Dog.bg Форуми : Много нежелани в Сеславци, СОФИЯ

Към съдържанието

• (272 Страници) +
  • « Първа
  • 242
  • 243
  • 244
  • 245
  • 246
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Много нежелани в Сеславци, СОФИЯ

#4861 Потребителят е офлайн   LKK Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 08 September 2013 - 03:57 PM

Жана, благодаря ти! Виж го и ако има възможност да се изведе, зестрата е от мен!

#4862 Потребителят е офлайн   Nort2005-2 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 September 2013 - 09:03 PM

Това са снимките от 9.IX., понеделник. Дохранихме, както всеки път, кучовците - към 45кг полагащи им се гранули добавихме нашите 80кг. Нека поне храна да имат достатъчно, защото внимание, обич и ласки определено не им достигат. А душиците са толкова сладки, вижте ги:

Прикачена снимкаПрикачена снимкаПрикачена снимкаПрикачена снимкаПрикачена снимкаПрикачена снимкаПрикачена снимкаПрикачена снимкаПрикачена снимкаПрикачена снимкаПрикачена снимкаПрикачена снимкаПрикачена снимкаПрикачена снимкаПрикачена снимкаПрикачена снимкаПрикачена снимкаПрикачена снимкаПрикачена снимкаПрикачена снимкаПрикачена снимкаПрикачена снимкаПрикачена снимкаПрикачена снимкаПрикачена снимкаПрикачена снимкаПрикачена снимкаПрикачена снимкаПрикачена снимкаПрикачена снимкаПрикачена снимкаПрикачена снимкаПрикачена снимкаПрикачена снимкаПрикачена снимкаПрикачена снимкаПрикачена снимкаПрикачена снимкаПрикачена снимкаПрикачена снимкаПрикачена снимкаПрикачена снимкаПрикачена снимка

#4863 Потребителят е офлайн   Nort2005-2 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 September 2013 - 10:25 PM

Единайсти септември беше хубав ден - изведохме "гарджетата" на tkusa Качена снимка и LKK Качена снимка . Благодарение на вас, момичета, двете кукли ще са на сигурно място, докато им се намери истински дом. Ето ги късметлийките :

Мила на tkusa: Прикачена снимка

Прикачена снимка Прикачена снимка

Много бързо се е ориентирала в приемния си дом, проучила е къде какво има, и даже си имала вече и любимо местенце - в кухнята Качена снимка , познайте защо. Послушна, не прави бели и много гальовна - това са отзивите за нея.

Ето и подопечната кучица на LKK: Прикачена снимка

Кучето е съвсем младо, на година и два-три месеца. Много мило същество, добричка и социална. И много игрива - днес бях в кучешкия хотел, точно я бяха извели на разходка. То не беше скачане, то не беше тичане, голяма игра падна.

И сега тези, които си остават в Сеславци. Първо едно момиче, чиято опашка е била лошо нахапана, по всяка вероятност и счупена. Вече два пъти обработваме раните - подстригване, промиване. Много я боли, милата, но общо взето търпи. Ако утре не е по-добре, ще трябва да я упоим, за да се обръсне хубаво опашката, че да може да се обработва по-лесно:

Прикачена снимка

И още: Прикачена снимка Прикачена снимка

#4864 Потребителят е офлайн   LKK Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 September 2013 - 09:42 AM

Страхотни сте! Благодаря ви много. И кучицата е чудесна. Парите са преведени.

#4865 Потребителят е офлайн   Nort2005-2 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 September 2013 - 07:58 AM

Показване на мнениетоLKK, в 13 September 2013 - 09:42 AM, написа:

И кучицата е чудесна.

