Мини Пинчер
Публикувано: 27 August 2009 - 07:48 AM

lutova_83, Габи е много красива достойна за принцеса

Публикувано: 27 August 2009 - 09:42 AM
Публикувано: 27 August 2009 - 12:25 PM

Публикувано: 27 August 2009 - 12:47 PM
Аз да Ви кажа пък колко втрещена бях снощи. в 3,30 снощи /по точно днес сутринта/ Сиската ме буди по много странен начин. Иска да лае пък не беше лай а нещо смотолевено и аз станах. Тя беше някак си неспокойна и аз реших да разгледам нещо де не станало у дома.Като стигнах до входната врата и чух странен шум. Облякох се и излязох /зощото моя мъж с бомба не мога го събуди/ точно до моята кола пожарната госи пожар. Малееееееее втрещих се а то горяла друга кола ама аз се препотих де............ми помислих че може да е на мъжа ми колата защото беше тъмно и аз сънена.
Ама и вчера пак ме предупреди ,че мъжа се връща. Аз готвех,а Сиси си ръбаше солетка и както беше захласната и почна да върти опашка щастливо и да лае и застана до входната врата и не мърда. След минути се върна мъжа ми от плаж.........чудя се не е ли малка още пък толкова развити чувства като във филмите ..........................
Публикувано: 27 August 2009 - 01:08 PM
Прикачени снимки
Публикувано: 27 August 2009 - 01:31 PM
И с Габи беше така....тъкно и се изправят и двете уши и Хоп едното клепнало

Обаче все нещо ме човъркаже като гледах тук снимките на ушатите пинчета.....докато един ден някой не беше пуснал един линк в темата за Джак Ръсел, как се залепват ушите. Четях аз ама си викам "да бе ще си тормозя кучето" докато си мислех това вече бях залепила и двете уши на Габата

И така махнахме ги още същата вечер. Доста дълго беше Клепоуха

Може ли да пуснеш линка /може и на ЛС/ за тая тема, че не успях да я намеря. Джесика през октомври ще навърши три годинки, ама тъй и не успяхме да си изправим ушите. Всъщност не може да ги задържи изправени, иначе изправя ги на моменти и после пак клюмват. В повечето случаи задържа едното уше изправено за по-дълго от другото. Сигурно е късно за нас, но темата ще ми е страшно интересна!
Аз всеки ден чета, ама нямам винаги какво да споделя или пък снимки под ръка... Ще пусна утре някоя нова. Все се каня да споделя за тия памперси за пишкане, незнам вие защо си купувате от зоомагазин. Аз вземам обикновенни памперсови пелени 60х90см за 0,45лв бройката, от магазин където продават памперси за бебета /и възрастни хора/. Нашия маймун не можа да се научи през ноща да стиска, става поне по 3-4 пъти да пишка и с тия памперсови пелени ми е много удобно, сменям ги на няколко дни.
Публикувано: 27 August 2009 - 01:47 PM

Гале,като ожаднее хубаво знайш как ще го търси.Аз първо бях със шишета спорт,обикновенни,но това туристическото чудна работа.Първо бях взела едно голямо и хич не ми беше удобно,той Арчи беше по-малък от него,но сега му взех едно от 0.250мл и много ми е добре.Къде ще ходите на почивка(не е задължително да ми отг. ако прецениш недей).Дано си изкарате чудно и да не забравиш фотото!!!
Публикувано: 27 August 2009 - 03:00 PM
Красе, много ми хареса къщичката на Арчони, кажи къде да си купя точно такава...............
Публикувано: 27 August 2009 - 03:04 PM

Гале,като ожаднее хубаво знайш как ще го търси.Аз първо бях със шишета спорт,обикновенни,но това туристическото чудна работа.Първо бях взела едно голямо и хич не ми беше удобно,той Арчи беше по-малък от него,но сега му взех едно от 0.250мл и много ми е добре.Къде ще ходите на почивка(не е задължително да ми отг. ако прецениш недей).Дано си изкарате чудно и да не забравиш фотото!!!
Искаме на рилските езера да се качим и до Рилския манастир да отидем и после някъде в Родопите ,но не знаем къде ще отседнем с тая пикла. Като чуят ,че съм с куче и не ми правят резервация..............
Публикувано: 27 August 2009 - 03:10 PM
Лютова, много ти е хубава кучицата. Прилича ми на Тито като по-малък.
Видях, че всички дружно убедихте Мимето да не храни с буклуци. Много е важна за подрастващите кученца хубавата и балансирана храна .