georgia, в 25 November 2010 - 02:53 PM, написа:
n_nova, и при нас не са спели белите кой знае колко. И нашата беше скъсала един тапет, но вече не го прави. Иначе любимото нещо са и салфетките, докопа ли някоя... ужас. Оставете и някакви играчки, Джия си има много, но любимата и е един тазманийски дявол, разнася го навсякъде. Можете да и вземете кожени кокалчета за гризкане, има и един кучешки чипс, нашата е луда по него. Сега е периода, когато на бебето му растат зъбките, като станете колкото нас - ще ги сменя, така че е задължително да има нещо за гризане, за да не гризе каквото и падне. Вие в кой район сте, ние сме в Младост и ще ни е приятно да се видим като започнете да се извеждате :)
Благодаря ти за съветите, мила

!
Всичко необходимо сме осигурили, купихме веднага щом я взехме - плюшени играчки, гумени топки, кожени кокали - всичко. Много играе с тях - особено с една плюшена панда

. Има и специална възглавничка, която сложихме близо до прозореца и денем, когато напича слънчице си се излежава на нея. Вечер, като се приберем всички играчки са разхвърляни из стаята, а възглавничката обикновено е сложена върху тоалетната

. Наясно съм, че е бебе и че много му се играе, аз затова и не се ядосвам много, не се и карам (успокоявам се сама, че след време ще улегне). Жал ми е, че през седмицата денем я оставяме самичка, но всеки има ангажименти. На нея явно й доскучава много и с това си обяснявам поведението й. За разходките на нас също ще ни е много приятно, но ще го насрочим за догодина(тогава вече кучо ще има поставена и 3-та ваксинка). Ние живеем в Орландовци, но сме с автомобил, така че няма да е проблем да дойдем до Младост

.
Да спомена, че Хера е красавица

.