Dog.bg Форуми : Много нежелани в Сеславци, СОФИЯ

Към съдържанието

• (272 Страници) +
  • « Първа
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Много нежелани в Сеславци, СОФИЯ

#901 Потребителят е офлайн   кикита Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 14 August 2009 - 09:33 AM

Лъчо нали ти им каза да ги задържат там,защото имало проблеми на старото място,сигурен ли си че нещо не сте се доразбрали.

#902 Потребителят е офлайн   Lutchezar Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 14 August 2009 - 10:40 AM

Цитат(кикита @ Aug 14 2009, 10:33 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Лъчо нали ти им каза да ги задържат там,защото имало проблеми на старото място,сигурен ли си че нещо не сте се доразбрали.

е да де ама това беше за една седмица, сигурно 10 пъти поне ми обещават да ги върнат оттогава, и - нищо....
User's Signature

,,Работата по общественополезни каузи е бавна, уморителна, неблагодарна, а ползите ще се видят най-рано от следващото поколение. Освен това всички, които имат някакъв пряк търговски интерес от тези каузи, се вбесяват, като видят, че ти нямаш такъв и постоянно ти вменяват мисли, постъпки и чувства, които и при най-голямо желание ти не можеш да си спомниш да си помислил, направил или изпитал..."

#903 Потребителят е офлайн   Lutchezar Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 August 2009 - 10:42 AM

Цитат(nort2005 @ Aug 14 2009, 07:50 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Цитат(Lutchezar @ Aug 13 2009, 09:09 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Значи омръзмна ми да мрънкам, кой ще върне най-накрая онези 2 кучета за които писах и стоят 2 месеца там?
Взеха ги от къща тук ми надуват главата всеки ден, не знам вече кой не съм питал и станаха почти 3 месеца а кучетата си висят в Сеславци.

Е как няма да ти омръзне, толкова мрънкане... Не е ли по-лесно да отидеш и да ги вземеш сам? Щом хората си ги чакат, чудесно.

Знаеш че нямам никакъв шанс да отида до там. Не че хората ги чакат, повече ми мрънкат да им ги върна все едно аз съм ги взел у нас. Поне няма да са в такива условия, ама нали знаеш как ги взеха, уж "щяло да им е по-добре в Сеславци" - не ми се говори, но не мога да ги върна с месеци тези кучета и това си е :(
User's Signature

,,Работата по общественополезни каузи е бавна, уморителна, неблагодарна, а ползите ще се видят най-рано от следващото поколение. Освен това всички, които имат някакъв пряк търговски интерес от тези каузи, се вбесяват, като видят, че ти нямаш такъв и постоянно ти вменяват мисли, постъпки и чувства, които и при най-голямо желание ти не можеш да си спомниш да си помислил, направил или изпитал..."

#904 Потребителят е офлайн   T-Bar Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 14 August 2009 - 11:46 AM

Здравейте,
регистрирах се вчера въпреки че не пиша във форуми, но съдбата на нещастните кученца ми е присърце. За съжалиние и аз съм от заетите през седмицата /дълго работно време и куч който прибрах от улицата през февруари/, без кола, НО в почивната си неделя и с някакви средства бих могла да помогна.
rc_036.gif smile.gif
User's Signature

КАСТРИРАЙ!
Бъди отговорен!

#905 Потребителят е офлайн   nort2005 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 14 August 2009 - 02:16 PM

Лъчо, пиши ми на лични на коя дата са взети и от кой адрес, да ги идентифицирам ако мога.
Днес д-р Станкова взе жълтото куче, за което Кикита писа, че не се храни и залита. Ходеше си нормално, но много е отслабнало, дано не е нещо сериозно. Връчиха й и една от кандидат-холандките, защото кучанката непрекъснато си завира главата между решетките, после не може сама да се освободи и пищи. Абе докторицата днес има рожден ден и ето, направи си две подаръчета, ужас smile.gif .
Разпределихме 160кг гранули, наляхме прясна вода, обезпаразитихме няколко нови попълнения, сложихме няколко ваксинки.
Бях писала за ротвайлерка и пит, докарани в изолатора на 7.08. Днес разпитах за тях. И двете кучета са прибрани по сигнал от Герман, до Германския манастир. Хора са се обадили, мислели са, че са изгубени домашни. Ротвайлерката е голяма, красива и много добра. Дано някой си я потърси, иначе ще изгние там.
По- интересна е историята на питбула. Това куче за втори път се озовава в Сеславци. Първият път - на 11.05.09г., прибрано е от Панчарево, от улицата. На 27.05.09г. е осиновено от Ангелина ..., от Дианабат. В декларацията осиновителката е посочила, че кучето ще живее при нея в с.Герман, имам точния адрес и телефон, не зная дали е удачно да ги публикувам тук. Сега, след като са идентифицирали животното по татуировката, управителят й звъннал и я попитал как е кучето. Отговор - избяга. Кучето Ви е тук, в Сеславци, казал Петков, ще си го приберете ли? Отговор от "осиновителката" - не. Картинката е ясна.

#906 Потребителят е офлайн   blueocean Икона

• Терористка
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 14 August 2009 - 02:59 PM

Ето точно сега би трябвало да действа закона за "изпуснатите" кучета - една солидна глоба, забрана да има животно ооооще дълго и да не си помисли да погледне животно в следващите години eg_033.gif eg_033.gif eg_033.gif
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !

