Много нежелани в Сеславци, СОФИЯ
Публикувано: 18 June 2009 - 04:13 PM
За другите кучове да ви кажа.Има два нови ротвайлера.Мъжки и двата.Дават се за осиновяване.Единия-който беше в съзнание не е въобще агресивен.Дори размахвах ръце пред него и му се карах и пак не ме изяде.Другия беше упоен и не знам.
Има едно кучле със счупен крак-неестествено извит-лоша работа...
А този овчарския е обявен за агресивен и ще си виси там докато някой го вземе...
Публикувано: 18 June 2009 - 07:31 PM
п.п. тези дни интернетът ми е много зле и почти не успявам да кача снимки. След 2-3 дни ще пусна на кучовците отвън, които вчера бяха 52.
Публикувано: 18 June 2009 - 11:27 PM
lizka, в Jun 18 2009, 08:56 AM, написа:
Снимки ще пуснем в неделя. Предполагам, че твоята любимка не е сред тях - едно пинчероподобно и едно с тикове след гана - момчета, една като дребна немска овчарка - Клеопатра, два пъти е "осиновявана" и два пъти връщана безпричинно обратно в изолатора и една кафеникава брадата късокрака откачалка.
Утре ще правим снимки с Бушката, тя ще ги пусне.
Коя е малката красавица, за която говориш?
Публикувано: 19 June 2009 - 03:37 PM
navar, в Jun 19 2009, 10:12 AM, написа:
И двата са намерени на улицата - т.е. ничии (а може някой да ги търси?). Единия прилича на рот, другия е красив рот. За възраст - не знам дали някой ще каже, аз не мога. Този, който прилича го млатят, ама яко, един голям в неговата клетка много го би. Другия, дето е по-рот само с поглед смрази останалите в клетката - никой не пипна храната, а той се хранеше бавно. Не съм пипала нито един от тях.
Снимки по-късно. От днес имам 200, трябва да подбера каквото става и да ги оправя.
За сега само малко, за "акцент":

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 19 June 2009 - 04:30 PM
Лошото е, че понеже е дребен, а при него все слагат някакви побойници, редовно някой си го посбива. Когато стане съвсем напечено, той, завалията, си има номер - прави се на умрял. Виждала съм го, първия път направо ми изкара акъла. Новъпрос на време е наистина да му видят сметката.
Докторите казаха, че е около 8-годишен. Аз го мислех за по-възрастен, предвид зъбките, но така ставало на улицата.
Моля ви, ако някой има възможност, разпратете му снимки насам-натам, може и на него да му излезе късмета някъде, иначе в Сеславци ще го довършат едрите побойници, все на него налитат да го млатят.
Публикувано: 19 June 2009 - 04:42 PM
Има страхотни кучета. Има наистина красиви, има обикновени, но мили, има плашиливи, има усмихнати, има смачкани. Но най-вече има тероризирани - винаги има по някой в клетката, кото бие жестоко другите. Рани, белези и доста кръв видях днес. Ти ги разтървеш - те пак се сбият (а отстрани седи един и гледа с ей такива очи
Снимките от вътрешните клекти са кошмарни - апарата ми не може да снима на тъмно.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
Публикувано: 19 June 2009 - 05:18 PM
bushkata, в Jun 19 2009, 05:42 PM, написа:
Снимките от вътрешните клекти са кошмарни - апарата ми не може да снима на тъмно.
сега като гледам албум
Няма ли кой да им обърне вниманеи на тези, както са тръгнали цяло ухо ще режат вече
то бива ама това вече е прекалено
Публикувано: 19 June 2009 - 06:38 PM
Кой липсва, нали били два?

#793 Guest_navar_*
Публикувано: 19 June 2009 - 06:42 PM
и няма значение дали е рот или прилича на такъв,дали е мъжки или женски,кастриран или не...
Публикувано: 19 June 2009 - 06:44 PM
navar, в Jun 19 2009, 07:42 PM, написа:
Пуснала съм ги в ротфорума, в темата за търсещи дом.

Публикувано: 19 June 2009 - 06:44 PM
Публикувано: 19 June 2009 - 07:05 PM

Този го чесах по носа. Когато извадих храната извади един такъв поглед...не точно лигав, а някак като куче, което е готово да ти услужи, ако го нахраниш. Обявен е за агресивен, т.е. няма да излезне от там, ако някой не го вземе.
Също така е важно да ме разберете правилно - не казвам, че кучето е лигаво или че можах да го мачкам - не съм и опитвала. Но е работно куче, което от знаещ може да бъде сложено на място.
(аз влязох във всички клетки и ги нахраних, после се оказа, че в някои не се влизало...

Тази е душичка. Усмихната и с развяна опашка, лигава та лигава. Има прекрасен топлъл цвят, не е едра. Пак няма да я пуснат да излезне.

Мило и свито куче. Огромната в нейната клекта я биеше постоянно, устата й беше в кръв.

Мъничък е още и е хубав. (мисля, че е момче)

Адски любвеобилно куче.

Един от миличките.

Хем е красиво, хем го бият нон-стоп, личи си по белезите му.

Само врякаше да идеш да го погалиш.

Дребно и фино кученце.

И тая е лигла, но както се вижда по белезите на другата -все я бие и то сериозно.

Бяла брадатка, плаши се от апарата.

Е тоя дядо е страшен симпатяга, вдига много шум и исика едно - да го галиш!

Тази е хубавица,но маризи невероятно злостно другата, която е зад нея.

Тази е самата доброта.

Публикувано: 19 June 2009 - 07:14 PM
Някои спираха като викнеш, други ги пръскахме с маркуча. Една я млатих с празната кофа - не спря.

Публикувано: 19 June 2009 - 07:28 PM

Вход

Горе
Цитиране +