Dog.bg Форуми : Мини Пинчер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (625 Страници) +
  • « Първа
  • 388
  • 389
  • 390
  • 391
  • 392
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Мини Пинчер

#7781 Потребителят е офлайн   littlezorro Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 29 July 2009 - 10:12 PM

ето

Снимка (и)

• Прикачена снимка

Прикачени снимки

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#7782 Потребителят е офлайн   БРУНО Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 29 July 2009 - 10:27 PM

Много е сладък ha_081.gif

#7783 Потребителят е офлайн   littlezorro Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 July 2009 - 10:42 PM

Цитат(БРУНО @ Jul 29 2009, 11:27 PM) <{POST_SNAPBACK}>

а искаш ли да те запозная със всички сладури вкъщи?
User's Signature

Качена снимка

#7784 Потребителят е офлайн   galia69 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Икона за мнението  Публикувано: 29 July 2009 - 10:46 PM

Добре дошла Галя имам си адашка af_089.gif и аз съм Галя чакаме снимки на малката Сиси .Сега с бебка ще тренирате за бъдещите внуци ела да ги видиш в къщи как се научиха леко да отварят вратите и да гледат къде стъпват .Можеш да не и купуваш легло а спокойно да използвате това от котанка много е красива и със разкошни очи ще и бъде по мярка и като порасне дори .Много ти е послушно детенцето щом е свикнала да пишка на едно място и да спи в леглото ще я даваме за пример на нашите калпазанки.
Относно заплождането съдя по моя опит и го споделям Сара докато я обикаляше Ерик и я душеше кротуваше но като опиташе да я качи и тя се обръщаше към него и го ръмжеше след като я хванах и мушнах главата и под моята мишница той успя да я заклещи .Ерик е 2.5 а Сара е около 4.5 кг и понеже като се заклещят той се уморяваше и го слагах да легне на крака ми а Сара стоеше на земята .Успешно я заплоди и както вече знаете имаме пет внучета af_089.gif очаквам тези дни и последните две госпожици да отидат при нови стопани .Ако знаете какво ви чака от заплождането бременноста и раждането на женските ви кучета няма да ги подложите на това .Ако всичко е нормално е добре но ако има усложнения може майката или бебетата да загинат .Добре си помислете с какво ще се захващате аз лично няма да подложа себе си и Сарка втори път на това .
Сузанка аз не мога да оставя гранулите непрекъснато в купичката защото майка им ходи и ги изяжда а и ги ръмжи като се доближат до гранулите за това им давам да си хапнат и ги вдигам.Сара сега малко я ограничавам в яденето че доста се ошишка smile.gif Дано да се оправите от разстройството .Като прочетох какво си преживяла и ти с твойта маминка и косата ми настръхна аз само един ден ги храних но се бях побъркала от притеснение .
Сега малките пияваци спят аз пък съм се оцъклила и не мога да заспя тъкмо ще легна и те ще се събудят да играем а е вече полунощ .
Лека нощ на всички кученца и техните стопанки wub.gif

#7785 Потребителят е офлайн   БРУНО Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 29 July 2009 - 10:46 PM

Цитат(littlezorro @ Jul 29 2009, 09:42 PM) <{POST_SNAPBACK}>

Давай! af_089.gif

#7786 Потребителят е офлайн   Moda Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 29 July 2009 - 10:47 PM

от къде ги намирате тези женски около нас само йоркита ab_041.gif
Дракон си хареса много една дама ама не знам какво ще излезе между йорки и мини пинчер ud_009.gif zz_232.gif
в кръга на шегата разбира се zz_231.gif

#7787 Потребителят е офлайн   БРУНО Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 29 July 2009 - 10:55 PM

ivan-z какво е това сладурче в галерията ти , каква порода е , много е сладко /прости невежеството ми/, изглежда много мъничко smile.gif

#7788 Потребителят е офлайн   littlezorro Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 July 2009 - 10:55 PM

Цитат(БРУНО @ Jul 29 2009, 11:46 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Цитат(littlezorro @ Jul 29 2009, 09:42 PM) <{POST_SNAPBACK}>

Давай! af_089.gif

Прикачени снимки

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#7789 Потребителят е офлайн   littlezorro Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 July 2009 - 10:58 PM

Черната котка е Бренди, другата котка е Лъки, хамстера е Стронцо, лабрадора Лара, черното пинчерче което едва се различава от чаршафите е Мони и папагалите са с имена 1,2,3,4,5 smile.gif
User's Signature

Качена снимка

#7790 Потребителят е офлайн   Moda Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 29 July 2009 - 10:59 PM

ауу кой от кой по сладък ама вие сте голяма банда af_089.gif
у вас май е голям купон me_065.gif

#7791 Потребителят е офлайн   littlezorro Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 July 2009 - 11:04 PM

Цитат(Moda @ Jul 29 2009, 11:59 PM) <{POST_SNAPBACK}>
ауу кой от кой по сладък ама вие сте голяма банда af_089.gif
у вас май е голям купон me_065.gif

Повече от купон, най-вече като се раздава манджата, върви ги разтърви, разделила съм ги на 2 отбора женските в хола, а мъжките в спалнята. Най-веселото е че съм на квартира и незнам просто как не са ме накарали да ги махна или да напусна квартирата.

