Шарпей (СТАРА ТЕМА)
Публикувано: 26 November 2007 - 12:26 PM
Ранд Голяма красота голямо нещо Ще е уникално ако съберем всички бръчки на едно място :yahoo: :rolleyes: :wub: ;D
иначе можете да видите как мина срещата и през нашия обектив TYK
И ето как мина нашта голяяяма разходка TUK
Публикувано: 26 November 2007 - 12:55 PM
Jessika и в Бояна като гледам от снимките се е показало слънцето, ние си помислихме че само при нас е греело.
А за Бруно само съм слушал, дайте да го видиме. Дано следващата седмица да не вали за да можем да направим масова сбръчкана среща в неделя. Този път няма да се изложим нашия колектив.
Публикувано: 26 November 2007 - 01:12 PM
Иначе като видяхме Бруно който е едно изключително красиво, умно и смело куче.... направо му се удивихме и май по-скоро ще си имаме мъжки кучо :yahoo:
а Ето го и Бруно :
Публикувано: 26 November 2007 - 02:28 PM
Цитат
Знам, бе! :blink: Ама нали трябваше да контра-атакувам :P
Jessika,
много са ви готини снимчиците!!! Браво, вие поне сте успяли да снимате стрелата- Бруно! ;D
Ранд,
за другата седмица- ако има пак среща, може би няма да успеем да дойдем, тъй като планираме да сме извън София... но нищо не се знае ;)
Публикувано: 26 November 2007 - 10:24 PM
Аз пък успях само лекичко да го докосна Бруно, докато профучаваше покрай мен ;D
Между другото, тази сутрин на разходка засякохме една шар пей, която и приятеля ми беше засичал преди. Мъжът, чието е кучето, се оплакваше че били прекалили с калция и затова й били малко кривички предните крака... Значи, горкото куче е високо +- колкото е Арма в момента, само дето е на 3г! Според мен поне не е мини шар пей, тъй като самия й торс е с нормални размери, но краката са й къси (и предните откровено криви)... и изглежда издължена... Много е странна, миличката... На всичкото отгоре, аз сливи ли имах в устата да кажа, че ако кучето се храни с добра храна, такива добавки не се дават. "Ооо, аз много добре я храня- само кокали и хляб си хапва!" ... замълчах си... Оплака ми се, даже, че мин. година едва й били намерили мъжки, ама тя само му ръмжала и не станала работата... срамота, пък е такова хубаво куче?! ... Само може да ми стане жал за животинките с такива стопани....
Имам един... леко дебилен въпрос, отново ;D Почти както с цикъла на кучетата преди време ;D Колко често вашите кучета правят Номер 2? Арма уж като цяло +- по два пъти на ден, като изключим, че в събота успя даже три ( а като малка по много пъти, де)... но за сметка на това днес и сутринта, и вечерта не пожела да се изака?! :- ... Близо 24ч си стиска...
Публикувано: 27 November 2007 - 08:25 AM
А остностно Шар Пейката... аз не бих се сагласила ако бях на стопаните на мъжкия.. изобщо да се правят опити на теб са ти казали че е от калции а ако е нещо др? мен по описанието ми прилича на "Oбъркана порода" ама... това си е мое мнение.. :rolleyes:
Публикувано: 27 November 2007 - 09:02 AM
По повод №2 : мисля си, че кучетата са като хората. Когато стериотипът им се промени, дори с една необичайна и по-дълга разходка, реагират със "задържане" или........Не мисля, че храната в случая има нещо общо. И бръчковците емоции носят.
И един тъп въпрос. Тъй като тази събота не успяхме да дойдем с Роди на срещата има ли шанс другата събота да се запознаем на поляната. Вашите дами са страхотни и на възраст, и размер сме сходни ;D. Така де, на бебешка въззраст кучетата играят, само! Затова са особено симпатични :yahoo:
Публикувано: 27 November 2007 - 09:51 AM
Ами ако успеем пак да се съберем ще е много готино... но е много рано според мен за планове /аз поне немога да кажа от днес за събота.. / през 5 мин се променят плановете ... :huh:
krissssko иначе заповядайте и вие... и ако можеш пусни малко снимки на малката бръчица :wub:
Публикувано: 27 November 2007 - 10:28 AM
Публикувано: 27 November 2007 - 10:43 AM
Публикувано: 27 November 2007 - 11:06 AM
За среща през уикенда- по принцип на вас кога ви е по-удобно- събота или неделя??? Ние май ще си останем в София, тъй като тигърчето (колата ми) нещо не желае да ни мърка както искаме, а и в момента е леко еднооко B)
Bruno,
Добре дошъл! ;) Мъжкото присъствие във форума нарастна с 200% за броени дни! :yahoo: ;D По едно време приличаше на бебешки-мама форум ^_^ Но пък като знам един приятел колко е редовен и запален в bg-mamma ;D ;D :P
Позволяваме ти да си ползваш прякора "стрелата Бруно" със здраве... сега, обаче, и на другите, които си нямат готини прякори, трябва да измислим!!! ;) На нас, мисля, АРМАхилаторче или "голямата и страшна Арма" ни приляга ;D
Публикувано: 27 November 2007 - 11:16 AM
Мисля си, че неделя е по-спокоен и установен ден. Иначе и двата дни са добри. Но ако ме питате гласувам за неделята. Още повече, че в събота следобяд съм наработа.
Снимки наРоди ще кача, когато си дооправя машинката. Имах едни вируси и сред преинсталацията не ми остава време да кача всичко.
Поздрави от Роди и Ирен
Публикувано: 27 November 2007 - 11:28 AM
Зa нас ще е най гот да се събираме събота и неделя ... но както се разберете вие.. ние ще опитаме да се съобразим .. ;D
Значи krissssko , Bruno очакваме скоро снимки.. :yahoo:
Публикувано: 27 November 2007 - 03:18 PM
Ето малко снимки както обещах от бебешките дни на Bruno
другите като се прибера и успея да ги понамаля малко че са по 3MB :blink:
Радвам се ,че ни приемата така топло и сбръчкано във VIP-а на Шар Пей общността :yahoo:
Публикувано: 27 November 2007 - 03:53 PM
Публикувано: 27 November 2007 - 03:59 PM
Добре дошъл на Бруно! Всички бръчковци са супер! Радвам се, че шар- пейската група се разраства. Да си призная вече взех да се обърквам кой сладур на кого е. :rolleyes: