние имаме и морско свинче - Бела, и все им харесвам нещо. Я кажете сега, аз да го уча ли Бъди да ходи в банята или съвсем ще се обърка къде точно очаквам да го прави. Излизанията ни минават така zz_219.gif за него и така zz_187.gif за мен. А се чудя дали да го уча в банята защото май бях чела по-напред, че като е студено не излизат.

Според мен е по-добре да се научат само в банята, защото нея може да я оставиш отворена през зимата. Поне на ман така ми беше по лесно, защото аз цял ден съм на работа извеждам я само сутрин и вечер, макар че тя вече се научи и стиска до другата разходка. af_089.gif
User's Signature

Качена снимка

#8339 Потребителят е офлайн   Buddy28 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 26 August 2009 - 02:23 PM

lutova_83, айде бе, липсваше ни ab_041.gif
User's Signature

Качена снимка

#8340 Потребителят е офлайн   lutova_83 Икона

• Габи
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 26 August 2009 - 02:27 PM

Цитат(Buddy28 @ Aug 26 2009, 01:12 PM) <{POST_SNAPBACK}>
ab_041.gif

Хич не й мия зъбите ....аз и така закъснявам за работа, че какво остава ако и нейните зъби почна да мия blush.gif
За по свеж дъх и купувам едни специални кокълчета, с тях се реши проблема с Миришештата уста ba_025.gif
User's Signature

Качена снимка

#8341 Потребителят е офлайн   lutova_83 Икона

• Габи
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 26 August 2009 - 02:31 PM

Цитат(Buddy28 @ Aug 26 2009, 01:23 PM) <{POST_SNAPBACK}>
lutova_83, айде бе, липсваше ни ab_041.gif

И вие ми липсвахте mc_200.gif но днес имах малко повече работа oa_092.gif

User's Signature

Качена снимка

#8342 Потребителят е офлайн   chocolate80 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Икона за мнението  Публикувано: 26 August 2009 - 02:45 PM

Напълно подкрепям lutova_83 за банята,за мен беше много по-важно да го науча да ходи там от колкото на вън.Първо го научих да ходи в банята и след това вънка,защото представете си че нещо закъснеете от работа или някакъв ангажимент ви излезе или не знам си какво...то животинчето от къде да знае че трябва да ходи в банята,като не е учено да ходи там??Ами зимата като завее и зафучи,то на нас не ни се излиза,а какво остава за тез слаботелесните,а то при нас както все духа не мога го овардя да не го отвей вятъра...
А я кажи какви са тез кокълчета,аз на Арчони съм му взимала няколко вида,някви си а ма те толкова гадно миришат,че се съмнявам от тях да му се подобри дъха...най-много да ме доубие с тях ab_041.gif
User's Signature

Качена снимка

#8343 Потребителят е офлайн   lutova_83 Икона

• Габи
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 26 August 2009 - 02:52 PM

на Friskies Dental Fresh и не се много скъпи ba_025.gif
User's Signature

Качена снимка

#8344 Потребителят е офлайн   didu Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 26 August 2009 - 04:34 PM

Някой може ли да ми даде идея колко са 30г от Royal Canin Junior или как да ги измервам в домашни условия за да не тичам всеки път до близкия магазин smile.gif
User's Signature

Качена снимка

#8345 Потребителят е офлайн   chocolate80 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Икона за мнението  Публикувано: 26 August 2009 - 04:35 PM

Цитат(lutova_83 @ Aug 26 2009, 03:52 PM) <{POST_SNAPBACK}>
на Friskies Dental Fresh и не се много скъпи ba_025.gif

Мерси rc_036.gif ще потърся,а за цената-не ме интересува колко са,готова съм на всичко само и само тоз зловонен кошмар да свърши...
User's Signature

Качена снимка

#8346 Потребителят е офлайн   chocolate80 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Икона за мнението  Публикувано: 26 August 2009 - 04:43 PM

