Много нежелани в Сеславци, СОФИЯ
Публикувано: 08 May 2009 - 09:49 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 11 May 2009 - 09:56 PM
nort2005, в May 7 2009, 06:00 AM, написа:
Но това е телефонният номер ,който имам в телефона си - на Мариета , с фамилия Георгиева ,не на д-р Станкова - вероятно има някаква грешка.
п.п.Бриарът е в добри ръце ,задомен, благодарение на Ели.Пухестият бял разбрах че ще пътува тези дни зад граница.За ротът от Кътина ще знаем утре със сигурностна накъде.Питът с раните ще живее.Anuk, звънни ми за новото черно дете ,моля те.

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 11 May 2009 - 10:15 PM
dora7511, в May 11 2009, 08:59 PM, написа:
Няма проблеми . Пък и естествено ще го проверя това ,дето ти го твърдеше в поста си и преди секунди го изтри - че мариета георгиева било = на д-р Станкова.Вероятно пък си има и някакво разумно обяснение.

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 11 May 2009 - 10:27 PM
Василева се срещна със старите стопани на бриара и разговаря с тях относно характера и поведението му,документите на кучето бяха в нея и тя ги даде на новия собственик на кучо.Това знам аз.Радвам се,че много хора са се трогнали от съдбата му и са помогнали.Пожелавам му късмет и щастие!
Пожелавам му късмет и щастие.
Пожелавам му късмет и щастие.
Публикувано: 12 May 2009 - 08:37 AM
Не виждам защо трябва да спамите толкова темата. Сериозна тема пълна с нещастни кучовци и всеки се опитва да помогне и да направи нещо, а вие си разменяте незначителни дразги и реплики. Нали именно затова е личната - за да може да не се занимават всички с личните отношения на двама човека!
Агалина искам да те питам белият путел ти ли го уреждаш да заминава тези дни зад граница?
Агалина искам да те питам белият путел ти ли го уреждаш да заминава тези дни зад граница?
Публикувано: 12 May 2009 - 12:13 PM
Швейцарецът Рони вече се кипри в сайта на Щрубали - www.strubeli.ch, а германките Дана и Съни - в www.hundehilfe-hohenstoffeln-ev.de
Любимецът ми Дългунчо-Макси още не се е показал, очаквам го с нетърпение.
Тези четири душички се измъкнаха от л....та на 2.V.
Други 6 заминаха на 10.V. Две от тях - Меги и Софи можете да видите вече в www.tiervermittlung.ch.vu
Останалите 4 ще се появят в общия швейцарски сайт, те са в тирхайм Розенберг - Мими и трите черно-бели сестрички.
Любимецът ми Дългунчо-Макси още не се е показал, очаквам го с нетърпение.
Тези четири душички се измъкнаха от л....та на 2.V.
Други 6 заминаха на 10.V. Две от тях - Меги и Софи можете да видите вече в www.tiervermittlung.ch.vu
Останалите 4 ще се появят в общия швейцарски сайт, те са в тирхайм Розенберг - Мими и трите черно-бели сестрички.
Публикувано: 12 May 2009 - 01:01 PM
Браво Норт ти направи за тези кучета /а и не само за тези/ чудеса, спаси толкова много от тях..., но мисля,че не трябва да се пропуска и участието и помощта и на д-р Станкова, която също допринесе за тяхното успешно пътуване и пристигане на горепосочените места. Радвам се за всички спасили се от Б-я кучета. Благодаря ви за добрината!

Вход

Горе
Цитиране +