Dog.bg Форуми : Много нежелани в Сеславци, СОФИЯ

Към съдържанието

• (272 Страници) +
  • « Първа
  • 226
  • 227
  • 228
  • 229
  • 230
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Много нежелани в Сеславци, СОФИЯ

#4541 Потребителят е офлайн   vania_vl Икона

• Група: Потребители

Публикувано: 27 October 2012 - 02:21 PM

Можете ли да ми кажете в коя клиника е блъснатото от кола черно куче, искам да оставя някакви пари за лечението му там. Благодаря на хората, които му обърнаха внимание, когато аз нямах възможност. Наистина се надявах да не се наложи да чака до понеделник аз да се опитвам да го изведа от Сеславци и благодарение на вас надеждата се сбъдна. Благодаря ви.

#4542 Потребителят е офлайн   Nort2005-2 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 October 2012 - 07:25 AM

БАНКОВА СМЕТКА ЗА НАБИРАНЕ НА СРЕДСТВА:
Име (Name): МИЛЕНА ТОДОРОВА МАКЕДОНСКА (MILENA TODOROVA MAKEDONSKA)
IBAN: BG16UNCR96601047014706
BIC: UNCRBGSF
При банка (Bank): УниКредит Булбанк (UniCredit Bulbank)

Трябва да допълните, че дарението е за Сеславци. Благодаря за желанието да помогнете.
А блъснатото от кола черно кученце сме настанили в клиника "Амивет".
Благодаря на всички, които ще помогнат на "нежеланите" :rc_036: .

#4543 Потребителят е офлайн   Nort2005-2 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 October 2012 - 09:01 PM

Стопанката на Скай, далматинеца от последния транспорт, е изпратила още снимки. И казва на Соня, че кучо веднага се е вписал успешно в семейството - мама, тате, две деца и доберман. И че Скай е невероятен, и се чувства много добре.
Снимките са супер - детенце с биберон, доберман и далматин се търкалят по земята ... много са сладки. Само да не стигнат до bg.mamma -та, че ще ни линчуват :ab_041: .

Прикачена снимка Прикачена снимка

#4544 Потребителят е офлайн   grima Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 October 2012 - 05:14 PM

Nort, може ли да помоля като ходите в Сеславци да погледнете дали има прибрано/и куче/кучета от пазара Ситняково или жк. Яворов?
Благодаря предварително!
User's Signature

Качена снимка

#4545 Потребителят е офлайн   grima Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 October 2012 - 09:05 AM

Показване на мнениетоgrima, в 29 October 2012 - 05:14 PM, написа:

Nort, може ли да помоля като ходите в Сеславци да погледнете дали има прибрано/и куче/кучета от пазара Ситняково или жк. Яворов?
Благодаря предварително!

Кучаната се появи тази сутрин отново!

Бях се притеснила, защото я водих на кастрация и след това няколко дни я нямаше, и се притесних да не би да са я прибрали макар че дори изрично помолих ветеринарката да й резне малко едното уше, че да се вижда от далеч.
User's Signature

Качена снимка

#4546 Потребителят е офлайн   Nort2005-2 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 October 2012 - 06:30 PM

Добре, че си я намерила, защото се чудех как да ти съобщя неприятната новина, че днес в Сеславци не видяхме кучета, за каквито питаш.
Една от добрите новини през тази седмица е, че черната кучица, блъсната от кола и откарана в Сеславци, вече е в Австрия. Подробности - по-късно. Соня, :rc_036: !

#4547 Потребителят е офлайн   grima Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 October 2012 - 07:10 PM

Показване на мнениетоNort2005-2, в 30 October 2012 - 06:30 PM, написа:

Добре, че си я намерила, защото се чудех как да ти съобщя неприятната новина, че днес в Сеславци не видяхме кучета, за каквито питаш.
Една от добрите новини през тази седмица е, че черната кучица, блъсната от кола и откарана в Сеславци, вече е в Австрия. Подробности - по-късно. Соня, :rc_036: !