Кучицата наистина е чудесна, LKK ! Затова в хотела ѝ казват Добринка, но тя вече си има официално име, германките са я кръстили Ники. И защото е толкова добричка, пускат я да тича свободно в дворчето по два пъти на ден, и тя е много щастлива. Иначе е сама в стаичката, та няма кой да ѝ досажда и да я подяжда, а тя си е лакомница Качена снимка . На всичкото отгоре пък е и красива, наистина е чудесна.

tkusa, и твоето гардже си е екстра, вчера я видях и нея, вече се е настанила на късметлийското диванче на Дара Качена снимка . Германките са я кръстили Бюти, ти кажи как искаш да я наричаме тук - Мила или Бюти? И двете имена ѝ подхождат, защото и тя е чудесна:

Иначе вчера в Сеславци пак дохранихме с 80кг гранули, ваксинирахме десетина кучета и обезпаразитихме още повече. Обзаведох се и аз с една временна придобивка, но това накрая. Сега - сеславски добрушковци:

Сега за моето приключение. Имаше в Сеславци едно дакелоподобно, много стреснато беше горкото, когато го докараха. Кастрирано, но от някакъв цигански катун в Малашевци, пък властите разтурили катуна по оплакване от ЧЕЗ, викнали и Екото за кучетата. Успели да хванат само Бъки - женски дакел микс, беше едно ошашавено и мърляво горкото, но направихме снимки и на Бъки ѝ излезе късмета - харесана е за Германия. Но пусто куче на петия ден от престоя си в Сеславци се скри в една от къщичките, и не пожела да се покаже повече. Кучетата в нейната клетка са много добри, не мисля, че някой я е тормозил. На няколко пъти надничах, за да проверя все пак там ли е, жива ли е. А тя се залепила в дъното на къщата, и не даваше дори да я пипна, нито с лакомства, нито никак не се получаваше.
И тъй като до края на месеца трябва да замине за Германия, реших да се жертвам и да я взема у нас, за да се поотпусне малко евентуално, да я науча да върви на повод. Не станеше ли това, не би могла и да замине. Та вчера първо беше големия зор, докато я измъкнем от пуста къщичка, оттам в клетката, после у нас. И какво беше учудването ми, когато Бъки направо със скок се метна от клетката в ръцете ми, и започна да се гали! Разходих я навън - ми тя върви перфектно на повод! Затворих я в отделна стая - не иска, плаче и драска. Пуснах я при моите кучовци, имам и две сеславчета при мен - ами тя веднага започна да ги командори! Мина като фурия, за да се запознае с тях, те се изпокриха в началото, абе голяма изненада с това куче! Все едно, че не тя, а ние трябва да бъдем социализирани. С една дума, от снощи вкъщи си имаме нов шеф на глутницата, и не спира да се гали и гушка, и иска да целува, ужас Качена снимка ! Много странно животинче, как ме измами, за да я вземем по-рано Качена снимка , голям образ!
Ето я, първо сума ти време мина, докато я изчегъртат от пустата къщичка:

После у нас, в моя "изолатор", където гяволето прекара точно половин час:

Прикачена снимка - то и едва я снимах, тя се върти като пумпал Качена снимка .

Последните две снимки са от преди пет минути - аз пиша, а тя се е настанила възможно най-близо, и подремва сладко-сладко. И никой не смее да ѝ каже нищо, много оправна кучка! Слава богу все пак, че си е ок, но ми е за пръв път така да ме излъже куче Качена снимка .
А Соня от десетина дни ме е заляла с щастливи снимки, дано днес-утре успея да ги споделя с вас.

#4866 Потребителят е офлайн   Nort2005-2 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 September 2013 - 09:00 AM

Вчера дакелката-микс съвсем си вирна нослето. Бяхме на разходка, минахме покрай двама англоговорящи, и единият я посочи с пръст и каза: "Уоу, кренвиршш Леки !" /поправям марката кренвирши, защото наистина каза "Леки", не "Кен"/, със съответното произношение Качена снимка . И Бъки, милата, съвсем се взе за дакел, и сега направо не може да се говори с нея - първа е във всичко, и ни социализира с пълна сила /ние сме си малко темерути де, имаме нужда Качена снимка от това/. Ето я новата шефка:

А сега обещаните щастливи снимки. Започвам с "мини-бобтейлката", така я наричат стопаните ѝ, защото на 100% е изкопирала шарките на големия им, истински бобтейл. Синдерела е прибрана от Екото по сигнал след семеен скандал в апартамент, публикувала съм много германски снимки на малката шушулка - на разходка, на фризьор и др. Снимат хората и редовно изпращат, ето новата фотосесия:

Прикачена снимка - преди и сега, за да видите какво мърляво и ужасено същество беше...

#4867 Потребителят е офлайн   Nort2005-2 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 September 2013 - 09:29 AM

Ето го и Скай, прибран в Сеславци по сигнал от възрастната си стопанка. Много негови снимки съм пускала, сега нови две, за да не го забравите:

Още едно, наскоро изпратено сеславче и вече осиновено - Нюриел. Много добричка и гушкава:

Прикачена снимка

И още едно сеславче, също скоро заминало, вече с дом в Швейцария. Семейството има още едно куче, 10-годишно, осиновено от Италия. За нашенчето трябва много да благодарим на Руми Качена снимка , защото изключително рядко някой друг, освен Соня, намира свестни домове на "многото нежелани в Сеславци.
Ето в каква идилия вече ще живее нашият добрушко:

Прикачена снимка - сега виждам, че и са го подстригали бонбончо Качена снимка

#4868 Потребителят е офлайн   Nort2005-2 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 September 2013 - 12:37 PM

Пропуснала съм да ви пиша и за тази красота, че е осиновенна. Казвахме ѝ "розовото куче", защото наистина при постъпването си в Сеславци беше розова, и доста време след това. Водихме я на доктор, да не би да е нещо кожно - не беше. Стоя доста време по хотели това куче, беше и при Галя в Пловдив... В Германия бързо я осиновиха, междувременно
"розовото" изчезна, и тя си остана само Айла: Прикачена снимка

Давеса замина преди два месеца. Аз ѝ бях приемна стопанка и знам най-добре колко мила и добричка е тази кукла. Бързо я осиновиха, ето тук е в ръцете на истинската си стопанка: Прикачена снимка

Да не забравя и Флоки - кученцето, прибрано от квартала на баба Венче, и тази жена почти всеки ден пътуваше с градския транспорт до Сеславци, за да го разхожда. Флоки стоеше залепен на мрежата, в очакване на редовната си разходка. Той остана последен, братчето и сестричката му заминаха преди доста време. Но и на Флоки му дойде реда, и замина при осиновителите си. Така като гледам снимката, с баткото са на един акъл, и ще има доста игри и разходки: Прикачена снимка

#4869 Потребителят е офлайн   tkusa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 September 2013 - 09:27 PM

Пуснах парички за Мила преди да видя, че тя била Бюти. Няма лошо нека да е Бюти, особенно когато сме и красиви. Излиза обаче, че сме и умни, първо кухнята, после на диванчето... Целувки на момата.

#4870 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 19 September 2013 - 11:02 AM

Мненията за барака са отделени ТУК.
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#4871 Потребителят е офлайн   Kateto_13 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 September 2013 - 01:19 PM

Ако продължите да спамите ще се принудя да спра достъпа ви до форума.
Убедена съм, че ще видите поредната конспирация в това, за това ви предупреждавам.
Има линк към вашата тема, повече не са нужни.
мод

#4872 Потребителят е офлайн   Nort2005-2 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 September 2013 - 08:04 PM

За отминаващата седмица имаме три пъти дохранване в Сеславци с по 80кг гранули /времето захладня и чаветата Качена снимка започнаха да хапват по повече/, както и едно изпращане на 22 сеславчета за Австрия и Германия. Днес ще ви покажа само снимките от Сеславци:

Прикачена снимкаПрикачена снимкаПрикачена снимкаПрикачена снимкаПрикачена снимкаПрикачена снимкаПрикачена снимкаПрикачена снимкаПрикачена снимкаПрикачена снимкаПрикачена снимкаПрикачена снимкаПрикачена снимкаПрикачена снимкаПрикачена снимкаПрикачена снимкаПрикачена снимкаПрикачена снимкаПрикачена снимкаПрикачена снимкаПрикачена снимкаПрикачена снимкаПрикачена снимкаПрикачена снимкаПрикачена снимкаПрикачена снимкаПрикачена снимкаПрикачена снимкаПрикачена снимкаПрикачена снимкаПрикачена снимкаПрикачена снимкаПрикачена снимкаПрикачена снимкаПрикачена снимкаПрикачена снимкаПрикачена снимкаПрикачена снимкаПрикачена снимка

