Шарпей (СТАРА ТЕМА)
Публикувано: 27 November 2007 - 10:28 AM
Публикувано: 27 November 2007 - 10:43 AM
Публикувано: 27 November 2007 - 11:06 AM
За среща през уикенда- по принцип на вас кога ви е по-удобно- събота или неделя??? Ние май ще си останем в София, тъй като тигърчето (колата ми) нещо не желае да ни мърка както искаме, а и в момента е леко еднооко B)
Bruno,
Добре дошъл! ;) Мъжкото присъствие във форума нарастна с 200% за броени дни! :yahoo: ;D По едно време приличаше на бебешки-мама форум ^_^ Но пък като знам един приятел колко е редовен и запален в bg-mamma ;D ;D :P
Позволяваме ти да си ползваш прякора "стрелата Бруно" със здраве... сега, обаче, и на другите, които си нямат готини прякори, трябва да измислим!!! ;) На нас, мисля, АРМАхилаторче или "голямата и страшна Арма" ни приляга ;D
Публикувано: 27 November 2007 - 11:16 AM
Мисля си, че неделя е по-спокоен и установен ден. Иначе и двата дни са добри. Но ако ме питате гласувам за неделята. Още повече, че в събота следобяд съм наработа.
Снимки наРоди ще кача, когато си дооправя машинката. Имах едни вируси и сред преинсталацията не ми остава време да кача всичко.
Поздрави от Роди и Ирен
Публикувано: 27 November 2007 - 11:28 AM
Зa нас ще е най гот да се събираме събота и неделя ... но както се разберете вие.. ние ще опитаме да се съобразим .. ;D
Значи krissssko , Bruno очакваме скоро снимки.. :yahoo:
Публикувано: 27 November 2007 - 03:18 PM
Ето малко снимки както обещах от бебешките дни на Bruno
другите като се прибера и успея да ги понамаля малко че са по 3MB :blink:
Радвам се ,че ни приемата така топло и сбръчкано във VIP-а на Шар Пей общността :yahoo:
Публикувано: 27 November 2007 - 03:53 PM
Публикувано: 27 November 2007 - 03:59 PM
Добре дошъл на Бруно! Всички бръчковци са супер! Радвам се, че шар- пейската група се разраства. Да си призная вече взех да се обърквам кой сладур на кого е. :rolleyes:
Публикувано: 27 November 2007 - 04:20 PM
за срещите: да ВИ кажа тази градинка до Културния дом в Кр. Село не ми се видя най-удачния вариянт за разходки на нашите любимци. Има доста голяма намеса от страна на дуги марсианци ;D има доста по приянти местенца в Южен парк ,но не знам на кой как му идват разстоянията :( споделете ;)
Публикувано: 27 November 2007 - 07:37 PM
[glow=red,2,300]ОК, до тук обобщаваме, че Софийските шар пей срещи е добре да ги правим в неделя, примерно 14ч.[/glow]
Относно мястото- на онези полянки настава такава лудница, ако се ходи по-късно- както беше онзи ден. Ние бяхме там по-рано в съботата, а предната седмица Ранд беше ходил с Кибо, Кая и Кураджо и доколкото зная е било спокойно. А за южния парк- тъм също е готино, но пък има много хора, на които кучетата понякога започват да пречат...
renshi,
не сме си и помислили, че не ни наблюдаваш зорко :P
Публикувано: 27 November 2007 - 08:00 PM
успях да кача още няколко снимки на "стрелата Бруно" които може да рагледате при проявено желание в неговата галерия :blink:
колкото до Южния парк , ни е с "трупата" често сме там и имаме отркита една скрита полянка , на която почти няма хора и кучета, а ако минат, то не се задуржат повече от 5-10 мин. не се натискам за там, просто предлагам :)
Публикувано: 27 November 2007 - 08:50 PM
Колкото до деняи мястото на срещата, значи на нас също ни е по удобно в неделя. Южния парк е добра алтернатива, стига наистина да има спокойна поляна. КАкто кажете. Предлагам ви да пробваме още един път кучешката поляна зад ритуалния дом, и като се съберем всички може да уговорим следващия път да сме в южния парк.
Утре ако имам време ще кача две клипчета от екскурзията ни миналата седмица.
Публикувано: 28 November 2007 - 01:24 AM
[glow=blue,5,500]N[/glow][glow=red,2,300]JOY[/glow]
Публикувано: 28 November 2007 - 01:29 AM
(по азбучен ред, за да няма обидени)
Името на всеки потребител представлява връзка към профила му на сайта.
Включени са всички потребители с повече от един коментар в темата. Ако някой липсва- не е умишлено, моля да ми каже! Не всички потребители са активни към настоящия момент, но са оставили следата си в тази тема.
Anelly с Данте
bruno с Бруно
dari_92 с Рита
док с развъдник в Казахстан
emi със Скай
Helly с Тоби
Jessika с Шая
Juleto с Ричи
krissssko с Роди
lopedevega с Бари
lusi_ta с Нора
Macaveli с не знам името
mel с Йори
Misunderstood с Ребека
nana със Спайк
ndichev с не знам името
Nickey с Арма
Plami_nikolova с Бънджи
Pomeran с Лейла (развъдник O-KBOSS)
Ранд с Кибо и Кая, както и с Ранд в сърцето си
renshi с Кайра и Чина
RoliS с Макс
Sharki с Шарки
silvetomon с Били
StyleBullet с Бейби Флук (развъдник Style Bullet & Streletz)
tara06 с Тара
timibg с Нерон
TORMENTOR с Бобка
triggerhippe с Гуфи
TrYxAtAa с Марти
tutin със Сара
vania с Тоби
zoi с Юки
zyl_oiliuff с Арма (заедно с Nickey)
към 28.11.2007 включените в този списък потребители са 33. Броят на кучетата е леко плаващ ;)
Публикувано: 28 November 2007 - 08:27 AM
Колко сме много и страхотни ;D Не съм предполагала, че има такава задружна компания. Ще се опитам да привлека още двама мъже- големият и малкият стопани на Роди, освен мен, разбира се :yahoo:
Само така ще бъде осигурен парирет ;)
Ренши, тази вкусна салфетка още жива ли е? ;)Защото Роди видя сметката на десетина досега. И как точно успяваш сред толкова дипли и гънки да стигнеш до зъбите, за да ги видиш?
Има ли неизнурителен начин за почистване на уши? Ние се гоним страшно и обикновено след края на операцията съм напълно изтощена. Не успявам нито с награди, нито със строги забележки, нито с молба :huh:Дори без да вижда клечките, които надлеждно съм скрила Роди изчезва с всичките си дипли и плисета. Започва гонене....до пълна изнемога.
Публикувано: 28 November 2007 - 08:33 AM
Тази неделя ще дойдем и ние, макар и пеша. За да не се разправяме с малоумни контрольори в транспорта. Носите ли играчки или е по-добре да не рискуваме с кучешки кавги и дрязги за собственост?
Оказва се, че никой не ще да каже нищо за Наредбата за столичния грАДски транспорт.