Много нежелани в Сеславци, СОФИЯ
Публикувано: 27 January 2010 - 02:17 PM
Кучетата изядоха 100 кг гранули, има нови попълнения естествено, част от кучетата ги няма - от външните клетки примерно - имаше едни дребосъци - 3 или 4 бяха, които днес ги нямаше. Няма го и кавказеца - казаха, че е осиновен. В първата външна клетка се оказа, че поилката им е спукана. Доктора каза, че щял да накара майстор да я поправи. Дано.
Вътре бебета нямаше, само едно жълтичко, може би към 4 месечно. Не знам то ли е оцелялото от четворката, понеже в бебешката клетка има едно друго жълто, още по-дребно.
Ето и многото снимки (модератор, sorry):
Започвам с нашите герои от бебешката клетка.
Синеоката принцеса. Тя и бежовия младеж, както и другата дама - бяла с кафява глава, не спряха да ме целуват и да скачат по мен. Молят и искат дом.
Съжалявам, в момента нямам време да кача останалите, ще гледам да го свърша по-късно днес.
П.П. Сега разбрах, че снимките са твърде големи, извинявам се за причиненото неудобство, ако зарежда свръх бавно, кажете да ги махна.

but trash bins, loneliness and pain...
Still that won`t keep my tail from wagging
my love I`ll give through sunny days and rain...
Because I know that somewhere I`m awaited
That gives me strength to live another day...
And although with the Fate itself I`m racing
I know I`ll win and I will meet my MAN...
Публикувано: 28 January 2010 - 12:24 PM
с червената стрелка съм отбелязала бебето което остана живо от
4-те жълти бебета - момиче е
доста е стресирано и наплашено за разлика от всички други бебета там които се гушкат и галят
Това бебе е било завързано със сезал през кръста ...
има белег и рана - за съжаление сестричката са я намерили умряла
И това е малечка палечка - която чака ... но дали
тя е най- малкото кученце там
Публикувано: 28 January 2010 - 02:04 PM
Inside the doll house.
Даже и в тези условия дават коремче за галене:
Малечко-Палечко
И малкото жълтурче - спеше преди това, та малко отдалеч е снимано.
Това бебе е във вътрешна клетка - мисля, че то е оцелялото от четворката

but trash bins, loneliness and pain...
Still that won`t keep my tail from wagging
my love I`ll give through sunny days and rain...
Because I know that somewhere I`m awaited
That gives me strength to live another day...
And although with the Fate itself I`m racing
I know I`ll win and I will meet my MAN...
Публикувано: 28 January 2010 - 08:32 PM
Не знам - харисахме с докторката тези от снимката - всъщност тя взе три - мисля, че дори да сме объркали някое - важното е, че три сладки момиченца получават шанс- основното е да оцелеят, защото са много малки и изкараха най- големите студове в Сеславци.
Публикувано: 28 January 2010 - 09:06 PM
Утре от Сеславци трябва да бъде осиновено едно животинче .Проблемът е ,че жената ,която ще вземе кучето не разполага със собствена кола ,тоест животното няма как да се транспортира от изолатора. Ако някой би могъл да съдейства с транспорт в периода 09 -13 часа ,моля нека ми се обади на +359 885 128 662 .
П.П - Извинете ме ако съм публикувал запитването в неправилна тема
Публикувано: 28 January 2010 - 09:23 PM
Утре от Сеславци трябва да бъде осиновено едно животинче .Проблемът е ,че жената ,която ще вземе кучето не разполага със собствена кола ,тоест животното няма как да се транспортира от изолатора. Ако някой би могъл да съдейства с транспорт в периода 09 -13 часа ,моля нека ми се обади на +359 885 128 662 .
П.П - Извинете ме ако съм публикувал запитването в неправилна тема
Избрали ли са си вече определено животинче?
Аз ще мога да кажа евентуално утре дали мога да помогна. Сутринта ще пиша пак.
Публикувано: 29 January 2010 - 06:26 AM
Ако и някой друг иска да спаси бебе, да пише - днес и в понеделник съм в Сеславци.
Публикувано: 29 January 2010 - 08:35 AM
Публикувано: 29 January 2010 - 10:58 AM
Ако и някой друг иска да спаси бебе, да пише - днес и в понеделник съм в Сеславци.
Здравейте, аз бих искала да дам временен дом на сеславско кученце. Предполагам, че nort2005 вече е там, може ли някой спешно да ми прати ла лични телефона и, за да я хвана ако може още днес, докато е там
Публикувано: 29 January 2010 - 11:26 AM
Още не сме тръгнали за Сеславци, защото кучето на брат ми от снощи е много зле, по всяка вероятност до Сеславци ще отидем утре.
mostly_harmless, моля те, дай ми тел. си на лични.
Допълвам - говорих току-що с mostly_harmless, тя ще вземе две бебенца!
Публикувано: 29 January 2010 - 11:55 AM
Някой знае ли къде и кой слага на кастрираните кучета ушна марка, като продълговао копче, на което пише "Pet Services"?

Вход

Горе
Цитиране +