User's Signature

Качена снимка

#7792 Потребителят е офлайн   techichi Икона

• !!! CHIHUAHUA !!!
  • PipPipPip
  • Interests:https://www.facebook.com/mini.muzzles

Публикувано: 29 July 2009 - 11:05 PM

Цитат(littlezorro @ Jul 29 2009, 11:00 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Цитат(ivan-z @ Jul 29 2009, 10:52 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Сдържах се да не пиша но толкова много глупости които е изписал -littlezorro x_194.gif 1 . това с разгонването април - май ОПРЕДЕЛЕНО не е ВЯРНО . ( Разгонването е индивидуално при всяка женска ) може да е във всеки месец от годината . 2. Няма график за 6 месеца някои женски се разгонват през 4 месеца други през 10 мес . 3 , Стига да са оцелени точните дни в които женската дава няма да има проблем да я качи мъжкия ( разбира се ако е минал поне 1 год а не е на 7 месеца както сте написали ) п.п. Бизнеса е хубаво нещо но вашия ЗОРО прилича повече на ЯГТЕРИЕР отколкото на МИНИ ПИНчЕР . rc_036.gif Хубаво е да си го гледате и обичате ама чак толква с капара и постоянни скачки си е прекалено dh_188.gif

За колко пъти се разгонва женската и полова зрялост всеки може да си погледне в схемата на паспорта на кучето си. Поне в моя го пише на 1 страница и от там съм го преписала дословно. А доколко е пинчер Зоро съдя по това, че майка му и баща му са немски клубни пинчери, майка кафява и баща черен. Децата му са черни. Той е единствен с този цвят. Най-вече съм сигурна за това от къде съм го взела.

Уважаема госпожо rc_036.gif!Съжалявам,но и аз не мога да се сдържа.Вие имате прекрасен домашен любимец ,нямащ нищо общо с породата мини пинчер.Дори и с арлекин пинчер.За не просветените може да мине за бразилски териер,но е видно че тук е играл просто един фосктериер и господ знае още какво.Не искам да Ви огорчавам,но е така и се възмущавам от самочувствието което показвате с този мелез.Мразете ме колкото си искате,както и всички тук на които вече съм казвала много отдавна,че кучетата ви нямат нищо общо с чистопородните мини пинчери.В тази тема никой и никага не показа поне едно ,,истинско,,куче.Жалко е че имате достъп до интернет и не си правите елементарен труд да видите що е то мини пинчер.Вярно е,че е най-комерсиалното кученце в страната ни в момента,че пазарат е пренаводнен с такива кученца от това отродие/киноложки термин/и може да се видят какви ли не вариации и въобще чудеса,но нищо общо с действителността.Нямам нищо против нито едно куче на никого,но имам против умишленото развъждане на мелези и лъгането съзнателно или не на незапознатите.
И за да не питате тая пък ква е та се меси Ви казвам веднага.Тая е най-големият и един от най-старите почитатели на чистопоридният мини пинчер от 87година,отглеждала и развъждала също като вас едно такова същество,но с ясното съзнание какво е!
Моля Ви читатели и притежатели преди да твърдите нещо се информирайте максимално,за да не се излагате!
User's Signature

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia

#7793 Потребителят е офлайн   БРУНО Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 29 July 2009 - 11:05 PM

Папагалите как още са живи , а и пера имат ac_007.gif

#7794 Потребителят е офлайн   littlezorro Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 July 2009 - 11:09 PM

Цитат(techichi @ Jul 30 2009, 12:05 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Цитат(littlezorro @ Jul 29 2009, 11:00 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Цитат(ivan-z @ Jul 29 2009, 10:52 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Сдържах се да не пиша но толкова много глупости които е изписал -littlezorro x_194.gif 1 . това с разгонването април - май ОПРЕДЕЛЕНО не е ВЯРНО . ( Разгонването е индивидуално при всяка женска ) може да е във всеки месец от годината . 2. Няма график за 6 месеца някои женски се разгонват през 4 месеца други през 10 мес . 3 , Стига да са оцелени точните дни в които женската дава няма да има проблем да я качи мъжкия ( разбира се ако е минал поне 1 год а не е на 7 месеца както сте написали ) п.п. Бизнеса е хубаво нещо но вашия ЗОРО прилича повече на ЯГТЕРИЕР отколкото на МИНИ ПИНчЕР . rc_036.gif Хубаво е да си го гледате и обичате ама чак толква с капара и постоянни скачки си е прекалено dh_188.gif

За колко пъти се разгонва женската и полова зрялост всеки може да си погледне в схемата на паспорта на кучето си. Поне в моя го пише на 1 страница и от там съм го преписала дословно. А доколко е пинчер Зоро съдя по това, че майка му и баща му са немски клубни пинчери, майка кафява и баща черен. Децата му са черни. Той е единствен с този цвят. Най-вече съм сигурна за това от къде съм го взела.

Уважаема госпожо rc_036.gif!Съжалявам,но и аз не мога да се сдържа.Вие имате прекрасен домашен любимец ,нямащ нищо общо с породата мини пинчер.Дори и с арлекин пинчер.За не просветените може да мине за бразилски териер,но е видно че тук е играл просто един фосктериер и господ знае още какво.Не искам да Ви огорчавам,но е така и се възмущавам от самочувствието което показвате с този мелез.Мразете ме колкото си искате,както и всички тук на които вече съм казвала много отдавна,че кучетата ви нямат нищо общо с чистопородните мини пинчери.В тази тема никой и никага не показа поне едно ,,истинско,,куче.Жалко е че имате достъп до интернет и не си правите елементарен труд да видите що е то мини пинчер.Вярно е,че е най-комерсиалното кученце в страната ни в момента,че пазарат е пренаводнен с такива кученца от това отродие/киноложки термин/и може да се видят какви ли не вариации и въобще чудеса,но нищо общо с действителността.Нямам нищо против нито едно куче на никого,но имам против умишленото развъждане на мелези и лъгането съзнателно или не на незапознатите.
И за да не питате тая пък ква е та се меси Ви казвам веднага.Тая е най-големият и един от най-старите почитатели на чистопоридният мини пинчер от 87година,отглеждала и развъждала също като вас едно такова същество,но с ясното съзнание какво е!
Моля Ви читатели и притежатели преди да твърдите нещо се информирайте максимално,за да не се излагате!

Бихте ли ни запознали нас непросветените за стандарта?

User's Signature

Качена снимка

#7795 Потребителят е офлайн   littlezorro Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 July 2009 - 11:10 PM

Цитат(БРУНО @ Jul 30 2009, 12:05 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Папагалите как още са живи , а и пера имат ac_007.gif

Живи са зашото не си слизат от клона и от там в клетката като се сложи храната smile.gif
User's Signature

Качена снимка

#7796 Потребителят е офлайн   ivan-z Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 29 July 2009 - 11:12 PM

БРУНО - незнам точно , кое мое куче имаш в предвид но щом е малко значи е чихуахуа rc_036.gif п.п. Напълно съгласен с мнението на techichi това е писано много пъти тук .
User's Signature

р-к http://zlaticamountain.com/

Който не е ЛУД не е НОРМАЛЕН

#7797 Потребителят е офлайн   БРУНО Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 29 July 2009 - 11:17 PM

Минат се не минат десетина страници и пак едно и също -спор за стандрти и тем подобни глупости zz_020.gif , харесвам расовите кучета но немога да си позволя четирицифрена цифра за такова ,а и на изложба няма да ходим я , да радва в къщи домочадието и т,ва е . ae_085.gif

#7798 Потребителят е офлайн   БРУНО Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 29 July 2009 - 11:19 PM

Цитат(ivan-z @ Jul 29 2009, 09:12 PM) <{POST_SNAPBACK}>
БРУНО - незнам точно , кое мое куче имаш в предвид но щом е малко значи е чихуахуа rc_036.gif п.п. Напълно съгласен с мнението на techichi това е писано много пъти тук .

Да, чихуахуато явно ,много ги харесвам , но в някой друг живот ще мога да си го позволя. wub.gif

#7799 Потребителят е офлайн   Moda Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 29 July 2009 - 11:22 PM

спрете спора до тук и сменете името на темата с "недорасли добермани" ae_085.gif

#7800 Потребителят е офлайн   БРУНО Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 29 July 2009 - 11:29 PM

ето още една снимка от днешната фотосесия

Снимка (и)

• Прикачена снимка

• (625 Страници) +
  • « Първа
  • 388