Много нежелани в Сеславци, СОФИЯ
Публикувано: 12 June 2009 - 06:17 PM
И сега какво? Ще замине пак за някое анонимно село?
Разбери, или намираш ПОДХОДЯЩИ осиновители, или, ако не можеш, стоиш настрана. Всички тук имаме желание да помогнем на всички кучета, но си преценяме възможностите. Колкото - толкова.
Публикувано: 12 June 2009 - 07:08 PM
Ангелина не се е отказала и вече има кординатите на познатия на Раста. Разбрала се е с него в колко часа днес ще отиде да вземе рота. Когато вече е прибран при тях ще ми се обади за да зная,че всичко е приключило успешно.
Мъчно ми е само за кучето, че го трашмулкаме от ляво в дясно и обратно. Но това е плод на недомислие.
Публикувано: 13 June 2009 - 11:10 AM
Дано на новото място Ротчо да си наляга парцалите, има всички условия да си живее спокойно и нормално. Благодарности на Ангелина и приятеля й за желанието да помогнат на нещастното създание, дано всичко е наред там.
Публикувано: 13 June 2009 - 11:04 PM
SMitreva, в Jun 13 2009, 11:08 AM, написа:
Ох, олекна ми ... Зарадвах се, че рот-чо е извън Сеславци, но ми беше доста свито, че е пак в клетка.
За него е най-добре да е в двор, свободен. Стискам палци да се адаптира бързо към новата обстановка и новите си хора. Да са живи и здрави спасителите му! Той също!

Не са ме е хапали кучета, ... само хора! - М. Монро
Публикувано: 14 June 2009 - 02:29 PM

И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
Публикувано: 14 June 2009 - 11:13 PM
Публикувано: 15 June 2009 - 12:37 PM
Публикувано: 17 June 2009 - 01:50 PM
и да попитам за събото-неделите
ще правим ли някаква организация
да се мият поилките- да се къпят кучовете
да се хранят или каквото й да е
не, че знам дали съм свободна тази събото-неделя,
но ако има доброволци за тези дни нека се пишат тук,
че жегите започнаха
ако има и за през седмицата също
п.с
за съжаление аз през седмицата нямам как да се включвам
Публикувано: 17 June 2009 - 02:45 PM
Тази седмица д-р Станкова взе от Сеславци 4 кучета, утре - още едно. Две ще останат при нея, другите ще дойдат при мен, но след като ги ваксинира. Защото двете бебета, които взех оттам преди около месец, бяха с парвовироза и сега 6 месеца у нас не бива да влиза неваксинирано куче.
Публикувано: 18 June 2009 - 11:55 AM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 18 June 2009 - 12:30 PM

Вход

Горе
Цитиране +