Dog.bg Форуми : Мини Пинчер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (625 Страници) +
  • « Първа
  • 418
  • 419
  • 420
  • 421
  • 422
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Мини Пинчер

#8372 Потребителят е офлайн   lutova_83 Икона

• Габи
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители

Икона за мнението  Публикувано: 27 August 2009 - 03:25 PM

tito, Здравейте!
Радвам се, че пак сте тук, а може и с някоя друга снимка да ни зарадваш. smile.gif

abaka, сега нямам време да търся линка. А той е много назад в темата на Джаковете, когато имам време ще потърся, обещавам ae_085.gif

User's Signature

Качена снимка

#8373 Потребителят е офлайн   Galka43 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 27 August 2009 - 03:27 PM

Цитат(lamarinka @ Aug 27 2009, 02:53 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Вашите бебета плачкат ли като излизате.Хера мърморясва дори и да отида до тоалетната без нея!

Ламаринка, повече й говори на Хера, говорене му е майката Аз вече бях писала Сутрин като излизам за работа и почвам като дърта свекърва да нареждам ,че отивам на работа и т.н. и Сиската ме гледа , а мъжа ми пада от смях ,че съм й говорела. Но тя не плаче. Опитай и ти !
User's Signature

Качена снимка

#8374 Потребителят е офлайн   lamarinka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 August 2009 - 05:42 PM

Само дето ви я похвалих мойта лигла!Току що пишна пред вратата на терасата,а тя беше отворена!Все напук ми прави dry.gif
User's Signature

Качена снимка

#8375 Потребителят е офлайн   huBBa__buBBa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 27 August 2009 - 05:48 PM

Galka, това шише от зоомагазин ли го взе, че и аз търся такова, ама май не съм виждала в нашия..пък и не знам точно как изглежда.
User's Signature

Качена снимка

#8376 Потребителят е офлайн   chocolate80 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Икона за мнението  Публикувано: 27 August 2009 - 08:58 PM

Цитат(huBBa__buBBa @ Aug 27 2009, 06:48 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Galka, това шише от зоомагазин ли го взе, че и аз търся такова, ама май не съм виждала в нашия..пък и не знам точно как изглежда.

Не съм Галка,но ето така изглежда нашето шишенце.Има и по- големи,но лично аз смятам,че няма нужда... md_064.gif

Галка,нашата кошарка я взехме от един зоомагазин...Преди да отида да си взема Арчонката хукнах да му търся легло,къща,каквото дойде въобще и идея си нямах какво търся(а за гледане на куче да не говорим!!!!)в какви ли магазини не влизах и повечето не каквито трябва....и малко преди да се отчая влязох в един малко невзрачен такъв и там беше "нашата кошарка"...Сега като си спомня....добре,че беше този сайт и нашия вет,да ме светнат за какво става въпрос.....а колко има да уча още...

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#8377 Потребителят е офлайн   huBBa__buBBa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 27 August 2009 - 10:10 PM

О мерси много ae_085.gif .
Може ли, ако не изпие цялата вода, която е сипана в поставчицата да се върне обратно в бутилката? Колко горе-доли струваше?

User's Signature

Качена снимка

#8378 Потребителят е офлайн   Mimet0 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 28 August 2009 - 07:39 AM

tb_195.gif Здравейте !!! Искам да попитам може ли да давам на Долито сладко,защото винаги когато ядем нещо и тя идва започва да скимти и да ни гледа.Аз й дадох 1 път и на нея много й се увкоси.Купих бисквиди за кучета но те са прекалено корави за нея...
User's Signature

Качена снимка

#8379 Потребителят е офлайн   Galka43 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 28 August 2009 - 08:10 AM

Добро утро!
Относно туристическото шишинце купих го за 6,90 / 500мл и моето е малко по различно ,а по точно тапичката е като тия малките за минирална вода с биберона и ако остане вода във ваничката няма проблем да се развие тапичката и водата да се върне обратно . Иначе цените варират от 6,00 до 12-13лв поне тук в Бургас.
А кошарката на Арчи доста ми хареса, но тук в Бургас няма такива отгоре да е закрита. Предлагат панери с различни големини и разни такива къщички ,но отгоре не са така закрити А Сиската май в панер няма да спи.Харесва и зад гърба и над главичката да има нещо, абе да е по сигурна явно.
Снощи на разходката ме разочарова мойта маймуна. Още като излязохме пишка и ака. Доста лудя, бяга не мога да я стигна и като се умори я звех да я нося. Обаче две момченца дойдоха да я погалят и едното я пипа по опашката ,а другото по муцунката и тя захапа едното дете. Аз така се уплаших,че веднага без да мисля я ударих и доста квича. После съжалявах защото си изпуснах нервите ,но уви. Те сами дойдоха и тя се уплаши малко и зотова реагира така ,но аз не искам да се учи на агресия и да хапе искам да е миролюбива.
Лек ден!

