Мини Пинчер
Публикувано: 03 October 2009 - 05:09 PM

Публикувано: 03 October 2009 - 05:09 PM

И понеже днес съм особено възмутена ще Ви кажа, че линкът Ви е изключително неуместен. Ако сте такъв ценител на породата нямаше да размножавате Вашето кученце. Какво искате да кажете с този линк? Или сте го дали, за да направим разлика между истинските мини-пинчери и нашите? Ами то малко да почете човек и ще разбере. Това няма значение, ние ги обичаме и те за нас са най-прекрасните същества, но не може да сте с двойни стандарти - хем линк за изложба на чистопородни пинчери понеже съм страшен фен на породата, хем се размножаваме и създаваме неясно какво.
Публикувано: 03 October 2009 - 05:47 PM
Публикувано: 03 October 2009 - 06:32 PM
Аз също смятам че няма нужда да се разстройваш от този линк,а нпротив погледни от веселата страна- всички като по калъп изляти ,еднакав цвят,размер,начин на държание абе с две думи СКУЧНА РАБОТА.Нямат си никаква собственна едентичност.Не е ли то едно клепнало ухо ,ДЪЛГА И ТЪНКА ОПАШКА някои друго петанце то просто не е мини пинчи.

Публикувано: 03 October 2009 - 06:41 PM

Публикувано: 03 October 2009 - 06:55 PM
Публикувано: 03 October 2009 - 07:09 PM
Публикувано: 03 October 2009 - 07:13 PM

Господи ИВАН-З ,защо си мислите че нямам претстава от порода и стандарт ,това че държите това тойче не ви прави по голям разбирач за породата и като имате развъдник за пинчета също.До колкото си спомням доста дълго и вие самия предлагахте на пазара в Безплатно нет МИНИ пинчери които нямаха нищо общо с тези от линка и цената им то 350 падна драстично надоло.Не си мислете че като сме си купели куче от някоя обява сме страшно некомпетентни.Истината е че тук няма нито едно класно пинче за изложба с родословие и т.н.и вие го знаете много добре,а този линк просто подразни и аз казах самата истина нашите са си такива и ние неможем да променим нищо в тях а въпроса с купирането е лично мнение и решение на всеки стопанин.Бончо е наистина красавец но пуснат на една пинчерка без родословие неговото поколение не е с нищо по различно от нашите пинчета -кученца без родословие само може би ще останат по малки и лекички но според зависи от мамата.Попрочела съм това онова!
Публикувано: 03 October 2009 - 07:39 PM
Публикувано: 03 October 2009 - 07:43 PM
Бъди, на втората снимка Бъдко много ми прилича на Доди, с тия невинни очета

Публикувано: 04 October 2009 - 01:02 AM
А относно неговото хранене: искам да ви попитам,защото е адски лаком...и не знам вече по колко да го храня и по колко птъи..понеже той никога не би отказал и винаги ми изглежда ,че иска още...някакви съвети ?
Извинявай Резеда, ти нямаш абсолютно никаква вина. Просто ме дразни безотговорното, търгашеско, жестоко и абсолютно нехуманно отношение на някои от продаващите кученца, а както се оказа и на някои ветове. Например този, който на теб ти е продал малкото същество е рискувал живота му като не го е ваксинирал, а няма как да не знае след като има куче. Възможно е другото куче да му е изяждало храната и затова да се нахвърля така. Ами гадни са тези неща.
huBBa__buBBa, страхотни са им очичките на нашите мъници. Като ме погледне невинно с тях

Петьо и Резеда, Бъди е на 4 месеца и 6 дни. На 2 месеца тежеше 800 гр., на 3 месеца - 1200 гр., на 4 месеца 1700 гр. Храни се с Роял Канин Стартер и винаги има гранули в купичката. Понякога му варя пилешко месо, дробчета, сърца или воденички с ориз и зехтин по малко и без подправки, и явно съм го чела, но не помня къде, гледам различната от гранули храна да не е повече от 1/3 от общото количество. Давам му и извара, жълтък от яйце веднъж седмично, понякога паучове (пакетчета на педигри ама избягвам) със сух хляб и май нищо друго. Откакто опита пиле не яде много-много гранули, ама като постои гладен си ги хапва. А да, редовно си похапва от сеното на морското свинче

Между другото скоро му купих Роял Канин Джуниър и днеска й се нахвърли направо. Не знам дали я хареса или беше гладен, но много се изненадах - това е за по-големите пинчита.
Публикувано: 04 October 2009 - 06:53 AM

Публикувано: 04 October 2009 - 08:54 AM

Публикувано: 04 October 2009 - 10:29 AM
Публикувано: 04 October 2009 - 10:46 AM

Публикувано: 04 October 2009 - 11:23 AM

Публикувано: 04 October 2009 - 12:23 PM

Само да ти кажа,че в изказването си аз никъде не съм засегнала темата за пари и кой какви възможности има умишлено,защото темата първо,че е много деликатна и второ тук въобще не е уместно.Относно първото изречение което си написала ще ти кажа,че аз на котките пред блока им купувам Роял Канин,а ти си мисли с какво си храня кучето.И какво от това-пак ги смятам за боклуци!!Знам колко ядът нашите сладури и за това и 50 лв.да е килограма на храната им пак ще му купувам.А относно качеството и, въпроса е много спорен ако ще и най-висок клас да е.Това с кучешките храни е такава машина за пари,че няма и на къде...харесват я защото има подсладители и овкусители...Много ми е интересен и искам да го видя самия процес на правене на тези гранули....А за режима-защо си мислиш,че няма ,казах ти че като свикнат с вечно пълната купа нещата се нормализирт и си хапват в определено време,както е с пишкането и акането.Моя например винаги яде след разходките,а те също са му по едно и също време всеки ден(+ - де ).Така,че аз съм си доволна от избора за вечно пълна купа

Публикувано: 04 October 2009 - 12:47 PM
Аз също съм си хранела и сега във вечно пълната му купа има гранули,защото навскъде чета че били хубави,всичко си имали и било добре за подрастващи(а и не само) кучета и т.н,но на скоро се замислих как ли ги правят и не ми се вярва всичко да е така идеално както си го предтавяме