Благодаря ти, Nort, че ги мислиш всички! Черната куча е имала наистина невероятен късмет, щом сте успели да уредите толкова бързо заминаването й!
Сигурна съм, че така шансовете й за възстановяване след медицинските грижи, които ще положат за нея, се покачват благодарение на бързата ви реакция. :rc_036:
User's Signature

Качена снимка

#4548 Потребителят е офлайн   vania_vl Икона

Публикувано: 31 October 2012 - 10:17 AM

В понеделник звънях в АмиВет, за да попитам за информация за нея и от там ми казаха, че ще тръгва за чужбина за да се прави операцията там. Много се зарадвах, но малко се притеснявах да не са объркали кучето и да са ми говорели за някое друго. Щастлива съм, че информацията се потвърди. БЛАГОДАРЯ ВИ, ЧЕ ВИ ИМА!

#4549 Потребителят е офлайн   Nort2005-2 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 October 2012 - 04:44 PM

Черната кучица, Мери я кръстихме, наистина поне в това ѝ провървя - още в понеделник вечерта отлетя за Виена. Дано отсега нататък все хубави неща да ѝ се случват, т.е. операциите да преминат успешно, и да си намери дом.
Ето я добродушката в "Амивет":

Докторите казаха, че със сигурност изпитва силни болки, а е много търпелива и през ум не ѝ минава да ухапе някого.
Извадихме и други кучета, има още новини, но ще ви ги съобщя в края на седмицата, когато ще имам време да подредя инфото.

#4550 Потребителят е офлайн   Raallss Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 03 November 2012 - 07:59 PM

Страхотни кученца ! :mg_062:

#4551 Потребителят е офлайн   sislie Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 November 2012 - 08:17 PM

Nort, извинявай за спама, ама аз съм от bg-mama-та, няма страшно, ела да видиш моята девойка с куче и две котки. :be_107: Няма да серизам "Закрила на детето", споко :ba_025:
Иначе - успех!

#4552 Потребителят е офлайн   Nort2005-2 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 November 2012 - 09:24 PM

Показване на мнениетоsislie, в 03 November 2012 - 08:17 PM, написа:

Nort, извинявай за спама, ама аз съм от bg-mama-та,

О, значи и там има "наши хора", супер е това :smile: !

#4553 Потребителят е офлайн   ga-ga Икона

Публикувано: 06 November 2012 - 12:05 AM

Моля за помощ! Една приятелка е видяла в Сеславци куче, което познава - от Слатина.
http://www.facebook....&type=1&theater
Може ли да се изведе и има ли шанс да му се намери дом. Тя няма финансова възможност, но ще говоря с нея да се съберат някакви пари.
Благодаря, момичета!

#4554 Потребителят е офлайн   Nort2005-2 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 November 2012 - 02:43 PM

Ето последните ми снимки в Сеславци, от вчера:

#4555 Потребителят е офлайн   ssiberia Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 November 2012 - 10:37 PM

Днес, в 11,00 часа бях в Сеславци в приемното време. Влизам за втори път в живота си там. Първият път беше в миналата неделя, на 04.11.2012 г. Още тогава бях посрещната от д-р Петков много зле и разпитана подробно кой ме изпраща и за кого работя. Аз само търся черно, мъжко, кастрирано куче, тип лабрадор от района на бл.218 в ж.к. Младост 2 - Роко. Бях видяла подобно куче на снимка тук и се притесних, че не съм огледала добре кучетата там, легнали в дървените къшички и зад тях и че не са ми показали всички заграждения. Обясних това на д-р Петков, но той се развика, че не съм там за куче, а с друга цел. Питаше ме кой ме изпраща, къде работя, какво работя. Говореше на групировки, сдружения, организации, фейсбук, митинг, цитираше имена и т.н. Отказа ми достъп и ме изгони. Изгони мен, обикновен гражданин, отишъл в приемното време, за да потърси куче там. Вече изгонена, извън приюта снимах това.
Прикачена снимка

#4556 Потребителят е офлайн   grima Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 November 2012 - 11:32 PM

ssiberia, пуснете жалба, че Ви е отказан достъп макар че сте спазила както приемното време, така и всички други приумици на болните мозъци на общинската фирма Екотравновесие относно посещенията в Изолатор Сеславци!

