Е-хе-е-е, колко много сте написали.
Гале, де да бяхме на разходки

! Преди три дни купих течен тор за цветя, разредих го според указанията, полях цветята и вчера като станах - ужас, 3 от китките с изгорени и обгорели листа. Айде за почва до магазина, сменяй на всички цветя почвата. А аз ги гледам отдавна и ми стана много мъчно, та дано да оцелеят. После цял ден ужасно много работа и все бързо, спешно, говоря по телефона - друг ми звъни и така. Пробвах в единствените ми свободни 2 мин. да вляза в дог.бг - не се отваря сайта, абе изобщо кошмар, отвратителен ден. Но в 17.40 като излязохме с Бъдко........... Първо на кафе - лигави се на всички, след това на Аязмото - само се оглеждаше, после се обади сестра ми да им помагам за сглобяване на някаква спалня, та на гости - Бъди много помагаше и най-накрая ни заведоха на кръчма да ни черпят - до 1 часа през ноща - Бъдко спа в мен през цялото време. 7 часа навън и изобщо не му и хрумна за тоалетна.
Установих, че много ми липсвахте. Фенка съм на кученцата ви, а Бъдко - ваш. Ако не четях форума, не знам дали щях да го трая толкова.
Уча го да ходи в банята на пелена, но няма нито една осъзната проява - ако улуча и сме се затворили там и двамата добре, ама сам да иде.....не. Абе друго си е на килима.
Габка е направо красавица, а аз я имах вече като цирково куче Лютова. Сиси и Хера са много сладки. Габка и Сиси наистина си приличат

.
Момичета, какви са тези шишета, какви са тези къщички? Браво, добре че сте вие! А къде е тази снимка с къщичката на Арчи? Аз нещо не видях такава!
Миме, аз му купих на Бъди бонбони за кучета от един зоомагазин. Приличат на шоколадови на външен вид, но не знам как са ги докарали на вкус

. Давам му ги за награда и той много ги харесва.
Айде някой да прати снимки

.