Така...
Тайната мисия, свързана с малко забежка от работа приключи успешно! Черната северната принцеса както я е кръстила my_kaya излезна от Сеславци и за момента е на хотел в Суходол. За нея какво да кажа... тя е невероятна лигла и гушла като повечето души в Сеславци! В колата отначало имахме малкък проблем, т.к. държеше да седи в мен с глава, завряна във врата ми, а това си означаваше, че трябва да й дам да кара
След като се понагушахме няколко минути и я оставих да лежи половината в мен, половината на съседната седалка, тя се поуспокои и сама си отиде на задната седалка, просна се да спи, но се притесняваше от разни камиони и автобуси, минаващи много близо...
Ходи спокойно на повод. Много е хърбава! Много весело и красиво куче, като свикне, че не всички хора са идиоти, ще бъде страхотен домашен приятел!!! Търсим възможност за приемно семейство за кучинка, но за това ще пишем нейна си тема и ще има снимки.
Днес не можах да направя снимки в Сеславци, че наистина бях нелегално излезнала от бачкането, но там в бебешката клетка имаше поне 1 или 2 много мини-бебета. Не можах да огледам колко, какви и тн., но ми се струва, че тези бебета са нови... Утре като ходят да вадят евентуално бебоци, надявам се, че ще могат да дадат повече информация.