Преместихме "Ухото" от Амивет в нещо средно между хотел и приемен дом. Ушето е малко грозничко, но поне няма вече инфекция. То и без това нашите кучета не ги избират по красота Качена снимка :

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#4873 Потребителят е офлайн   grima Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 September 2013 - 11:29 AM

Nort, възможно ли е да провериш кучето на заден план от снимката по-долу дали е от Изгрев?
Прикачена снимка

Благодаря ти предварително!
User's Signature

Качена снимка

#4874 Потребителят е офлайн   Nort2005-2 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 September 2013 - 06:35 PM

Разбира се, grima, ще проверя, но следващия път. Днес в 9.00ч. бях вече в Сеславци, и нямаше как да видя навреме поста ти. Утре или в сряда ще съм пак там и ще ти пиша.

#4875 Потребителят е офлайн   missi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 September 2013 - 07:33 PM

Здравейте. Този куч се казва ХЪЧ! Изчезна от квартала ни Надежда 1 - София преди около седмица. Бездомен, кастриран, много социален, с рязани уши. Живее заедно с приятелката си около едно заведение и добре се грижат за него. От години живее там. Хората, които го хранят и обгрижват твърдят, че са проверили в Сеславци и го няма, но в Богров могат да ходят само в неделя, а тогава не пускат. Моля, ако някой го види някъде да пише. Благодаря ви. Тел. за връзка: 0888 934 668 - д-р Костова

Снимка (и)

• Прикачена снимка

#4876 Потребителят е офлайн   Nort2005-2 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 September 2013 - 03:43 PM

Показване на мнениетоmissi, в 26 September 2013 - 07:33 PM, написа:

че са проверили в Сеславци и го няма, но в Богров могат да ходят само в неделя, а тогава не пускат. Тел. за връзка: 0888 934 668 - д-р Костова

Освен че не е в Сеславци, такова куче /с такива правещи впечатление уши/ не е и докарвано там. Което значи, че не е и в Богров, защото в Богров се прибират само кучета, които са минали преди това през Сеславци.
Грима, кучето, за което питаш, е от кв. "Лозенец" и е в Сеславци вече година и половина - провериха, намериха документите - снимка, дата, екип.

Сега поредния финансов отчет на средствата, събрани от вас. Обхваща периода от 10.II.2013г. до 25.IX.2013г.

1. Приходи: на 15.III., 22.IV., 7.VI, 19VII. и 3.IX. тази година mil съответно ми предаде следните средства, събрани по сметката на форума: 770, 725, 460, 1000 и 895 лева, или общо за отчетния шестмесечен период това са 3850лв.
Повечето /само без един-двама/ от дарителите на тези суми са хора, които редовно помагат на сеславските кучета, за което много, много им благодаря Качена снимка Качена снимка Качена снимка . Ето това са хората, включили се в спасяването на сеславчетата: tkusa Качена снимка , LKK Качена снимка , Мърфи Качена снимка , Nickey Качена снимка , Майната Качена снимка , Даниела Станчева Качена снимка , Мария Димитрова Качена снимка , Грима Качена снимка и Пламен Стефанов Качена снимка .

2. Разходи:

- 190лв. за обучението на едноочката Миси в пловдивското училище на Galiadogs - от 10.III до 28.III т.г. LKK Качена снимка пожела да помогне на Миси, плати за нейното обучение /Миси беше абсолютно несоциализирана и много страхлива/, след което Соня Качена снимка изпрати Миси в Германия:

- 1316лв. отидоха, за да се осигурят 188дни спокойствие и сигурност на Дара /от 10.II. до 1.VIIIт.г./. Парите дари tkusa Качена снимка . За разлика от Миси, на Дара ѝ се наложи доста да почака, но пък тя е перфектна - добра, спокойна, супер социална и гальовна, затова се надяваме на бързо осиновяване. Дора Тонева Качена снимка уреди настаняването на Дара в приятелска германска организация, където сме изпращали и други сеславчета. Ето последни снимки на нашето момиче, от преди няколко дни:

Прикачена снимка - любимото занимание на Дара - да бъде галена.

