Много нежелани в Сеславци, СОФИЯ
Публикувано: 04 March 2010 - 10:38 PM
Тя и Ера си беше кръстена, ама какво да направя, като Mamiha е влюбена в нея.

but trash bins, loneliness and pain...
Still that won`t keep my tail from wagging
my love I`ll give through sunny days and rain...
Because I know that somewhere I`m awaited
That gives me strength to live another day...
And although with the Fate itself I`m racing
I know I`ll win and I will meet my MAN...
Публикувано: 04 March 2010 - 11:43 PM
Първо, акцията се отлага за събота, за да могат да дойдат повече хора евентуално. За да се разположим насам-натам в гората. Сборен пункт - ъгъла на бул. "Самоков" и ул. "Незабравка", до блок 311. Час на срещата - 11.00ч. Моля ви, хубаво ще е да сме поне 6-7 човека.
Второ, на въпроса ми какво става, ако успеем да хванем кучето, човекът отговори "не знам". Колата му била малка, нямат клетка, не е мислил къде ще се кастрира кучката. Тези неща ще ги доуточним, но трябва някой да закара кучето до клиниката, да изчака и да го върне. После клетката с животното се прибира някъде за една нощ (в гараж, мазе - то е зашеметено от упойката, няма да гъкне цялата нощ), на другия ден се изнася навън и се отваря. И някой ми връща клетката.
Тези упражнения по возенето ние не можем да ги направим, защото има опасност вече снаха ми да ми се разсърди наистина, събота е все пак.
Много приказки изприказвах, при положение, че едва ли ще успеем да хванем бандитката. Но трябва да сме подготвени за всякаква ситуация.
Публикувано: 05 March 2010 - 01:43 AM
Публикувано: 05 March 2010 - 01:04 PM
Женска се оказа, направо скелет.
Яде гранули. Според лекарите от изолатора е около 8 годишна, но д-р Станкова още не я е прегледала обстойно. Няма да издържи упойка за операция. Очите й били живи, не се е отказала още. Ако се изведе и захрани, може би има шанс. Снимки ще има по-късно.
Лошото е, че дори не се знае какво му е на момичето, дали е само за захранване или има и медицински проблеми
Публикувано: 05 March 2010 - 03:57 PM
Ако някой от ходещите в Сеславци види куче със следното описание(за жалост нямаме никакви снимки),нека да ми се обади веднага:
Кучето е мъжко,на около 6 години,черно с кафяви крачета(нещо като мини немска овчарка),с остри изправени уши,набит,но пъргав,с обръснат корем,некастриран.Изчезнал е днес от къща на ул.Вежен в кв.Лозенец,днес към 11ч сутринта.Никога не е изчезвал за толкова дълго.Беше болен до миналата седмица,на 20ти март беше записан за кастрация.
0889625873
P.S.Отговаря на името Лиско

In memoriam

За да си човек,бъди му приятел!
Публикувано: 05 March 2010 - 05:39 PM
Публикувано: 05 March 2010 - 05:53 PM

but trash bins, loneliness and pain...
Still that won`t keep my tail from wagging
my love I`ll give through sunny days and rain...
Because I know that somewhere I`m awaited
That gives me strength to live another day...
And although with the Fate itself I`m racing
I know I`ll win and I will meet my MAN...
Публикувано: 05 March 2010 - 05:59 PM
Публикувано: 05 March 2010 - 06:59 PM

Тази снимка от днес ли е?
Кучето на преден план ми нприлича на мамата на която убиха 8-те бебета.
Възможно ли е пак да са я прибрали?
Публикувано: 05 March 2010 - 07:06 PM
Татяна, поздравления за решението да спасиш тези нещастници
По-добре вързани сега, докато оградата не е ок, отколкото да зачезнат някъде. Дано пазачът ги наглежда, да не вземат да се обесят, знам ли.
Публикувано: 05 March 2010 - 08:18 PM
Кучето на преден план ми нприлича на мамата на която убиха 8-те бебета.
Възможно ли е пак да са я прибрали?
не е от днес
Публикувано: 05 March 2010 - 10:27 PM
Публикувано: 05 March 2010 - 10:41 PM
Така е, повечето "агресивни" са така. И двете кучета са прекрасни, а доста се поизмъчиха в изолатора.
Пак поздрави за правилния избор!
Публикувано: 06 March 2010 - 12:17 AM
Ако някой от ходещите в Сеславци види куче със следното описание(за жалост нямаме никакви снимки),нека да ми се обади веднага:
Кучето е мъжко,на около 6 години,черно с кафяви крачета(нещо като мини немска овчарка),с остри изправени уши,набит,но пъргав,с обръснат корем,некастриран.Изчезнал е днес от къща на ул.Вежен в кв.Лозенец,днес към 11ч сутринта.Никога не е изчезвал за толкова дълго.Беше болен до миналата седмица,на 20ти март беше записан за кастрация.
0889625873
P.S.Отговаря на името Лиско
Ох,върнал се е,слава Богу!

In memoriam

За да си човек,бъди му приятел!
Публикувано: 06 March 2010 - 09:59 PM
Кученца

Вход

Горе
Цитиране +