Много нежелани в Сеславци, СОФИЯ
Публикувано: 28 February 2010 - 03:33 PM
Моля, ползвайте бутона "редактор", за да допълвате постовете си, а не да пускате поредни.
Тази опция е активна 4 часа след пускане на поста.
мод
Публикувано: 28 February 2010 - 07:45 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 01 March 2010 - 01:36 AM
Публикувано: 01 March 2010 - 09:02 AM
В четвъртък няма наши хора, в петък - аз. В 9.15 сме там. Радвам се, че ще присъствам на събитието.
Да не забравите да вземете две каишки, два повода , чаршаф, за да застелете в колата. И няколко кърпи.
Нашата си е под фургона на строежа, вчера я проверих.
Публикувано: 01 March 2010 - 12:09 PM

Честита Баба Марта на всички! Да сте живи и здрави, и повече кученца да са щастливи!
Публикувано: 01 March 2010 - 02:04 PM
Благодаря много на Норт за съвета - и аз така мисля да направя! Просто имам нужда от "рамо" от някой "по-вътрешен"!
Между словоизлиянията ми имаше и конкретни въпроси, ако някой знае нещо по тях, моля да ми отговори!
ЧБМ на всички! Бъдете живи и здрави и дано стократно ви се върне доброто, което правите!!!!
Редакциите не са злостни, те са насочващи.

ЧБМ!
мод
Публикувано: 01 March 2010 - 02:24 PM
Мисля, че отговорих на всички въпроси, ако не - питай пак, нещо съм изпуснала. От ЕГН-то ще да е

Публикувано: 01 March 2010 - 03:11 PM
Ако става въпрос за документи от Сеславци - Никакви няма да получиш. Трябва да подпишеш декларация, че ги взимаш и това е. Представя се лична карта.
Стискам палци всичко да мине спокойно! Много се радвам за кучовете, че скоро ще излезнат от там и ще са вече при вас - независимо, че отначало ще трябва да импровизирате!
А за храната - принципно храната за активни кучета е по-високо калорична и съответно може би като за старт по-добра. Иначе конкретни марки, незнам какво да кажа, много е субективно. Важното е храната да е висок клас. Другите да кажат своите съвети за това каква храна конкретно те препоръчват.
Публикувано: 01 March 2010 - 03:16 PM
Ако става въпрос за документи от Сеславци - Никакви няма да получиш. Трябва да подпишеш декларация, че ги взимаш и това е. Представя се лична карта.
Не точно. Освен декларацията, тъй като те са кастрирани, трябва да ти дадат и паспорти с ваксината бяс и обезпаразитяване, ако е правено. И това е.

but trash bins, loneliness and pain...
Still that won`t keep my tail from wagging
my love I`ll give through sunny days and rain...
Because I know that somewhere I`m awaited
That gives me strength to live another day...
And although with the Fate itself I`m racing
I know I`ll win and I will meet my MAN...
Публикувано: 01 March 2010 - 03:17 PM
Стискам палци всичко да мине спокойно! Много се радвам за кучовете, че скоро ще излезнат от там и ще са вече при вас - независимо, че отначало ще трябва да импровизирате!
Не точно. Освен декларацията, тъй като те са кастрирани, трябва да ти дадат и паспорти с ваксината бяс и обезпаразитяване, ако е правено. И това е.
Аз не само не си спомням да ми е давано такова нещо за Ерин, а знам, че не е даван никакъв документ!
Публикувано: 01 March 2010 - 03:20 PM

Честита Баба Марта на всички! Да сте живи и здрави, и повече кученца да са щастливи!
Искам си момичето.Ще се казва Дея.Ралица вече я кръсти.
Публикувано: 01 March 2010 - 03:21 PM
Аз не само не си спомням да ми е давано такова нещо за Ерин, а знам, че не е даван никакъв документ!
И на мен не ми дадоха за майката, днес си ги поисках. Тъпото е, че за едното се разписваш в административната сграда, а паспорта го дава докторката при помещението до кастрационното. Написах го, за да си ги поиска Татяна, понеже трябва да впишат на български, че са кастрирани освен това. Да мине по-леко регистрацията на кучетата в данъчното.

Публикувано: 01 March 2010 - 03:25 PM
Може би зависи дали в момента имат паспорти в наличност.
Публикувано: 01 March 2010 - 03:26 PM
За въпросите - кой ще ми каже дали имат някакви ваксини, момиченцето имало ли е очен проблем, за да вземем мерки веднага, някой има ли представа на каква възраст могат да са ? А, и за какво са ми кърпите?! За чаршафа- ясно!
Публикувано: 01 March 2010 - 03:35 PM
Д-р Станкова ще каже дали са ваксинирани и кога. Момиченцето имаше възпаление на окото по едно време, сега е добре. Мисля че и двамата са под 2 годишни - ветеринар ще определи по зъбите горе-долу на колко са. Кърпите са ти за бърсане - ако се наакат, напишкат, оповръщат. А и евентуално да се позачистят преди да ги качиш в колата.
А на лекар ще трябва да отидат веднага. Най-малкото за външно и вътрешно обезпаразитяване и преглед.

Публикувано: 01 March 2010 - 04:11 PM