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#8380 Потребителят е офлайн   Galka43 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 28 August 2009 - 08:38 AM

Mimet0, без да ми се обиждаш , но искам да те посъветвам нещо.
Когато човек реши да си вземе кученце първо трябва да знае дали наистина е готов да гледа години това същество което се нуждае от храна , разходка и уютна домашна обстановка и не на последно място любов. Трябва да има необходимите ваксини и обезпаразитяване което е ежимесечно . Да знае как се храни и с какво това куче и по колко пъти на ден. Аз не знаех нищо за малките кучувци,но чета в нета Поне сега в нета всичко може да се прочете.
Миме, кучетата за разлика от човека нямат ПАНКРИАС и не могат да усвоят захарта Затова захарта за кучетата е отровна.Ако даваш добра храна /високоенергиина/ защото малките кученца имат нужда от такава ............друго не е неоходимо да даваш на Доли.Моята ветка ми каза да и давам кисело мляко по няколко с.л. Но да е стайна температура,за да не я заболи коремчето.
Миме , твоята Доли е толкова малка и сладка,че ме е яд като четох преди дни с какви боклуци я храниш. Отиди и питай вета си ............каква храна да купиш и колко да и даваш. И в който и зоомаркет да влезеш ще те посъветват какво и как и колко да даваш на Доли. Моля те не и давай сладко. Най добре от зоомогазина сладки лакомства и купи ..............те са произведени специално за кучета. Лек ден!
User's Signature

Качена снимка

#8381 Потребителят е офлайн   Galka43 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 28 August 2009 - 08:45 AM

Ето какво открих и го копирах за Мимито да чете.

Абе колеги1 Как може да не знаете, че кучетата нямат панкреас. Така си е, това се знае от мноооого отдавна, един човек, дето е отгледал мноооого кучета ми го каза;) Освен това:
Всяка женска трябва поне веднъж да роди.
На доберманите като станат на 7 години една кост им притиска мозъка и....... Страшно става.
Котараците и кучетата /мъжки/ се разгонват.
Упоиките скъсяват живота.
Трябва да се дава калций, иначе кучетата ги хваща рахит първо на задните крака, после и на предните.
От прясното мляко кучетата завъждат глисти.
От суровото месо кучетата стават злобни.
Противопаразитните хапчета увреждат черния дроб, така че само чесън!!!! Паразитите са си нормални съквартиранти, не са химия.
Храната трябва да е с много протеини!!!!
Ако се махне някой рак /тумор/ се получават разсейки.
На бременно куче ен се дават лекарства.
Котките имат мастити, когато им се увеличат всичките млечни жлези.
Фалшивата бременност е тежко заболяване и трябва да се лекува.
Всеки кожен проблем е гъбички. Особено в София.
Антибиотиците се дават само три до пет дни.
Когато пасът трева кучетата избират лечебни треви само. Те си знаят кои.
Всички лекарства з хора стават за кучета и котки. Питайте коя да е медицинска сестра.
Нивалина става за всички болести на нервите.
Ако едно куче куца, има болни уши и едни такива екземи, ако припада а според някои и ако има проблем със сърцето то това е от нецедени анални жлези. Вие по-младите знаете ли, че кучетата имат такива жлези а?

Ако си бяхте докарали кучето при мен, а не при онези вагабонти, вече щеше да е здраво. Но късно е вече, те са го объркали.

И освен това, ако един стар доктор каже нещо, то той е винаги прав.

За това научете всичко това младежи, че д сте в час!!!
User's Signature

Качена снимка

#8382 Потребителят е офлайн   lutova_83 Икона

• Габи
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 28 August 2009 - 09:16 AM

Ех Гале, повдигна ми настроението тази сутрин. Първо с картичката, аз лично ти благораря......страхотна е ae_085.gif
а после и с този цитат......спуках се от смях, а колегите ми се чудят дали съм наред с главния ab_041.gif
Това със съквартирантите много ме развесели, а също и това:
"Когато пасът трева кучетата избират лечебни треви само. Те си знаят кои"
"Ако едно куче куца, има болни уши и едни такива екземи"
"Всеки кожен проблем е гъбички. Особено в София."

