Много нежелани в Сеславци, СОФИЯ
Публикувано: 14 August 2009 - 10:40 AM
е да де ама това беше за една седмица, сигурно 10 пъти поне ми обещават да ги върнат оттогава, и - нищо....

,,Работата по общественополезни каузи е бавна, уморителна, неблагодарна, а ползите ще се видят най-рано от следващото поколение. Освен това всички, които имат някакъв пряк търговски интерес от тези каузи, се вбесяват, като видят, че ти нямаш такъв и постоянно ти вменяват мисли, постъпки и чувства, които и при най-голямо желание ти не можеш да си спомниш да си помислил, направил или изпитал..."
Публикувано: 14 August 2009 - 10:42 AM
Взеха ги от къща тук ми надуват главата всеки ден, не знам вече кой не съм питал и станаха почти 3 месеца а кучетата си висят в Сеславци.
Е как няма да ти омръзне, толкова мрънкане... Не е ли по-лесно да отидеш и да ги вземеш сам? Щом хората си ги чакат, чудесно.
Знаеш че нямам никакъв шанс да отида до там. Не че хората ги чакат, повече ми мрънкат да им ги върна все едно аз съм ги взел у нас. Поне няма да са в такива условия, ама нали знаеш как ги взеха, уж "щяло да им е по-добре в Сеславци" - не ми се говори, но не мога да ги върна с месеци тези кучета и това си е :(

,,Работата по общественополезни каузи е бавна, уморителна, неблагодарна, а ползите ще се видят най-рано от следващото поколение. Освен това всички, които имат някакъв пряк търговски интерес от тези каузи, се вбесяват, като видят, че ти нямаш такъв и постоянно ти вменяват мисли, постъпки и чувства, които и при най-голямо желание ти не можеш да си спомниш да си помислил, направил или изпитал..."
Публикувано: 14 August 2009 - 11:46 AM
регистрирах се вчера въпреки че не пиша във форуми, но съдбата на нещастните кученца ми е присърце. За съжалиние и аз съм от заетите през седмицата /дълго работно време и куч който прибрах от улицата през февруари/, без кола, НО в почивната си неделя и с някакви средства бих могла да помогна.

Публикувано: 14 August 2009 - 02:16 PM
Днес д-р Станкова взе жълтото куче, за което Кикита писа, че не се храни и залита. Ходеше си нормално, но много е отслабнало, дано не е нещо сериозно. Връчиха й и една от кандидат-холандките, защото кучанката непрекъснато си завира главата между решетките, после не може сама да се освободи и пищи. Абе докторицата днес има рожден ден и ето, направи си две подаръчета, ужас

Разпределихме 160кг гранули, наляхме прясна вода, обезпаразитихме няколко нови попълнения, сложихме няколко ваксинки.
Бях писала за ротвайлерка и пит, докарани в изолатора на 7.08. Днес разпитах за тях. И двете кучета са прибрани по сигнал от Герман, до Германския манастир. Хора са се обадили, мислели са, че са изгубени домашни. Ротвайлерката е голяма, красива и много добра. Дано някой си я потърси, иначе ще изгние там.
По- интересна е историята на питбула. Това куче за втори път се озовава в Сеславци. Първият път - на 11.05.09г., прибрано е от Панчарево, от улицата. На 27.05.09г. е осиновено от Ангелина ..., от Дианабат. В декларацията осиновителката е посочила, че кучето ще живее при нея в с.Герман, имам точния адрес и телефон, не зная дали е удачно да ги публикувам тук. Сега, след като са идентифицирали животното по татуировката, управителят й звъннал и я попитал как е кучето. Отговор - избяга. Кучето Ви е тук, в Сеславци, казал Петков, ще си го приберете ли? Отговор от "осиновителката" - не. Картинката е ясна.
Публикувано: 14 August 2009 - 03:26 PM
Публикувано: 14 August 2009 - 04:10 PM
ок ако мога в тези дни на кой да звъня и да се разберем
Публикувано: 14 August 2009 - 05:44 PM
Публикувано: 14 August 2009 - 06:12 PM
къде и как да помогна поне с някакви финанси или няма нужда

Публикувано: 14 August 2009 - 07:26 PM

Публикувано: 15 August 2009 - 10:32 AM
а да ми кажете адрес или някакво упътване , че даже Сеславци не знам къде се намира .
Публикувано: 15 August 2009 - 11:35 AM
Публикувано: 15 August 2009 - 09:30 PM
А най-голямата благодарност е за S.Mitreva, защото ако не беше тя, Силвана нямаше и да знае за нашите проблеми.
Благодаря ви.
Публикувано: 17 August 2009 - 12:37 PM

Може би е по-добре като е такова положението да бъде затворен или даден за стопанисване на хора, на които им пука за кучетата.