Dog.bg Форуми : Много нежелани в Сеславци, СОФИЯ

Към съдържанието

• (272 Страници) +
  • « Първа
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Много нежелани в Сеславци, СОФИЯ

#781 Потребителят е офлайн   Anuk Икона

• северен вятър
  • Икона
  • Покажи галерията
  • Група: Без дом

Публикувано: 18 June 2009 - 04:38 PM

то е ясно, че овчарката там ще си гние неопределено време
що не вземат поне дворчето да му отворят
:ed_142: :ec_117: :eg_033:

сори ама тези дворчета да си ги наврът дето слънце не ги огрява :zz_217: :zz_217: :zz_217:

#782 Потребителят е офлайн   ZviariK Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Interests:http://www.youtube.com/watch?v=MQ_5Pev_44Y&feature=related
Публикувано: 18 June 2009 - 04:42 PM

Имам чувството, че е станало модерно нещастниците да си захвърлят ротвайлерите в Сеславци. Един да се махне от там - два влизат ...
User's Signature

Качена снимка

#783 Потребителят е офлайн   vaiolina Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители

Публикувано: 18 June 2009 - 07:31 PM

Моите впечатления от будния ротвайлер са много добри. Търси внимание, не проявява грам агресия, зъбите му не са перфектни, но не са на старо куче. Не мисля, че е на повече от 4-5 год.
п.п. тези дни интернетът ми е много зле и почти не успявам да кача снимки. След 2-3 дни ще пусна на кучовците отвън, които вчера бяха 52.

Снимка (и)

• Прикачена снимка

#784 Потребителят е офлайн   nort2005 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 18 June 2009 - 11:27 PM

Показване на мнениетоlizka, в Jun 18 2009, 08:56 AM, написа:

Може ли да прикачите снимки на кучовците, които сте измъкнали или поне да ги опишете. Има една малка красавица, която много ми е легнала на сърцето и ще съм много щастлива ако се е измкнала!

Снимки ще пуснем в неделя. Предполагам, че твоята любимка не е сред тях - едно пинчероподобно и едно с тикове след гана - момчета, една като дребна немска овчарка - Клеопатра, два пъти е "осиновявана" и два пъти връщана безпричинно обратно в изолатора и една кафеникава брадата късокрака откачалка.
Утре ще правим снимки с Бушката, тя ще ги пусне.
Коя е малката красавица, за която говориш?

#785 Потребителят е офлайн   Anuk Икона

• северен вятър
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 19 June 2009 - 09:01 AM

за Синеочка пита

#786 Guest_navar_*

• Група: Гости

Публикувано: 19 June 2009 - 09:12 AM

като имате повече инфо за ротт-овете пишете моля...основно възрастта ме интересува,за да преценя дали мога да им дам нормален "кучешки" живот

#787 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 19 June 2009 - 03:37 PM

Показване на мнениетоnavar, в Jun 19 2009, 10:12 AM, написа:

като имате повече инфо за ротт-овете пишете моля...основно възрастта ме интересува,за да преценя дали мога да им дам нормален "кучешки" живот

И двата са намерени на улицата - т.е. ничии (а може някой да ги търси?). Единия прилича на рот, другия е красив рот. За възраст - не знам дали някой ще каже, аз не мога. Този, който прилича го млатят, ама яко, един голям в неговата клетка много го би. Другия, дето е по-рот само с поглед смрази останалите в клетката - никой не пипна храната, а той се хранеше бавно. Не съм пипала нито един от тях.
Снимки по-късно. От днес имам 200, трябва да подбера каквото става и да ги оправя.

За сега само малко, за "акцент":

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#788 Потребителят е офлайн   nort2005 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 19 June 2009 - 04:30 PM

Кучето от първата снимка е голям бонбон - дребно, с много гъста козинка, обича да го галят. Днес установихме, че много обича и да се къпе. Бушката сума ти време го залива отгоре по гръбчето със силната струя на маркуча, а той не мръдна и на сантиметър, само примижаваше от удоволствие. Ама не можехме цял ден само с него да се занимаваме, другия път - пак.
Лошото е, че понеже е дребен, а при него все слагат някакви побойници, редовно някой си го посбива. Когато стане съвсем напечено, той, завалията, си има номер - прави се на умрял. Виждала съм го, първия път направо ми изкара акъла. Новъпрос на време е наистина да му видят сметката.
Докторите казаха, че е около 8-годишен. Аз го мислех за по-възрастен, предвид зъбките, но така ставало на улицата.
Моля ви, ако някой има възможност, разпратете му снимки насам-натам, може и на него да му излезе късмета някъде, иначе в Сеславци ще го довършат едрите побойници, все на него налитат да го млатят.

#789 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip

Публикувано: 19 June 2009 - 04:42 PM

Албумът.

Има страхотни кучета. Има наистина красиви, има обикновени, но мили, има плашиливи, има усмихнати, има смачкани. Но най-вече има тероризирани - винаги има по някой в клетката, кото бие жестоко другите. Рани, белези и доста кръв видях днес. Ти ги разтървеш - те пак се сбият (а отстрани седи един и гледа с ей такива очи :ud_009: и вика "ааа, аз там не влизам"). Депресия, но и някои, които ти се радват - запазили живеца - не се знае до кога.
Снимките от вътрешните клекти са кошмарни - апарата ми не може да снима на тъмно.
User's Signature

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.

