Шарпей (СТАРА ТЕМА)
Публикувано: 27 November 2007 - 04:20 PM
за срещите: да ВИ кажа тази градинка до Културния дом в Кр. Село не ми се видя най-удачния вариянт за разходки на нашите любимци. Има доста голяма намеса от страна на дуги марсианци ;D има доста по приянти местенца в Южен парк ,но не знам на кой как му идват разстоянията :( споделете ;)
Публикувано: 27 November 2007 - 07:37 PM
[glow=red,2,300]ОК, до тук обобщаваме, че Софийските шар пей срещи е добре да ги правим в неделя, примерно 14ч.[/glow]
Относно мястото- на онези полянки настава такава лудница, ако се ходи по-късно- както беше онзи ден. Ние бяхме там по-рано в съботата, а предната седмица Ранд беше ходил с Кибо, Кая и Кураджо и доколкото зная е било спокойно. А за южния парк- тъм също е готино, но пък има много хора, на които кучетата понякога започват да пречат...
renshi,
не сме си и помислили, че не ни наблюдаваш зорко :P
Публикувано: 27 November 2007 - 08:00 PM
успях да кача още няколко снимки на "стрелата Бруно" които може да рагледате при проявено желание в неговата галерия :blink:
колкото до Южния парк , ни е с "трупата" често сме там и имаме отркита една скрита полянка , на която почти няма хора и кучета, а ако минат, то не се задуржат повече от 5-10 мин. не се натискам за там, просто предлагам :)
Публикувано: 27 November 2007 - 08:50 PM
Колкото до деняи мястото на срещата, значи на нас също ни е по удобно в неделя. Южния парк е добра алтернатива, стига наистина да има спокойна поляна. КАкто кажете. Предлагам ви да пробваме още един път кучешката поляна зад ритуалния дом, и като се съберем всички може да уговорим следващия път да сме в южния парк.
Утре ако имам време ще кача две клипчета от екскурзията ни миналата седмица.
Публикувано: 28 November 2007 - 01:24 AM
[glow=blue,5,500]N[/glow][glow=red,2,300]JOY[/glow]
Публикувано: 28 November 2007 - 01:29 AM
(по азбучен ред, за да няма обидени)
Името на всеки потребител представлява връзка към профила му на сайта.
Включени са всички потребители с повече от един коментар в темата. Ако някой липсва- не е умишлено, моля да ми каже! Не всички потребители са активни към настоящия момент, но са оставили следата си в тази тема.
Anelly с Данте
bruno с Бруно
dari_92 с Рита
док с развъдник в Казахстан
emi със Скай
Helly с Тоби
Jessika с Шая
Juleto с Ричи
krissssko с Роди
lopedevega с Бари
lusi_ta с Нора
Macaveli с не знам името
mel с Йори
Misunderstood с Ребека
nana със Спайк
ndichev с не знам името
Nickey с Арма
Plami_nikolova с Бънджи
Pomeran с Лейла (развъдник O-KBOSS)
Ранд с Кибо и Кая, както и с Ранд в сърцето си
renshi с Кайра и Чина
RoliS с Макс
Sharki с Шарки
silvetomon с Били
StyleBullet с Бейби Флук (развъдник Style Bullet & Streletz)
tara06 с Тара
timibg с Нерон
TORMENTOR с Бобка
triggerhippe с Гуфи
TrYxAtAa с Марти
tutin със Сара
vania с Тоби
zoi с Юки
zyl_oiliuff с Арма (заедно с Nickey)
към 28.11.2007 включените в този списък потребители са 33. Броят на кучетата е леко плаващ ;)
Публикувано: 28 November 2007 - 08:27 AM
Колко сме много и страхотни ;D Не съм предполагала, че има такава задружна компания. Ще се опитам да привлека още двама мъже- големият и малкият стопани на Роди, освен мен, разбира се :yahoo:
Само така ще бъде осигурен парирет ;)
Ренши, тази вкусна салфетка още жива ли е? ;)Защото Роди видя сметката на десетина досега. И как точно успяваш сред толкова дипли и гънки да стигнеш до зъбите, за да ги видиш?
Има ли неизнурителен начин за почистване на уши? Ние се гоним страшно и обикновено след края на операцията съм напълно изтощена. Не успявам нито с награди, нито със строги забележки, нито с молба :huh:Дори без да вижда клечките, които надлеждно съм скрила Роди изчезва с всичките си дипли и плисета. Започва гонене....до пълна изнемога.
Публикувано: 28 November 2007 - 08:33 AM
Тази неделя ще дойдем и ние, макар и пеша. За да не се разправяме с малоумни контрольори в транспорта. Носите ли играчки или е по-добре да не рискуваме с кучешки кавги и дрязги за собственост?
Оказва се, че никой не ще да каже нищо за Наредбата за столичния грАДски транспорт.
Публикувано: 28 November 2007 - 10:50 AM
Цитат
Само си спомням с носталгия за нея, както и за още 20 нейни себеподобни които си отиваха за средно 3 минути ;D Бъркането по зъби и усти е въпрос на тренинг, толкова съм печена вече, че успявам да бръкна във всяка ситуация и да претърся всяко тайно местенце в устищата на тези зверилища (ако изобщо успея да ги хвана) ;D
А какви съкровища съм намирала - не е за разправяне :P

Публикувано: 28 November 2007 - 11:15 AM
за ушичките им има едни готини капки , които като ги капнете ,трябва да ги изкарате някуде на терасата че започва едно яко тръскане набръчки... ;D ;D ;D и изкарване на разни боклучета ;) а след това леко ги сърби те искат да си почешат ушетата ..тогава се намесваме ние , въоръжени с клечки за уши и мног търпение... :yahoo: обикновенно така почистваме Бруно за да няма съпротивление и триене при бягането ;D ;D
Публикувано: 28 November 2007 - 01:14 PM
Вчера разбрах нещо интересно .. Да ви питам .. вие плащете ли за кучетата си в таксата за вход ?? :rolleyes:
renshi ти поне можеш да бъркаш, а аз си чакам нещата да излязат в карйния резултат. :namigam: A уж няма какво толкова да лапне...
Публикувано: 28 November 2007 - 01:53 PM
п.с разбирам като плащаме за кучовците поне чистачката /която се съмнявам че има щото не съм я виждала/ да почиства и полянката от кучетата.. Тогава добре ... ама.. :-
Публикувано: 28 November 2007 - 02:06 PM
Плащаме си такса за кучетата, както за хора. Само че при нас тарифата е малко по- скромна. ;)
Публикувано: 28 November 2007 - 02:31 PM
Цитат
Да. Живеем в малка кооперация, повечето съседи са възрастни и не им се дават много пари за чистачка. ;)
Публикувано: 28 November 2007 - 02:49 PM