Много нежелани в Сеславци, СОФИЯ
Публикувано: 06 February 2009 - 02:50 PM
Цитат
Български голдън ретривър клуб,започна инициатива за събиране на парички за кучетата от Сеславци и не само за тях,но в момента те са приоритетни!
Призовавм и другите породни клубове да направят такива теми,така всички нуждаещи се животинки-кучета и котета,имат по-голям шанс за поне финансова подкрепа!
Темата в БГРК
Публикувано: 06 February 2009 - 03:07 PM
Цитат
там няма ли определен капацитет?
Само агресивните кучета трябва да държат там?
Всъщност, какво е Сеславци, как би трябвало да функционира?
Сеславци е изолатор. Всеки работен ден се кастрират по 20-30 кучета, за които някой се е обадил по телефона, че иска да бъдат кастрирани. Когато има жалби за агресивни кучета, те се улавят и ако наистина са агресивни, се евтаназират, ако ли не - задържат се в изолатора, за да имат шанс за осиновяване. Темата е пусната точно за такива кучета. Те са душички, но не ги искат на старите им места. Седмично от там се осиновяват по няколко кучета, обикновено за "пазачи", по разни складове и обекти, предпочитат по-едри животни.
Наистина няма такса за осиновяване.
Благодаря на всички, решили да помогнат. Имате много поздрави от кучовците, сега идвам оттам.
За добермана имало кандидати, ще го вземат в понеделник, но никога не е сигурно. Ще пиша тогава дали са го взели. Днес се нахрани добре, изяде 3кг кренвирши "от ръка". Няма вид на агресивен, но знам ли...
Бялото кученце не видях, казаха, че е живо, но се криело под скарите.
Двете бебета и те са живи още, не зная как, много са малки, на месец най-много. И те хапнаха кренвирши с голям апетит. Сега съжалявам, че не ги взех. Спря ме само мисълта, че ще има и пак, и пак, не мога да осигуря необходимото за всички.
Публикувано: 06 February 2009 - 03:33 PM
Доста добре е описано и са избрали най-въздействащите снимки.Дано има успех!

СПЕЦИАЛНИТЕ ЛЮБИМЦИ
Всичката тъмнина на света не би могла да се пребори със светлината на една малка свещичка.
Публикувано: 06 February 2009 - 03:44 PM
Цитат
Доста добре е описано и са избрали най-въздействащите снимки.Дано има успех!
Дано!Благодаря за коментарите ви,това показва,че съм свършила нещо полезно!
Надявам се и други да вземат пример от нас!
Който има желание и възможност,може да копира темата ми където пожелае! :blink:
Публикувано: 06 February 2009 - 04:44 PM
Това е Дългунчо преди:

И след 2 месеца, при хранене три пъти в седмицата, колко малко им трябва...

Пускам и снимки на другите нещастници:

И тук - вече поохранени и на завет в новите къщи от Норт:

Оцелели снимки има и тук.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 06 February 2009 - 05:28 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
Публикувано: 06 February 2009 - 06:11 PM

Публикувано: 06 February 2009 - 06:26 PM
Публикувано: 06 February 2009 - 06:51 PM
От тях 30 (от rodegunda) са пристигнали, понежe са внесени директно, а не преведени.
Просто в момента няма да ги описвам в темата за сметката, а в понеделник, но да знаете, че се очакват.
Публикувано: 07 February 2009 - 04:00 PM

Публикувано: 07 February 2009 - 04:12 PM

Публикувано: 07 February 2009 - 04:57 PM

Публикувано: 09 February 2009 - 07:43 PM