#790 Потребителят е офлайн   Anuk Икона

• северен вятър
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 19 June 2009 - 05:18 PM

Показване на мнениетоbushkata, в Jun 19 2009, 05:42 PM, написа:

Има страхотни кучета. Има наистина красиви, има обикновени, но мили, има плашиливи, има усмихнати, има смачкани. Но най-вече има тероризирани - винаги има по някой в клетката, кото бие жестоко другите. Рани, белези и доста кръв видях днес. Ти ги разтървеш - те пак се сбият (а отстрани седи един и гледа с ей такива очи :ud_009: и вика "ааа, аз там не влизам"). Депресия, но и някои, които ти се радват - запазили живеца - не се знае до кога.
Снимките от вътрешните клекти са кошмарни - апарата ми не може да снима на тъмно.

:ca_003:

сега като гледам албум
Няма ли кой да им обърне вниманеи на тези, както са тръгнали цяло ухо ще режат вече
то бива ама това вече е прекалено

#791 Потребителят е офлайн   кикита Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 19 June 2009 - 06:01 PM

Буш,само да уточним нещо.За ТОЗИ ли имаш предвид,че прилича на рот или за друг?Щото ако е този и един истински ротвайлер значи единия липсва.

#792 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip

Публикувано: 19 June 2009 - 06:38 PM

Да, този прилича (ама той си прилича - огромен процент от хората по улиците разхождат подобни "ротове"), а другия е този, когото наричаш "истински".
Кой липсва, нали били два?
User's Signature

#793 Guest_navar_*

• Група: Гости

Публикувано: 19 June 2009 - 06:42 PM

дайте да видим снимки на двата рота....искам да им помогна но зависи от това на каква възраст са,и как се понасят с други кучета,и други животни...
и няма значение дали е рот или прилича на такъв,дали е мъжки или женски,кастриран или не...

#794 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip

Публикувано: 19 June 2009 - 06:44 PM

Показване на мнениетоnavar, в Jun 19 2009, 07:42 PM, написа:

дайте да видим снимки на двата рота....искам да им помогна но зависи от това на каква възраст са,и как се понасят с други кучета,и други животни...

Пуснала съм ги в ротфорума, в темата за търсещи дом.
User's Signature

#795 Потребителят е офлайн   кикита Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 19 June 2009 - 06:44 PM

Тоя дето на снимката е упоен е друг и явно вече не е в Сеславци.Този дето прилича е трети,ама Валето каза че това не е ротвайлер и аз не писах за него.
ПП.Това от снимките са 3 различни кучета,като упоения явно вече го няма.

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

Прикачени снимки

• Прикачена снимка

#796 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip

Публикувано: 19 June 2009 - 07:05 PM

Качена снимка
Този го чесах по носа. Когато извадих храната извади един такъв поглед...не точно лигав, а някак като куче, което е готово да ти услужи, ако го нахраниш. Обявен е за агресивен, т.е. няма да излезне от там, ако някой не го вземе.
Също така е важно да ме разберете правилно - не казвам, че кучето е лигаво или че можах да го мачкам - не съм и опитвала. Но е работно куче, което от знаещ може да бъде сложено на място.

(аз влязох във всички клетки и ги нахраних, после се оказа, че в някои не се влизало... :ab_041: )

Качена снимка
Тази е душичка. Усмихната и с развяна опашка, лигава та лигава. Има прекрасен топлъл цвят, не е едра. Пак няма да я пуснат да излезне.

Качена снимка
Мило и свито куче. Огромната в нейната клекта я биеше постоянно, устата й беше в кръв.

Качена снимка
Мъничък е още и е хубав. (мисля, че е момче)

Качена снимка
Адски любвеобилно куче.

Качена снимка
Един от миличките.

Качена снимка
Качена снимка
Хем е красиво, хем го бият нон-стоп, личи си по белезите му.

Качена снимка
Само врякаше да идеш да го погалиш.

Качена снимка
Дребно и фино кученце.

Качена снимка
И тая е лигла, но както се вижда по белезите на другата -все я бие и то сериозно.

Качена снимка
Бяла брадатка, плаши се от апарата.

Качена снимка
Е тоя дядо е страшен симпатяга, вдига много шум и исика едно - да го галиш!

Качена снимка
Тази е хубавица,но маризи невероятно злостно другата, която е зад нея.

Качена снимка
Тази е самата доброта.
User's Signature

#797 Потребителят е офлайн   SMitreva Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:center][url="http://www.youtube.com/watch?v=EZoC4VsJogQ"][img]http://s57.radikal.ru/i158/0909/fd/d193320d4145.jpg[/img][/url][/center]

Икона за мнението  Публикувано: 19 June 2009 - 07:11 PM

Бушка ти ме разби с тези побоища и побойници....гадна работа направо. Да се чуди човек от къде да я подхване и какво да направи???

#798 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip

Публикувано: 19 June 2009 - 07:14 PM

Това за мен е дин от основните проблеми там. Почти нямаше клетка, в която да не се бият. И то жестоко. А празни, поне днес имаше бол. От друга страна - ако извадиш големия побойник, друг в групата ще заеме мястото му :(
Някои спираха като викнеш, други ги пръскахме с маркуча. Една я млатих с празната кофа - не спря.
User's Signature

#799 Потребителят е офлайн   SMitreva Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:center][url="http://www.youtube.com/watch?v=EZoC4VsJogQ"][img]http://s57.radikal.ru/i158/0909/fd/d193320d4145.jpg[/img][/url][/center]

Икона за мнението  Публикувано: 19 June 2009 - 07:28 PM

Много страшно, явно няма разрешение - освен да се разместят по клетките..., т.е. да се сложат побойниците в празните клетки. Но това е явно само моя мечта. Бушка да те питам дали това куче беше вътре в клетките, не го видях в снимките, които си поместила тук.

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#800 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip

Публикувано: 19 June 2009 - 09:27 PM

Само размахани опашки. Радват се милите... Мъка.

User's Signature

• (272 Страници) +
  • « Първа
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

2 потребители четат тази тема