Цитат(didu @ Aug 26 2009, 05:34 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Някой може ли да ми даде идея колко са 30г от Royal Canin Junior или как да ги измервам в домашни условия за да не тичам всеки път до близкия магазин smile.gif

Еми като ги изтеглиш 1 път ги сложи в 1 чаша за еднократна употреба и ако е по-голяма режи до където са гранулите...или ако имаш подобна големина някакъв друг съд или пластмасова кутия или нещо подобно,просто да ти е като дозатор за следващите пъти.А като слагаш в купичката нали виждаш как изглежда пълна долу-горе,е ако му дадеш 35 гр. не мисля че ще е толова фатално...ама ти си знаеш де..
User's Signature

Качена снимка

#8347 Потребителят е офлайн   didu Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 26 August 2009 - 05:24 PM

благодаря
User's Signature

Качена снимка

#8348 Потребителят е офлайн   didu Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 26 August 2009 - 05:32 PM

днес ни биха първата ваксина на гъбчето м/у предните лапички
тревожи ме че мястото е подуто и когато я токоснеш я боли и скимти dh_188.gif
User's Signature

Качена снимка

#8349 Потребителят е офлайн   lutova_83 Икона

• Габи
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 26 August 2009 - 06:47 PM

Цитат(didu @ Aug 26 2009, 03:32 PM) <{POST_SNAPBACK}>
днес ни биха първата ваксина на гъбчето м/у предните лапички
тревожи ме че мястото е подуто и когато я токоснеш я боли и скимти dh_188.gif

Не се притеснявай, ще се оправи. smile.gif
User's Signature

Качена снимка

#8350 Потребителят е офлайн   Buddy28 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 26 August 2009 - 07:10 PM

Ние пък току-що се връщаме от разходка и сетете се, пак нищо. Но пък като си тръгнем към къщи - е то няма толкова бодра и жизнерадостна стъпка. Отгоре на всичко минахме за обезпаразитяване, квича, врещя, лекедоса се отвсякъде, а досега винаги е бил супер кротък. От разходките ще е. Иначе му сложиха Advantix (май galeks беше питала) за външно обезпаразитяване. Фронтлайн били за кученца над 2 кг., но при всички положения докато кученцето е малко лекар трябва да прецени. Бъди е само 1,1 кг., а го бях уж мерила вкъщи 1,3 кг. Ама щяло ми се е. Иначе купих пелени и сега ще го мъча да ходи там.
Lutova, как е всеобщата любимка Габка? Прати й много поздрави от нас.
User's Signature

Качена снимка

#8351 Потребителят е офлайн   lutova_83 Икона

• Габи
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 26 August 2009 - 07:48 PM

Цитат(Buddy28 @ Aug 26 2009, 05:10 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Ние пък току-що се връщаме от разходка и сетете се, пак нищо. Но пък като си тръгнем към къщи - е то няма толкова бодра и жизнерадостна стъпка. Отгоре на всичко минахме за обезпаразитяване, квича, врещя, лекедоса се отвсякъде, а досега винаги е бил супер кротък. От разходките ще е. Иначе му сложиха Advantix (май galeks беше питала) за външно обезпаразитяване. Фронтлайн били за кученца над 2 кг., но при всички положения докато кученцето е малко лекар трябва да прецени. Бъди е само 1,1 кг., а го бях уж мерила вкъщи 1,3 кг. Ама щяло ми се е. Иначе купих пелени и сега ще го мъча да ходи там.
Lutova, как е всеобщата любимка Габка? Прати й много поздрави от нас.

Ами добре е Габката. Скубе се.... ръси космърляци навсякъде, аман вече sc_123.gif
А ти не се притеснявай толкова за разходките, ще свикне той и после няма да му се прибира dog.gif
User's Signature

Качена снимка

• (625 Страници) +
  • « Първа
  • 416
  • 417
  • 418
  • 419
  • 420
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема