Ако си попаднала на "Обучение на малкото куче" - браво и успех! Темата наистина е хубава, не че ние се обучихме де
Мини Пинчер
Публикувано: 01 December 2009 - 09:58 AM
Ако си попаднала на "Обучение на малкото куче" - браво и успех! Темата наистина е хубава, не че ние се обучихме де
Публикувано: 01 December 2009 - 01:57 PM
Пък мойто единственно кокалесто момченце е лудо влюбен в 20 годишният ми племенник,като го види малее почва едно лудо бягане из стаята,скачане по легла,столове придружено с радостно скимтене,след това почва по-лека лека да се доближава до него раздава целувки,врътка задник и изведнъж се започва със сексуалния тормоз,,,почва да се кикерчи по ръцете му,нарочно си дърпа ръцете от него но неее слиза долу и почва с краката ту единия,ту другият,това продължава докато си тръгне,а след това не може да се съвземе около половин час и все гледа към вратата да се върне,хубаво че племенника не се сърди дори му става много смешно
Бъди засега нямам хубав фотоапарат не искам да грозя форума с некачественни снимки,от време на време пускам някоя снимка да не ни забравите
Публикувано: 01 December 2009 - 03:26 PM
А в най скоро време ще направя такава фото сесия на Сиската и толкова снимки ще пfкажа,че ще ie реванширам за доста време. лека вечер на всички!
Публикувано: 02 December 2009 - 12:05 AM
реших да се спра именно на мини пинчер, защото искам да го гледам в апартамент и на кучето да му е "удобно" тъй като апартамента ни е двустаен.. За пинчитата ( аз така ги наричам) съм чела доста, но почти винаги съм забелязвала, че на места пише, че има и БЕЛИ пинчита.. а това след време взе да ми прави впечатление, аз доколкото знам има само черно-кафяви и пясъчни.. та затова малка да ми обясните. Също така да ме ориентирате към собственици, които очакват бебоци, тъй като планирам да си взема към януари-февруари, но дотогава все пак трябва да е на възраст, при която може да се раздели от майката
п.с. Профилът е на дъщеря ми, просто преди време тя ме регистрира, защото си нямах и грам познания за Интернет и компютрите.. Така, че да не Ви стресне това 97 :)
Публикувано: 02 December 2009 - 09:16 AM
реших да се спра именно на мини пинчер, защото искам да го гледам в апартамент и на кучето да му е "удобно" тъй като апартамента ни е двустаен.. За пинчитата ( аз така ги наричам) съм чела доста, но почти винаги съм забелязвала, че на места пише, че има и БЕЛИ пинчита.. а това след време взе да ми прави впечатление, аз доколкото знам има само черно-кафяви и пясъчни.. та затова малка да ми обясните. Също така да ме ориентирате към собственици, които очакват бебоци, тъй като планирам да си взема към януари-февруари, но дотогава все пак трябва да е на възраст, при която може да се раздели от майката
п.с. Профилът е на дъщеря ми, просто преди време тя ме регистрира, защото си нямах и грам познания за Интернет и компютрите.. Така, че да не Ви стресне това 97 :)
Ама това кое поредно куче ще Ви е? Какво ги правите тези животни, изхвърляте ли ги? Аз специално прочетох за две Ваши предишни
Алина, стискаме
Публикувано: 02 December 2009 - 09:58 AM
Публикувано: 02 December 2009 - 11:27 AM
Публикувано: 02 December 2009 - 01:30 PM
Сара в началото докато бяха новородени бебоците беше в един голям леген по лесно ми беше да сменям постелките и да го почиствам след това ги преместих в един кашон от ТВ отдолу с найлон че започнаха да излизат от легена .Имай в предвид че в началото мама ще ги изпишква но като поодраснат ще пишат и трябва да ти е удобно да почистваш след тях .Аз като пораснаха и започнаха да пишкат из кашона започнах да им слагам бебешки памперс и да ги уча да пишкат на него хората при които отидоха след това бебоците се хвалеха че много бързо са се научили къде трябва да пишкат .
Ако имаш още въпроси питай ще ти помагаме .
Гале много е сладка госпожица Сиси честито първо разгонване имаше и още една госпожица но забравих коя е честито и на нея .
Гале Дурка, Хуба Буба, Али, Бъди и Чери много сладки снимки да ги нацелувате всички пинчета по сладките муцунки .
Публикувано: 02 December 2009 - 02:14 PM
хах хаха...
Оу, ние с Али засега сме усвоили само "Хайде на мястото, муцуно." и "Не!" и "Пусни",но последната се изпълнява при добро настроение...хаха а тези дни бяха наистина чудесни за разходки жалко, че Али още няма трета ваксина,но... всичко с времето си
Хубав ден.
Публикувано: 02 December 2009 - 04:16 PM
alison, много е сладка малката кукла и има чудесна жилетка
Публикувано: 03 December 2009 - 09:49 AM
А ето какво прави Бъдко през деня-
в началото и две минути по-късно
после малко се въргаля по леглата
и най-накрая ............. заспива
Сутрин потичва жизнерадостно и после цял ден мързел
Хубав ден на всички!
Публикувано: 03 December 2009 - 10:26 AM
Сиската и тя по цял ден лежи ,но пък няма апетит изобщо.Тя сега е временно болничка,но по принцип е злояда.
да го нацелуваш дългуча
Публикувано: 03 December 2009 - 03:24 PM
alison(aly)малката е просто разкошна,и каква хубава шаренка дрешка си имате,а как и отивааа пу пу да не го урочасам малкия бонбон
Искам да помоля всеки който има възможност да се включи в това благородно начинание,което са захванали съфорумците от "Без дом" http://forum.dog.bg/-t30368.html ,тя и Ани го беше пуснала,но от напомняне глава не боли
Публикувано: 03 December 2009 - 04:02 PM
И аз съм така
Публикувано: 03 December 2009 - 07:31 PM
Публикувано: 03 December 2009 - 07:53 PM
ами може да е искала да ходи на разходка но да знаеш , че те тей кат са наспът стават да се изпишкат .

Вход

Горе
Цитиране +