Довечера ще пиша пак. Ще се опитам и да се измъкна от бачкането утре по това време.
Утре ще съм ободна след 13.30, надявам се няма да е късно, за да дойда и аз на помощ?
Първо, акцията се отлага за събота, за да могат да дойдат повече хора евентуално. За да се разположим насам-натам в гората. Сборен пункт - ъгъла на бул. "Самоков" и ул. "Незабравка", до блок 311. Час на срещата - 11.00ч.
Моля ви, хубаво ще е да сме поне 6-7 човека.Второ, на въпроса ми какво става, ако успеем да хванем кучето, човекът отговори "не знам". Колата му била малка, нямат клетка, не е мислил къде ще се кастрира кучката. Тези неща ще ги доуточним, но трябва някой да закара кучето до клиниката, да изчака и да го върне. После клетката с животното се прибира някъде за една нощ (в гараж, мазе - то е зашеметено от упойката, няма да гъкне цялата нощ), на другия ден се изнася навън и се отваря. И някой ми връща клетката.
Тези упражнения по возенето ние не можем да ги направим, защото има опасност вече снаха ми да ми се разсърди наистина, събота е все пак.
Много приказки изприказвах, при положение, че едва ли ще успеем да хванем бандитката. Но трябва да сме подготвени за всякаква ситуация.