Мини Пинчер
Публикувано: 26 May 2006 - 03:37 PM
Публикувано: 26 May 2006 - 05:19 PM
Цитат
E, това и аз не мога да го асимилирам worthy но пък съм сигурна, че е попаднала при по-грижовни стопани 1super super best
areta, пожелавам ти от сърце, някой ден да ни се похвалиш, че вече си имаш пинчерче super best
Момичета, аз зациклих на думичката - НЕ oleeee Аби е много-о-о-о дивичка.
Чочко, пери ушите, гледа ме в очите и се чуди как да ми угоди...
Публикувано: 26 May 2006 - 05:44 PM
Цитат
Цитат
E, това и аз не мога да го асимилирам worthy но пък съм сигурна, че е попаднала при по-грижовни стопани 1super super best
areta, пожелавам ти от сърце, някой ден да ни се похвалиш, че вече си имаш пинчерче super best
Момичета, аз зациклих на думичката - НЕ oleeee Аби е много-о-о-о дивичка.
Чочко, пери ушите, гледа ме в очите и се чуди как да ми угоди...
И аз се надявам да е при по-добри стопани! ;) Бъдете сигурни,че ще ви се похваля с пинчерче! super best
Публикувано: 26 May 2006 - 09:54 PM
Да ви кажа , и може да ми се карата колкото искате, но вчера не можах да оставя колито у нас, защото започна едно падане на кърлежи навсякъде . Подробности ще спестя ,но просто вчера нямах време да го обработя с препарат. Поне 1-2ч трябваше да го реша и къпя ,а бях сама. Уви , днес няма обява ,че го търсят.
Само като си спомня как подскачаше от радост като го пуснах...та той си мислеше ,че сме заедно на разходка ,а аз го предадох. Много ми е мъчно ,но съм притисната от липсата на място където да го държа. Дано има късмет животинката ,че не е първа младост.
Благодаря за съвета за снимките. Не ми е хубав апарата и снимките са гаднички. Само да намеря време и ще си поиграя с фото шоп-а. Трябва да снимам и двете дребни ,че още нямам снимки.
Areta, да знаеш пинчерите са най влюбените в човека кучета. Аз имах една ,която получаваше хипогликемичен шок ако не я вземем с нас .
Публикувано: 26 May 2006 - 10:08 PM
Публикувано: 27 May 2006 - 09:22 AM
Що не сложиш Скип на електрическа възглавница-моя оня ден направо ме избута от нея и се пльосна-а аз я бех включила с лечебна цел b) Та не разбрах що не бива да го гушкаш в леглото-аз докато моя не се намести на спалнята не заспиваме.Знаете ли го оня мохабет дето двама си задават гатанки-та единия пита другия b)
---Черно-трикрако на стената виси?-----другия се чуди :чуди и вика незнам.
--Ми пиано---отговаря приятеля.Как па пиано бе на стената?
--Ей така-пианото си е мое и ша си го сложа където искам.
Та къщата си е твоя-кучето си е твое-ми сложи го на лампата ако му е хубаво.
Чакаме снимки на черното дяволче w) w) w)
Публикувано: 27 May 2006 - 12:56 PM
Отиваме да берем ягоди Сара ще се натича на воля
Целувки на всички пинчета и на техните майки
Публикувано: 28 May 2006 - 05:03 PM
а на село видях един мини пинчер все едно плюшена играчка b)
Публикувано: 28 May 2006 - 05:17 PM
Така че -свиквай!! (love)
А ние с Лина водихме нашите кърлежи на вила в гората!!Има някоя и друга снимка-дано ги извади и стават за пред хората,защото тези апарати където ги измислиха-цифровите....докато щракнат ..и кученца изчезнат от обектива oleeee ,ами не стоят мирни.....иначе не ме питайте как прекарахме ноща.....нали не са свикнали на ново място,..Чоко падна от леглото oleeee после през цялата нощ не можа да си намери място..непрекъснато ставаше и се разхождаше напред-назад,ужас,аз едвам поспах два часа.Ама сме решили вече да ги тренираме и ще ходим всяка седмица.Иначе бяха много щасливи,щъкаха в тревата и подскачаха на воля ,а като се прибрахме-заспа като "къпан"!!
Много целувки на всички.. w) .. w) ... w) и стари и нови приятели w)

Публикувано: 29 May 2006 - 12:18 AM
Малкият е непрекъснао залепен за някого.
Днес се опитах да го възпитам малко на тема пиш. Направих му котешка тоалетна и като се изпиша на килима, му се скарах и го занесох там. На второто изпишкване (и съответно скарване) той самичък отиде до тоалетната и започна да дъвче пясъка. Миличкият, разбрал е, че нещо е сгафил, но не разбрал какво точно да прави w)
Сега минахме на варианта с вестниците, там сякаш имаме напредък. Поне след сън винаги му се пиша и го нося там. Вие кога се научихте? Май е още бебе, няма ще два месеца. w) w) w)
А за снимки...не стои мирен r) А на тази се вижда как обича да се гуши angelpik
btw...ако успея да прикача файла

Публикувано: 29 May 2006 - 07:41 AM
Ти да не си го събудила та да го снимаш-едвам гледа милия l) l) l)
Публикувано: 29 May 2006 - 08:25 AM
Да ти е жив и здрав и да ти носи много хубави и весели моменти! 1super
Онзи ден Тайра видя една чухуа-хуа на 6 мес ама беше толкова дребничка, че моята само стоя и я гледа и не посмя да я подуши даже, може би се чудеше коте ли е или куче,а то го страх горкото... представям си ако такова мъчниче влезе в къщата ми, тя ще стои като препарирана за да не го уплаши l)
Публикувано: 29 May 2006 - 08:59 AM
Майльо се научи да пишка само навън едвам на 9-ия месец, на вестник - 2 седмици след като го взехме, но като ходим на друго място...правеше бели...Скоро преминахме преиода с пускане на предмети от леглото и подаването им..пуска ги и почва да скимти, аз му ги подавам и той пак... абе като малко дете на 2-3 годинки :)))) Целуваме ви всички и чакаме снимки и на Чоко и Чафи на вилата w)
Публикувано: 29 May 2006 - 09:13 AM
Ани, щом не сте си тръгнали посряд нощите към къщите, значи всичко е било ОК 1super И аз очаквам снимките dribble
Публикувано: 29 May 2006 - 03:38 PM
Подмята гранулите из цялата къща, яде и бафка - шашкам се да не се задави.
Пие вода задъхана с последни сили и забива главата в паничката - шашкам се да не се удави.
Отивам до тоалетната и я чувам да квичи - скочила от дивана и виси за едното кучешко зъбче на пердето (love) а ми кажете как и къде да мръдна?
Публикувано: 29 May 2006 - 03:46 PM
Цитат
b) Katrina, аз съм им намерила цаката на тези хора r)
Нося си в чантата едно парче салам (щото за гранулите казват: Пробвай със салам, стига си го мъчила с тези гранули)- подавам им го и казвам, ако го нахраниш ще ти дам и 10 лева b)
Гледат ме като изтървани, а Чочко даже не го и подушва 1super
Та на следваща среща само се подсмихват b)
Публикувано: 29 May 2006 - 04:06 PM
b) b) b) Кети живота ти става голем купон l) ми кво ще я правиш тая лудетина.Чочко шашка ли се покрай нея worthy
Прикачени файлове
-
SSA41084.JPG (144.51K)
Брой сваляния: 187
Публикувано: 29 May 2006 - 04:39 PM
Целувки на всички пинчета и на техните майки .