Цитат
Много нежелани в Сеславци, СОФИЯ
Публикувано: 11 February 2009 - 11:09 AM

Ветеринарна клиника "Добро хрумване!" ул. "Княз Борис I" N125, София
тел: 929 80 29; 0896 604 835

Публикувано: 11 February 2009 - 02:48 PM
Публикувано: 11 February 2009 - 03:07 PM
Публикувано: 11 February 2009 - 03:20 PM
Съжалявам за оффа

"За величието на една нация, и моралния й прогрес може да се съди по отношението й към животните" - Махатма Ганди
http://forum.dog.bg/...0-%D1%82%D0%B8/
Публикувано: 11 February 2009 - 03:21 PM
Цитат
Ммм ... просто чудесно :rolleyes:. Сигурно е много готин човек този ловец и ще е прекрасен стопанин :angry:. Поправете ме ако бъркам ма те май ловците са си същите от преди времето с кастрацията и връщането обратно. С две думи "хубави хора".
Публикувано: 11 February 2009 - 03:38 PM
Цитат
Цитат
Ммм ... просто чудесно :rolleyes:. Сигурно е много готин човек този ловец и ще е прекрасен стопанин :angry:. Поправете ме ако бъркам ма те май ловците са си същите от преди времето с кастрацията и връщането обратно. С две думи "хубави хора".
Цитат
И ако е Пешо със Жука кандидата, просто "чудесен" стопанин.

"За величието на една нация, и моралния й прогрес може да се съди по отношението й към животните" - Махатма Ганди
http://forum.dog.bg/...0-%D1%82%D0%B8/
Публикувано: 11 February 2009 - 03:41 PM
Цитат
Аз приготвих едно голямо корито, ако се постели в него поне за най-малките няма ли да го вземат? Иначе ще ти пратя каквото се събра и на друго място да иде, пак е добре.
Публикувано: 11 February 2009 - 06:45 PM
Цитат
Съжалявам за оффа
Аз ще занеса моите неща и тези на rodegunda там другата седмица, след като няма да ни трябват за Сеславци. А също и тези на д-р Бобадова, ако все още мисли да се разделя с тях :) Само ще те помоля да ми дадеш координати на приюта, защото не съм ходила там досега.
Цитат
Супер. Ще се опитам утре да дойда да ги взема, ако не успея-другата седмица.
Публикувано: 12 February 2009 - 09:33 AM
Публикувано: 14 February 2009 - 01:22 PM
От първото заграждение абсолютно всички са страшно дружелюбни и мили, много се радват на човешки ласки и внимание:

Публикувано: 14 February 2009 - 01:30 PM
Този господин не се разбира много с други кучета, но като влезе човек забравя за друго и само си проси любов:

Мими е малко стеснителна, но след минутка вече се разтапя от кеф, когато някой я гали:

Публикувано: 14 February 2009 - 01:44 PM
Този куч не бих казала, че е плашлив, но му трябва повече време, за да се доверява повече на хората. Иначе си е душица:

Този рошко е много мил...само му трябва една баня и едно подстригване:

Тези тримцата са много готини, умират си за прегръдки и целувки:

На 2-3 от кучетата не слагам снимки, защото са доста наплашени от човешко присъствие и имат нужда от повече социализиране, но с времето надявам се, че и това ще стане :blink:
И последно да ви покажа този господин от вътрешните клетки, който е там от четвъртък. Ако има интерес към него ще попитам за подробности. Така като гледам е много възможно да е бил домашен, защото е добре охранен

Публикувано: 14 February 2009 - 02:05 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 14 February 2009 - 03:44 PM
Вижте всички обяви от Цвети Павлова
Изгубен е на 22.08.2008г в района на Косанин дол община Панчарево в близос до камбаните стафорширски териер пясачен на цвят.Кучето е епилептик и се нуждае от лечение.Моля ако имате някаква информация обадете се на телефон; 02/8768948 или 0885922646
НАГРАДА
За контакти:
Цвети Павлова
0885922646
София
Имейл: sesillia@mail.bg
това намирам като кеш само. снимките ги няма, но мисля, че изглеждаше така...
Публикувано: 14 February 2009 - 04:45 PM
Цитат
Вижте всички обяви от Цвети Павлова
Изгубен е на 22.08.2008г в района на Косанин дол община Панчарево в близос до камбаните стафорширски териер пясачен на цвят.Кучето е епилептик и се нуждае от лечение.Моля ако имате някаква информация обадете се на телефон; 02/8768948 или 0885922646
НАГРАДА
За контакти:
Цвети Павлова
0885922646
София
това намирам като кеш само. снимките ги няма, но мисля, че изглеждаше така...
п.п. Обадих се. Казали са й, че са го видели мъртъв. Казах й да погледне снимката тук. Реакцията не беше такава, каквато си мислех, че ще е. "При първа възможност ще погледна, когато имам нет." Дали се е примирила или не ми повярва, не знам. Дано все пак погледне.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 14 February 2009 - 06:34 PM
А глупачетата така обичат да се гушкат... Ако някой си търси израстнало, уравновесено и благодарно куче, което няма да гризе обувки и кабели, това са те, стоят и чакат.
Публикувано: 14 February 2009 - 07:35 PM
На 27.08.2008г. ми се обади една добра жена козарка от района на която много благодаря още веднъж и ми обясни, че го е видяла умрял в близката горичка, брат ми го погреба. Разпознала го е по обявите които бях разлепила в района. А обявата изтрих миналата седмица, видях я и много се натъжих.
Още веднъж благодаря на всички.