deni_avr , невъзможно е да го намеря кученцето, в Богров са вече близо 1500! Ако отиде някой, който познава животинчето, ще има повече шанс.
Аз мога да гарантирам, че в Сеславци го няма - там познавам всичките 200 кучета и знам.
В приютите никое куче не се чувства добре, това е ясно на всички. Ето затова много се надявам повече хора да помагат - с приемен дом, със средства за хотел, за толкова много други неща имаме нужда от помощ. Напр. аз три пъти седмично ходя до Сеславци. Ако поне единия път някой ме смени, би било чудесно. Да си доброволец не е лесно, но пък благодарността в тези толкова много тъжни очи си заслужава усилието!
Ето например
ПЕТЯ
, чиято помощ е безценна - преди седмица поредната спасена от нея душа /Бубка-Шива/ замина при новите си стопани в Германия, и тя веднага подаде ръка на следващото нещастниче - Елиза, която незнайно защо беше тормозена непрекъснато от съквартирантите си:

- Бубка

- Елиза
Елиза също вече има осиновители /Соня

/, и Петя ще може да помогне на следващото нещастниче. А нещастници има много, има за всеки, стига да иска.
Ще ви покажа още три късметлийски кучета, минали през общинските приюти, т.е. ничии. Но успяхме да им помогнем, и вече живеят спокойно и щастливо в новите си домове по Германия.
Геройче номер едно - Чико. За него стопаните му пишат, че е прекрасно животинче и проявява огромно търпение в игрите с децата и ги обича. И благодарят за възможността да дадат нов шанс на това съкровище Чико:

Децата може и да са досадни, но диванчето си е диванче

, и Чико го ползва на макс!
Геройче №2 - Кира. Нейни снимки може и да съм ви показвала вече, защото имаше няколко писма от осиновителите и малко ги пообърках. Пишат хората, че тя е прекрасна /те всички наши питомци са такива/, че има много приятели и много обича да се разхожда в гората. Естествено, след като е била сума ти време в бетонните клетки, няма как да е иначе - ние това си го знаем. И въпреки че гората била до къщата, семейството обичало да се разхожда и в някакъв парк, до който ходели с колата, пък Кира много обичала да се вози на задната седалка... и разни такива ми ти работи от живота на едно щастливо куче - дано успеем да измъкнем повече душички.

-
Геройче номер три - Балу. И при него всичко е прекрасно, времето му минава в гушкане и игри, и го е налегнало едно спокойствие, да не му е уроки:

- да посъбере малко силици и пак навън

!