Аз на всичко май се смях, от къде изрови тези бисери ab_041.gif
User's Signature

Качена снимка

#8383 Потребителят е офлайн   Mimet0 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 28 August 2009 - 09:23 AM

Цитат(Galka43 @ Aug 28 2009, 09:38 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Mimet0, без да ми се обиждаш , но искам да те посъветвам нещо.
Когато човек реши да си вземе кученце първо трябва да знае дали наистина е готов да гледа години това същество което се нуждае от храна , разходка и уютна домашна обстановка и не на последно място любов. Трябва да има необходимите ваксини и обезпаразитяване което е ежимесечно . Да знае как се храни и с какво това куче и по колко пъти на ден. Аз не знаех нищо за малките кучувци,но чета в нета Поне сега в нета всичко може да се прочете.
Миме, кучетата за разлика от човека нямат ПАНКРИАС и не могат да усвоят захарта Затова захарта за кучетата е отровна.Ако даваш добра храна /високоенергиина/ защото малките кученца имат нужда от такава ............друго не е неоходимо да даваш на Доли.Моята ветка ми каза да и давам кисело мляко по няколко с.л. Но да е стайна температура,за да не я заболи коремчето.
Миме , твоята Доли е толкова малка и сладка,че ме е яд като четох преди дни с какви боклуци я храниш. Отиди и питай вета си ............каква храна да купиш и колко да и даваш. И в който и зоомаркет да влезеш ще те посъветват какво и как и колко да даваш на Доли. Моля те не и давай сладко. Най добре от зоомогазина сладки лакомства и купи ..............те са произведени специално за кучета. Лек ден!

Аз питах вета дали Педигри е добра храна а тя ми каза че това е една от най-добрите храни за малки кученца че имало всичко необходимо в нея и т.н.
User's Signature

Качена снимка

#8384 Потребителят е офлайн   Galka43 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 28 August 2009 - 09:30 AM

Цитат(lutova_83 @ Aug 28 2009, 10:16 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Ех Гале, повдигна ми настроението тази сутрин. Първо с картичката, аз лично ти благораря......страхотна е ae_085.gif
а после и с този цитат......спуках се от смях, а колегите ми се чудят дали съм наред с главния ab_041.gif
Това със съквартирантите много ме развесели, а също и това:
"Когато пасът трева кучетата избират лечебни треви само. Те си знаят кои"
"Ако едно куче куца, има болни уши и едни такива екземи"
"Всеки кожен проблем е гъбички. Особено в София."

Аз на всичко май се смях, от къде изрови тези бисери ab_041.gif

http://www.vvcbg.com...p?showtopic=194
от тук ги копирах тия бисери, ама не знам как да накарам това Мими, да чете повече и да храни бебето Доли с това което то има нужда! smile.gif не с това което на нея и хресва
User's Signature

Качена снимка

#8385 Потребителят е офлайн   chocolate80 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Икона за мнението  Публикувано: 28 August 2009 - 09:39 AM

Цитат(huBBa__buBBa @ Aug 27 2009, 11:10 PM) <{POST_SNAPBACK}>
О мерси много ae_085.gif .
Може ли, ако не изпие цялата вода, която е сипана в поставчицата да се върне обратно в бутилката? Колко горе-доли струваше?

Ами лично аз не съм пробвала да я връщам защото за 1,2 глътчици не си струва(ама ако искаш може,развърташ го и връщаш).Аз не му пълня цялата поставчица и тогава да му давам ,а докато пие му стискам по малко шишето и така....А за цената беше 9 лв. и някви стотинки.Те като асортимент го нямаха в магазина(и пак го нямат),аз го бях видяла в интернет и ги питах дали могат да ми го поръчат и така...а те и без това работили с тази фирма.Не знам дали ако напиша коя е фирмата няма да мрънкат,че правя реклама,но ако те интересува ще ти напиша на лични коя е.

Миме,кажи на ветката ти да се ub_013.gif ,ако ветовете от форума видят какво ти е казала ,ще я накарат да си скъса дипломата...
Е...може и да не я накарат да я къса де,ама най-малкото ще са възмутени...
User's Signature

Качена снимка

#8386 Потребителят е офлайн   Mimet0 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 28 August 2009 - 09:57 AM

Е както и да е аз повече няма да копувам Педигри
User's Signature

Качена снимка

#8387 Потребителят е офлайн   Galka43 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 28 August 2009 - 10:13 AM

Миме, аз сега разгледах тази храна Педигри ,но май само три вида има за нашите кученца. Аз мисля,че трябва да търсиш освен че да е за малко бебе трябва да кажеш ,че и породата е дребна И това има значение.