Качена снимка

#907 Потребителят е офлайн   Ината Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 14 August 2009 - 02:59 PM

Здравейте и от мен аз във вторник имам работа към Сеславци ако има нужда от помощ кажете със средства ще ми е трудно но с друго мога да помогна.
User's Signature

Качена снимка

#908 Потребителят е офлайн   nort2005 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 14 August 2009 - 03:26 PM

"Постоянното присъствие" ходим там в понеделник, сряда и петък. Ако в някой от тези дни имате възможност да помогнене, ще сме много благодарни. Иначе сама, за първи път, няма да се оправите.

#909 Потребителят е офлайн   кикита Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 14 August 2009 - 03:58 PM

Д-р Станкова каза че светлата кучка на Лъчо днес я нямало.А била ваксинирана и щяла да пътува.Не знам къде е пусната.А кафявчо (пак на Лъчо) си е там.

#910 Потребителят е офлайн   Ината Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 14 August 2009 - 04:10 PM

Цитат(nort2005 @ Aug 14 2009, 04:26 PM) <{POST_SNAPBACK}>
"Постоянното присъствие" ходим там в понеделник, сряда и петък. Ако в някой от тези дни имате възможност да помогнене, ще сме много благодарни. Иначе сама, за първи път, няма да се оправите.

ок ако мога в тези дни на кой да звъня и да се разберем
User's Signature

Качена снимка

#911 Потребителят е офлайн   nort2005 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 14 August 2009 - 05:44 PM

На Кикита или на мен, пишете на лични.

#912 Потребителят е офлайн   T-Bar Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 14 August 2009 - 06:12 PM

Ами аз пак питам
къде и как да помогна поне с някакви финанси или няма нужда
ud_009.gif
User's Signature

КАСТРИРАЙ!
Бъди отговорен!

#913 Потребителят е офлайн   blueocean Икона

• Терористка
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 14 August 2009 - 06:29 PM

Можете да пратите на сметката на форума. В Без Дом форума има залепена тема "Банкова сметка". Там има информация. Пишете в основание, че е за Сеславци.
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !

Качена снимка

#914 Потребителят е офлайн   кикита Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 14 August 2009 - 07:26 PM

Банковата сметка на форума.На основание пишете "За Сеславци".Благодарим ви предварително за дарението, кучанките го оценяват smile.gif

#915 Потребителят е офлайн   T-Bar Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 15 August 2009 - 10:32 AM

Благодаря за информацията,
а да ми кажете адрес или някакво упътване , че даже Сеславци не знам къде се намира .
User's Signature

КАСТРИРАЙ!
Бъди отговорен!

#916 Потребителят е офлайн   nort2005 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 15 August 2009 - 11:35 AM

Намирате с.Сеславци на картата, бизо е до Ботунец, Кремиковци. Вече в селото, когото и да попитате, ще Ви обяснят.

#917 Потребителят е офлайн   nort2005 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 15 August 2009 - 09:30 PM

Много благодарности дължим на Тирхилфе Зюден - Австрия, по-конкретно на Силвана, за дарените 200кг гранулирана храна. Имайки предвид броя на кучетата в Сеславци, изхранването наистина е трудно и всяка помощ е добре дошла.
А най-голямата благодарност е за S.Mitreva, защото ако не беше тя, Силвана нямаше и да знае за нашите проблеми.
Благодаря ви.

#918 Потребителят е офлайн   SMitreva Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:center][url=&quot;http://www.youtube.com/watch?v=EZoC4VsJogQ&quot;][img]http://s57.radikal.ru/i158/0909/fd/d193320d4145.jpg[/img][/url][/center]

Публикувано: 16 August 2009 - 08:09 PM

Кучетата в Сеславци се нуждаят от спешна и постоянно помощ. Храна от общината не се закупува от дълго време. Изхранването на всички кучета е само от нашата благотворителност.

#919 Потребителят е офлайн   lizka Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 16 August 2009 - 10:39 PM

Е добре де, ами ако не сте вие, какво става. Прибират ги, умират от глад, поселе прибират още и така докато не остане куче ли. Как така няма да дават пари за храна. Гадове eg_033.gif
User's Signature

Качена снимка

#920 Потребителят е офлайн   gabipap Икона

• Непоправим оптимист
  • Икона
  • Покажи галерията
  • Interests:Животни, природа, истински хора, MLM. Здравословен и природосъобразен начин на живот. Хубави книги, нови знания - всичко, което ме провокира да мисля.

Публикувано: 17 August 2009 - 12:37 PM

Цитат(SMitreva @ Aug 16 2009, 07:09 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Кучетата в Сеславци се нуждаят от спешна и постоянно помощ. Храна от общината не се закупува от дълго време. Изхранването на всички кучета е само от нашата благотворителност.

eg_033.gif Как така храна от общината не се купува? И вобще - как "Екоравновесие" стопанисва изолатора (пък и новия, който направиха в Горни Богоров)? Много ми е интересно - какво отчитат като разходи за дейността си... Няма да се изненадам, ако има разходи за храна (или големи такива за издръжка на кучетата).
Може би е по-добре като е такова положението да бъде затворен или даден за стопанисване на хора, на които им пука за кучетата.
User's Signature

Ако всеки от нас прави добре и отдадено това, което е негова работа, ако осъзнаем, кои са истинските ни желания и не пожелаваме това, от което нямаме нужда, ако помагаме на беззащитните - светът ще е едно прекрасно място!

• (272 Страници) +
  • « Първа
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

2 потребители четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни