Шарпей (СТАРА ТЕМА)
Публикувано: 24 November 2007 - 05:40 PM
ииии там намерихме едно незнам дали е училище ама е сграда с многооо голяма поляна та там нашта лудетина тича доста и като се прибирахмее срещнахме една немска овчарка която малко полаехме после се засилва такава към бездомни кучета все едно ще ги расфасова Вече е смела и ми прави път и не оставя никой да я лай .. :yahoo: :yahoo: :yahoo: :->)
Ранд , Nickey какво стана с вашта разходка утре ще има ли пак? :wub:
Публикувано: 24 November 2007 - 06:41 PM
Публикувано: 24 November 2007 - 06:47 PM
Публикувано: 24 November 2007 - 11:14 PM
Накратко за днешната [glow=red,2,300]шар пей сбирка[/glow] :blink:
Бяха само Арма, Кибо и Кая (със съответните си придружители). Аз за първи път пуснах Арма без повод, ама тя такова свободно пространство не беше виждала и като цяло не се отлепи от мен. Иначе, хем се закача с Кибо и Кая, хем като те я закачат, я е шубе! По едно време се разтърчаха тримата като луди около нас- Кибо гони Арма, която квичи и тича, а след тях и Кая да не остане капо ;D ;D ;D Към края, обаче, към нас се присламчи един бездомен гигант. Хубавец и много мил, ама.... не можахме да го разкараме... най-малкото, защото и двамата не можехме да му крещим или нещо такова, та се пръснахме като Битълсите по домовете си :) Макар че Арма като влезе в колата, скачаше на прозореца и вилнееше яко- не й се ходеше вкъщи... Маймунката после вкъщи малко повилня- точно й беше дошъл power'a... след което с нейната любов - печката, отгръхтята към страната на кучешките сънища...
Искам да отбележа, че Кая е страшно мила и много търпелива!!! Можем само да предполагаме какъв живот е водила, но със сигурност мога да кажа, че заслужава безкрайно много ласки и внимание!!! :wub:
Излишно е да споменавам, че Кибо е като силен магнит към нея- търчи, скача, лети- но все е с нея!
[move]Утре около 16.00ч пак ще сме там!
ШАР ПЕЙ СБИРКА
градинките зад Културен център Красно Село
(Ритуална Зала, централа на ЛевИнс, зад BILLA)
тук[/move]
Ние до там сигурно ще бъдем пеша, понеже тигърът ми заспа... колата, тоест... :-
А относно обявата- само с две думи ще кажа, че много ме учуди реакцията ви?!
Посочих ви я като пример за поредния мошеник- прекупвач, който си играе с живота и здравето на животинките! И защо заради такива хора трябва да внимавате какво и откъде взимате!
Публикувано: 24 November 2007 - 11:34 PM
По въпроса за обявата - кое те учуди? Щом се продава куче на такава възраст, лесно е да се досети човек за какво става въпрос. Темата, към която си дала линк съм я чела преди. Знам, че има хора, които печелят на гърба на горките животинки, но това е дискутирано и в други теми. А с това, че трябва да се внимава при избора на кученце, пишещите тук са наясно мисля, тъй като са перминали вече през тази одисея. Затова казах само, че ми е жал за кучето...
Публикувано: 24 November 2007 - 11:42 PM
за обявата - не съм имала предвид твоята реакция!!!
Но предпочитам да не пускам цитати, за да не влизаме в безмислени спорове.
А от днес няма нагледен материал, понеже бях без половинката си, както и Ранд и нямаше кой да държим отговорен за воденето на документация... :(
Публикувано: 25 November 2007 - 05:32 PM
Ние ще спим като къпани ама нашта палавница може да повтори като нищо ..... снимки утре :) :P ;D
Публикувано: 25 November 2007 - 06:24 PM
Присъстваха Арма , Шая и Бруно със съответстващите фен-клубаве, като този на Бруно определено беше най-многоброен ;D Бруно е един строен и много жизенен батко, чието писмено включване тук чакаме с нетърпение!
В началото на срещата, пред Шая, Арма беше "голямата и страшна", но след като полянката се понапълни с какви ли не кучовци, повечето от които бяха категория "Петел" в сравнение с нашите бебки... Арма си показа шубето, а Шая се държа повече на положение. Бруно дойде и през цялото време търча във всички посоки- успях да го докосна един-единствен път! :) Имаше много кучета на полянката- голдън ретривъри, немски овчарки, едно бигълче, 1-2 напористи "превъзходни"... стана голяма мешавица и въпреки че бате Бруно се опитваше да пази бебките, беше малко сложно и затова като цяло бързо се разотидохме. Какъв е изводът? Тези срещи трябва да ги правим в по-ранен час, примерно 14ч както бяхме вчера.
А Ранд с Кибо и Кая, които завлякоха и Кураждо и малката Кайра- всички получават неизвинени отсъствия!!! Единствения начин да ги извинят е да представят поне по 2 снимки за всеки от тях от там, където прекараха деня! ;)
Публикувано: 25 November 2007 - 09:19 PM
В галерията снимките се сортират като най-новите са първи, така че за да ги гледате хронологично, ги разглеждайте отзад напред ;)
поздрави от Арма с Nickey и Шая с Jessika!

Публикувано: 26 November 2007 - 10:06 AM
Та значи заради това пътешествие изпуснахме вчерашната среща, за което се извинямам на тези които отидоха. Причината да не дойдем беше че като се качихме над "Кремиковския манастир" пекна едно зверско слънце, стана топличко, при положение че не бяхме виждали слънце от не помня кога, просто не можахме да си тръгнем и стояхме до последно. Предполагам ще ни разберете.
Публикувано: 26 November 2007 - 11:08 AM
ама много сте готини, бееее :yahoo: :yahoo:
Големи са скици всичките!!! Искам да ги съберем на едно място!!! :P :P :P
Обаче Кураджо и малката Кайра са цвят крем, така ли? Мисля, че вече успявам да ги разпозная по снимките :)
Неизвинените ви отсъствия засега биват извинени... но остават в дневника като отсъствия, така че... умната ;) а може и набръчканата ;D
zyl_oiliuff,
А, добре дошъл! Да не се налага вече само да ти преразказвам историите от тук, а сам да си четеш! :drugarche:
Публикувано: 26 November 2007 - 11:31 AM
Цитат
АЛИЛУЯ, още един мъж тук. Не съм сам вече :-))))
Nickey Кураджо е доста по светъл, почти бял, Кайра е кремава, много красива. Много бръчки много чудо. Прилича малко на Арма като телосложение. Най красивото куче е в от всичките бебета.
Публикувано: 26 November 2007 - 11:34 AM
Цитат
аз нали ти обещах, че ще го привлека ;)
Пък и очакваме включване от "трупата" на Бруно!!!
Цитат
Със сигурност нашите дами са най-готините :samodovolen: :namigam: