Мини Пинчер
Публикувано: 29 July 2009 - 10:42 PM

а искаш ли да те запозная със всички сладури вкъщи?
Публикувано: 29 July 2009 - 10:46 PM

Относно заплождането съдя по моя опит и го споделям Сара докато я обикаляше Ерик и я душеше кротуваше но като опиташе да я качи и тя се обръщаше към него и го ръмжеше след като я хванах и мушнах главата и под моята мишница той успя да я заклещи .Ерик е 2.5 а Сара е около 4.5 кг и понеже като се заклещят той се уморяваше и го слагах да легне на крака ми а Сара стоеше на земята .Успешно я заплоди и както вече знаете имаме пет внучета

Сузанка аз не мога да оставя гранулите непрекъснато в купичката защото майка им ходи и ги изяжда а и ги ръмжи като се доближат до гранулите за това им давам да си хапнат и ги вдигам.Сара сега малко я ограничавам в яденето че доста се ошишка

Сега малките пияваци спят аз пък съм се оцъклила и не мога да заспя тъкмо ще легна и те ще се събудят да играем а е вече полунощ .
Лека нощ на всички кученца и техните стопанки

Публикувано: 29 July 2009 - 10:46 PM

Давай!

Публикувано: 29 July 2009 - 10:55 PM

Публикувано: 29 July 2009 - 10:55 PM

Давай!

Прикачени снимки
Публикувано: 29 July 2009 - 11:04 PM

у вас май е голям купон

Повече от купон, най-вече като се раздава манджата, върви ги разтърви, разделила съм ги на 2 отбора женските в хола, а мъжките в спалнята. Най-веселото е че съм на квартира и незнам просто как не са ме накарали да ги махна или да напусна квартирата.
Публикувано: 29 July 2009 - 11:05 PM

За колко пъти се разгонва женската и полова зрялост всеки може да си погледне в схемата на паспорта на кучето си. Поне в моя го пише на 1 страница и от там съм го преписала дословно. А доколко е пинчер Зоро съдя по това, че майка му и баща му са немски клубни пинчери, майка кафява и баща черен. Децата му са черни. Той е единствен с този цвят. Най-вече съм сигурна за това от къде съм го взела.
Уважаема госпожо

И за да не питате тая пък ква е та се меси Ви казвам веднага.Тая е най-големият и един от най-старите почитатели на чистопоридният мини пинчер от 87година,отглеждала и развъждала също като вас едно такова същество,но с ясното съзнание какво е!
Моля Ви читатели и притежатели преди да твърдите нещо се информирайте максимално,за да не се излагате!

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia
Публикувано: 29 July 2009 - 11:05 PM

Публикувано: 29 July 2009 - 11:09 PM

За колко пъти се разгонва женската и полова зрялост всеки може да си погледне в схемата на паспорта на кучето си. Поне в моя го пише на 1 страница и от там съм го преписала дословно. А доколко е пинчер Зоро съдя по това, че майка му и баща му са немски клубни пинчери, майка кафява и баща черен. Децата му са черни. Той е единствен с този цвят. Най-вече съм сигурна за това от къде съм го взела.
Уважаема госпожо

И за да не питате тая пък ква е та се меси Ви казвам веднага.Тая е най-големият и един от най-старите почитатели на чистопоридният мини пинчер от 87година,отглеждала и развъждала също като вас едно такова същество,но с ясното съзнание какво е!
Моля Ви читатели и притежатели преди да твърдите нещо се информирайте максимално,за да не се излагате!
Бихте ли ни запознали нас непросветените за стандарта?
Публикувано: 29 July 2009 - 11:10 PM

Живи са зашото не си слизат от клона и от там в клетката като се сложи храната

Публикувано: 29 July 2009 - 11:12 PM

Публикувано: 29 July 2009 - 11:17 PM

Публикувано: 29 July 2009 - 11:19 PM

Да, чихуахуато явно ,много ги харесвам , но в някой друг живот ще мога да си го позволя.

Публикувано: 29 July 2009 - 11:29 PM