На какво основание Ви е изгонил този "мил човечец", нека обясни! Не знаех, че вече и принадлежността към дадена организация, сдружение, група, пък и ако ще бабина седянка, е в разрез с постановените изисквания на общинска фирма Екоравновесие към посетителите на Изолатор Сеславци. Самозабравили са се...
User's Signature

Качена снимка

#4557 Потребителят е офлайн   Nort2005-2 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 November 2012 - 09:21 AM

tkusa , открий разликите между Мари преди и Мари след. Преди и след твоята намеса :rc_036: , разбира се:

#4558 Потребителят е офлайн   Nort2005-2 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 November 2012 - 10:04 AM

И още едно спасено куче, наистина издърпано в последния момент от оня свят.
Бобтейлка, възрастна, неподвижна и неадекватна, с нокти по 5см и двусантиметрови черни червеи, които лазеха по главата ѝ. Докараха я в Сеславци стопаните ѝ, с декларация за отказ, т.е. за евтаназия, преди десетина дни.
Кучинка извади късмет. Соня я настани в Амивет и там, след бързите изследвания, започнаха незабавно лечение. Основният проблем се оказа възпаление на пикочните пътища, това вече е овладяно, днес ще бъде даден последния антибиотик. Освен това - скрита под козината рана на главата, оттам бяха и червеите. Кучинка е безкрайно добра и търпелива - позволила е още първия ден подстригване и изкъпване, и не създава никакви проблеми на докторите.
В началото дори не можеше да става, а сега се изправя сама и прави разходки в двора на клиниката. Вчера, като видях това, трудно ми беше да повярвам на очите си. Мила и добра бабичка, която даже вече е спечелила сърцата на семейство в Германия, почитатели на породата. И ще може да изживее отреденото ѝ време, сред грижи и обич. За бившите стопани - ясно е какво съм им пожелала вече.
Ето я нещастницата, когато я настанихме в Амивет:

На другия ден - подстригана и изкъпана, но още почти неадекватна:

И вчера:

Ще си позволя едно малко отклонение от конкретната тема. Не мога да си представя, че някой, отнесъл се равнодушно и дори жестоко с кучето си, не би направил същото и с негови близки хора, ако реши, че те вече са му в тежест.
Не мога също да си представя, че човек, оставил кучето си с нокти по пет сантиметра, и червеи, които го изяждат живо, би бил добър професионалист - напр. лекар, работник или инженер.
Когато си мърляч в едно, значи целият ти живот е мърляв - и дома, и семейството /като отношения/, и работата.

#4559 Потребителят е офлайн   ssiberia Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 November 2012 - 01:02 PM

Показване на мнениетоgrima, в 07 November 2012 - 10:32 PM, написа:

ssiberia, пуснете жалба, че Ви е отказан достъп макар че сте спазила както приемното време, ...

Жалба вх.94-ВД-4190/07.11.2012 г. от виртуалното деловодство на Столична община, адресирана на вниманието на г-жа Фандъкова.
Моля, съфорумци за съвет докъде още да изпратя жалби, като моля още за точни наименования на институции, адреси, член и текст от съответния закон. Ще сте ми от голяма помощ да не губя време в четене и търсене. Пишете ми на лични или на пощата. Не се притеснявайте, няма да издам имена или никове. Трябва ми само информация.
В Сеславци влязох за първи път в живота си само като частно лице, търсещо конкретно куче. Още не мога да повярвам какво ми се случи. С по-арогантно поведение и недосегаема злоупотреба със служебно положение не се бях срещала досега. Бях оклеветена и обидена страшно като най-обикновен гражданин. Д-р Петков много се лъже, ако си мисли, че ще премълча. В Сеславци ми беше демонстрирана по най-първичен начин агресия от страх. Страх от какво?
Безкрайно бях изненадана, че поради някакви лични разпри и взаимоотношения на д-р Петков с организации от ж.к. Младост, от неговите действия са застрашени не само кучетата там, но и живущите хора в района. Недопустимо!
Отидох в Сеславци като частно лице - гражданин и ще си търся правата само като гражданин.

#4560 Потребителят е офлайн   Муки Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:Pets, Nature, History and ect.

Публикувано: 08 November 2012 - 01:16 PM

ssiberia, :ba_025:

• (272 Страници) +
  • « Първа
  • 226
  • 227
  • 228
  • 229
  • 230
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема