Много нежелани в Сеславци, СОФИЯ
Публикувано: 04 May 2009 - 08:51 PM
...думите са малко...
Публикувано: 04 May 2009 - 09:04 PM
rodegunda, в May 4 2009, 07:25 PM, написа:
Дългунчо ...... милият, толкова го обичах задочно. А и другите "агресивни" животинки.
Как само се радвам, че дочакаха
Да, днес добрите новини бяха много, ще има още, сигурна съм.
А да си призная, Дългунчо и на мен ми беше слабост, може би защото беше най-трагичен в началото. Той сега е при сътрудничка на тирхайм Сурбер, в нейния дом, там ще чака новите си стопани. Сигурно се чувства като в рая. С едно българско момиче, Чарла, но тя тук беше прибрана в дом преди близо година, така че няма да усети кой знае каква промяна. А за него нещата започват от нулата, ново начало, рестарт.
Публикувано: 05 May 2009 - 10:20 AM
БРАВО на всички, които помагат
Публикувано: 06 May 2009 - 06:20 PM

И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
Публикувано: 06 May 2009 - 06:38 PM
ето и още едно
Търсят се стопани за това куче
Кучето е порода "бриар",подстриган,на 6 год.мъжко куче.Гледан е прекрасно,но има собенности в характера,затова желаещите да го вземат, преди това трябва да се обадят на тел.0899235019 Василева,иначе няма да го дадат
Публикувано: 06 May 2009 - 06:51 PM
lillis, в May 6 2009, 07:49 PM, написа:
Абе 6 години все някак са го гледали...

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 06 May 2009 - 08:04 PM

И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
Публикувано: 06 May 2009 - 08:23 PM
Бебетата... какво ще се случи с тях? Ще ги върнат пак на улицата или ще останат там?
А бялото пуфче...трябва да го махнете- вече има рани (поне така виждам от последната му снимка)- ще се инфектира...
То защо има проблем- на какво се дължи?

Публикувано: 06 May 2009 - 08:27 PM
Rasta, в May 6 2009, 07:23 PM, написа:
То защо има проблем- на какво се дължи?
Има рани, да. Краченцата му изглеждат доста зле. Доколкото lilis успя да разбере може би е блъснато от кола. Иначе е жизнено и се радва милото. В петък евентуално ще го водим на лекар и ще разберем какъв точно е случая.

"Животните са мои приятели, а аз не ям приятелите си." Джордж Бърнард Шоу
Публикувано: 06 May 2009 - 08:32 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 06 May 2009 - 08:33 PM
Публикувано: 06 May 2009 - 08:47 PM
И трите кучета от клипчетата са невероятно мили и гальовни, социализирани. Засега само за бялото болонче има някаква перспектива за задомяване, дано Митрева успее да спаси и него. Било е домашно със сигурност, а ето къде се е озовало, в това състояние.
Публикувано: 06 May 2009 - 08:48 PM
Аз мисля,че мога да подсигура няколко...
Това е...не мога да се сетя за такава дума...В България се случват ужаси... Бялото как е попаднало там?Имам сериозен човек за дребно дългокосместо! Дано да има късмет Пух.
А за синеочковците- Буш е права- направете им по-добри снимки! И аз мисля че имат шанс!

Вход

Горе
Цитиране +