Много нежелани в Сеславци, СОФИЯ
Публикувано: 26 August 2009 - 06:06 PM
Публикувано: 26 August 2009 - 06:28 PM
Публикувано: 27 August 2009 - 01:46 PM
Това са ловните кученца.
Публикувано: 27 August 2009 - 01:58 PM
Чисто бялото (с демодекозата) още е живо (пу-пу)и е най-игривото и социално същественце там.
Вътре имаше 10-12 кърмачета оставени да умрат на цимента 2 дни са били без майка.Намерих две женски с кърма (едната вероятно с мастит) и ги сложихме при бебетата-веднага се забиха за тази с мастита и я засмукаха като пиявици,а тя като че казваше "Ох,олекна ми" Другата поръмжа малко и я зацокаха и нея.
Питбула е агресивен към хора,към кучета-не.По добре е според мен да го приспят,от колкото да го държат там да се мъчи и пак да умре.И целия е в стари рани,какво ли е преживял горкия...
Двата ротвайлера ,които оживяха са били осиновени.
Публикувано: 27 August 2009 - 02:55 PM
Кики, има едно куче от поста на Anuk със снимките, което беше там още докато ходих. Това ли е питбулът, за който говориш? Ако е така-той е там от наистина много време, отделно като сме ходили с теб никога не е проявявал агресия, помня, че в началото на хапваше дори и стоеше само на скарата, защото се пързаляше на пода, но после идваше при нас за внимание. Сигурна съм, че е едно и също куче, снимката ми е от 13ти май, а след това юни месец не съм го виждала там (щях да го забележа за 1 месец, където и да е бил преместен)...не знам какво е станало. Да не е бил пуснат и после пак прибран по сигнал...Слагам една снимка от преди и тази на Anuk:
Прикачени снимки
Публикувано: 27 August 2009 - 03:45 PM

Ще има и окончателен БГ вариант надявам се, за да го разпратим и тук
Публикувано: 27 August 2009 - 03:53 PM
Другия пит бил нахапал бабка.Имаше го някъде из последните снимки,мисля че Анук го беше пуснала.Целия е в стари рани и лае ръмжи и се хвърля от клетката,не бих влязла по никакъв повод при него.Иначе има една душичка в неговата клетка,не я хапе,само я стресира.
Илит,
добре заварила :)
ПП.
Ето този е новия.
Прикачени снимки
Публикувано: 27 August 2009 - 05:10 PM
После ще стискаме палци:)
П.П. Някой има ли снимки на починали кучета? Че аз и не знам кои са си отишли...
П.П.П. Така и така ще е многоезичен, да вземем и на немски да го плякнем? Някой може ли да го разпространи в немски/австрийски сайтове?
Публикувано: 27 August 2009 - 05:17 PM
Кафевият питбул, който за втори път беше попаднал в изолатора, е осиновен. Двама мъже са го взели, дано не са поредните идиоти.
Ротвайлерът, който е при него, заедно с другия ротвайлер, онзи ден са били осиновени от Ангелина - тя взе преди няколко месеца и хапльото от Кътина. Поне тези двете са добрички. След няколко дни Ангелина обеща да пусне снимки.
Публикувано: 27 August 2009 - 07:09 PM
Благодаря много на Simeonov82 и SMitreva, които дариха по 80лв. и 50кг гранули.
Публикувано: 27 August 2009 - 10:19 PM
Незнам дали правилно съм те разбрала, че искаш снимки на кучета, починали в Сеславци...ако е така, аз имам снимка на едно кучле, което явно беше умряло предишния ден, беше се подуло вече, а там така и не са разбрали...

"Животните са мои приятели, а аз не ям приятелите си." Джордж Бърнард Шоу
Публикувано: 28 August 2009 - 07:51 AM
П.П. В подфорума на ротовете се появи потребител, който твърди, че ротката със синята каишка е негова. Gutzi мисля също видя това, надявам се да се разберат.