- 889лв. отидоха за хотела на Джеси. Мърфи Качена снимка измъкна усмихнатото момче от Сеславци, заплащайки хотелските разходи. Джеси замина при Дара, благодарностите са пак за Дора Тонева Качена снимка . Ето го сладуркото в Германия:

- 105лв. за Бюти, от 11.IX. до 25.IX.вкл. Тази кучица е поредната, на която tkusa Качена снимка подава ръка. Бюти ще ползва късметлийското диванче на кака си Дара Качена снимка , само дано по-бързо си хване и тя самолета, че опашката от нуждаещи се е дълга... Ето я Бюти, много добро и бързо привързващо се куче:

- 105лв. за хотелски разходи и на Ники, за същия период. Отново LKK Качена снимка помага на сеславче да достигне спасителния бряг! Ники е весела, игрива и обична кучица. През седмицата бях в хотела и специално за LKK направих много снимки. Въпреки че преди това я разходихме, Ники се въртя като пумпал и едва тези четири снимки стават като за пред хора :

- 280лв., т.е. по около 50лв. месечно за лекарства и мазила за кучета, предимно с кожни и стомашни проблеми.

- 438лв. сме на "минус" от предишния отчетен период.

Дотук разходите стават 3323лв.
За периода имаме пътували до Германия и Австрия около 140 сеславчета, или още разходи в размер на 2800лв. /по 20лв. за куче/.

Общо разходи - 6123лв.
Общо приходи - 3850лв.
Разликата е със знак "минус" - 2273лв. , т.е. по 413лв. месечно. Тези пари ги покриваме с моя приятелка, която много помага, когато това се налага.
Има и други разходи, за които се грижа аз, но не искам да изпадам чак в такива подробности, намирам начин да се оправя. Колкото можем - толкова.

Както знаете, големите разходи, с които ние никога не бихме се справили - заплащане лечение в клиники, хотели /в момента имаме над 30 кучета в хотели и платени приемни домове/, разходите за транспорта до Германия, разходите по подобряване условията, в които живеят сеславчетата - къщички, навеси, огради; по над 300кг гранули седмично, част от чиповете и ваксините - всичко това се заплаща от германската организация на СоняКачена снимка .

Още веднъж благодаря на съпричастните към съдбата на сеславчетата - колкото може повече от тях да имат топъл дом, без вериги, с грижовни и отговорни стопани.

#4877 Потребителят е офлайн   grima Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 September 2013 - 10:41 AM

Nort, благодаря ти за информацията!
Много прилича кучо на един изгревски младеж, бивш домашен, после бездомен, а сега най-вероятно щом го няма и там, вече някъде другаде...
User's Signature

Качена снимка

#4878 Потребителят е офлайн   missi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 October 2013 - 07:24 PM

Само да спомена - оня пич с рязаните уши се върна след 7-дневно скитане. Тръгнал след клошар, вървял с него и накрая си дойде!

#4879 Потребителят е офлайн   Nort2005-2 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 October 2013 - 05:57 PM

От нашите снимки стопанката на хъскито разбра, че то не си е вкъщи /а кучето е било три месеца в Сеславци и Богров/. И започнаха обиди, закани и клевети.
Пак от нашите снимки пишман-стопанката на "кьосе барака" разбра, че след поредното си бягство, кучето ѝ е в Сеславци /престояло там месец и половина, а тя го е "издирвала" от две седмици/. Не беше добре за кучето, то и тя не би могла да докаже, че е нейно, но при толкова много бездомници без никаква перспектива няма да се бием за "кьосето", естествено. Така че то остава да си го премятат от ръка на ръка тук, докато не го сгази някоя кола, и да се свърши.
Имаше и едно сляпо хъски, на което Соня беше намерила дом, но защото го видяха на снимките ми, пишман-спасителките пак скочиха, взеха го, уж му намериха най-добрите стопани, пък после пак му затърсиха дом... То ясно, че здрави-прави хъскита се подмятат по улиците, какво остава за куче с дефект. Значи и тук снимките попречиха на кучето да има истински дом в нормална държава.
Вие, които четете тук редовно, знаете, че ние със Соня не крадем кучета Качена снимка . Защо който и да е да краде кучета, след като се подаряват всякакви, вкл. и "хъсета", и "барачета"? Колко от кучетата, които задомяваме, имат някаква порода? 3%, 4%?
На вас всичко това ви е ясно, но агресивната злоба и простотия се лее безпрепятствено по сайтове и "стени" - места, където хората не са в течение на наистина случващото се.
На мен не ми пука въобще - помагала съм на толкова много кучета и съм дала толкова много пари /лични/ за бездомни кучета, колкото и през ум не може да им мине на малките злобарки. Ако ми писне съвсем, наистина ще заведа дело за клевета, и толкова. Същото се отнася и за Соня, говорили сме го това.
Ако го направим, то ще е защото не можем да насмогнем да отговаряме и да оборваме клеветите по наш адрес, къде ли не. А не можем да насмогнем, защото нямаме време. А нямаме време да пишем, защото много работим - спасяването на толкова много кучета /120 само сеславчета за полугодието на тази година/ изисква много тичане - ваксини, обезпаразитявания, клиники, складове за медикаменти, складове храна, клетки, хотели, приемни домове и какво ли не още. Ако ние станем писарушки и само пишем обяви и молим за помощ, какво ще стане с кучетата в Екоравновесие?
Аз наистина не описвам всичко, което правим и препятствията, през които минаваме, за да има повече "хепи ендове", но наистина времето не ни достига. Тук виждате началото - кучетата в приюта, и щастливия край за тези, които задомим. Но ето, че на база снимките, които публикувам, ни обвиниха /хора, които явно ги мързи дори да отидат до приюта, за да си потърсят кучетата; пардон, едната даже не знаеше, че кучето ѝ липсва 2-3 месеца ?!?/, че сме крадци и измамници, и какво ли не още. Пълен абсурд. Ето докъде доведе прозрачността - снимки, картинки, пълна информация, и това се обърна срещу нас.
Затова вече много ще внимавам със снимките - ще са по-малко и само когато има защо. Иначе, както са освирепели тези каки, за всяко куче могат да кажат, че си има стопани, и ще попречат на спасяването му.
Много се надявам да имам вашето разбиране. Пак благодаря и за помощта, която някои от вас ни оказват. Не сме сами, и това ни дава сили да продължим по пътя на спасението, за да има по-малко страдащи, гладни и бездомни кучета.

#4880 Потребителят е офлайн   ATANASOVA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 October 2013 - 04:12 PM

Така!! Да дам малко яснота по повод взетото от "пишман-спасителките" сляпо хъски.
Първо, хъскито не беше сляпо,а ГЛУХО ! Не знам защо не правите разлика...!!Или може би защото вие не знаехте въобще че е глухо,или пък просто спестихте този факт? Знам ли?!?
И понеже няма какво да крием,малко свежа информация от една от "пишман-спасителките",сиреч от мен..
Хъскито,първоначално беше дадено на човек отглеждащ хъскита за впряг(хоби),и идеята беше да се обучи и това за този спорт.Но когато се разбра че е глухо(защото никой до него момент не знаеше за това)и няма как да бъде подготвено за впряг,и че изпитва ужас от останалите хъскита,практически стана невъзможно да остане там при този човек.И започна търсене на нов дом,където ще получи грижи(предвид състоянието) и където ще бъде единствено куче.И го намери!!! Дали държавата ни е нормална или не,не знам,но бъдете сигурна че домът е истински!!Кучето живее в прекрасен дом,при прекрасна жена,и получава всички грижи и внимание,които състоянието му изисква,че и в повече дори..!!!Кучето тук е в ДОМ!! А вие какво щяхте да му предложите,немски приют?!?
И пак казвам,понеже няма какво да крием :) ще ви приложа и снимки на хъскито към момента.Съвестта ни е чиста,така че ние не сме пестеливи откъм информация и снимки.

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

• (272 Страници) +
  • « Първа
  • 242