Значителни енергийни изисквания за малките мини породи
Поради малкия се размер кучетата от дребните породи имат по-големи енергийни изисквания в сравнение с едрите породи. За да изминат едно и също разстояние например, те трябва да направят повече крачки. Същевременно кучетата от дребните породи са по активни и игриви.
Кучетата от дребните породи могат да живеят повече от 15 години, затова те са подложени по -дълго на действието на свободните радикали и на ефектите свързани със стареенето на клетките.
Миме още мога да ти цитирам и да те убеждавам защо трябва да храниш твоето бебе с по-качествена храна,но ти най-добре си знаеш. Докато е бебе Доли трябва да я храниш по 5 пъти на ден и ако искаш толкова много едно от храненията можеш да го даваш пози педигри..................а другата храна да е качествена гранула.
User's Signature

Качена снимка

#8388 Потребителят е офлайн   lutova_83 Икона

• Габи
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 28 August 2009 - 10:22 AM

За ушичките
User's Signature

Качена снимка

#8389 Потребителят е офлайн   Buddy28 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията
  • Група: Без дом

Публикувано: 28 August 2009 - 10:51 AM

Е-хе-е-е, колко много сте написали.
Гале, де да бяхме на разходки rolleyes.gif ! Преди три дни купих течен тор за цветя, разредих го според указанията, полях цветята и вчера като станах - ужас, 3 от китките с изгорени и обгорели листа. Айде за почва до магазина, сменяй на всички цветя почвата. А аз ги гледам отдавна и ми стана много мъчно, та дано да оцелеят. После цял ден ужасно много работа и все бързо, спешно, говоря по телефона - друг ми звъни и така. Пробвах в единствените ми свободни 2 мин. да вляза в дог.бг - не се отваря сайта, абе изобщо кошмар, отвратителен ден. Но в 17.40 като излязохме с Бъдко........... Първо на кафе - лигави се на всички, след това на Аязмото - само се оглеждаше, после се обади сестра ми да им помагам за сглобяване на някаква спалня, та на гости - Бъди много помагаше и най-накрая ни заведоха на кръчма да ни черпят - до 1 часа през ноща - Бъдко спа в мен през цялото време. 7 часа навън и изобщо не му и хрумна за тоалетна.
Установих, че много ми липсвахте. Фенка съм на кученцата ви, а Бъдко - ваш. Ако не четях форума, не знам дали щях да го трая толкова.
Уча го да ходи в банята на пелена, но няма нито една осъзната проява - ако улуча и сме се затворили там и двамата добре, ама сам да иде.....не. Абе друго си е на килима.
Габка е направо красавица, а аз я имах вече като цирково куче Лютова. Сиси и Хера са много сладки. Габка и Сиси наистина си приличат wub.gif .
Момичета, какви са тези шишета, какви са тези къщички? Браво, добре че сте вие! А къде е тази снимка с къщичката на Арчи? Аз нещо не видях такава!
Миме, аз му купих на Бъди бонбони за кучета от един зоомагазин. Приличат на шоколадови на външен вид, но не знам как са ги докарали на вкус ab_041.gif . Давам му ги за награда и той много ги харесва.
Айде някой да прати снимки smile.gif .
User's Signature

Качена снимка

#8390 Потребителят е офлайн   lutova_83 Икона

• Габи
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 28 August 2009 - 11:00 AM

Ама как така "някой да прати снимки" ea_103.gif а ти ??? smile.gif
Аз излизам в заслужена почивка smile.gif и се надявам когато се върна да се порадвам на мноооогггооо снимки ae_085.gif
User's Signature

Качена снимка

#8391 Потребителят е офлайн   Viera Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 August 2009 - 11:17 AM

Извинете re_037.gif
А не е ли целта Ви пинчерите да са с изправени уши? Защото примера за залепяне на ушите като на Джак ръсел териер води точно до обратното. Джак ръсел териер са по стандарт с клепнали уши и на картинката е показано как да станат такива... Май някой се е объркал smile.gif
User's Signature

Качена снимка

• (625 Страници) +
  • « Първа
  • 418
  • 419
  • 420
  • 421
  • 422
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема