Много нежелани в Сеславци, СОФИЯ
Публикувано: 07 November 2008 - 10:12 AM
ама много съпи както каза Лъчо над 150лв :rolleyes:
шкафовете са добра идея само кофти с транспорта
става да наемем камионче
да се разберем кой ден да мине и да обиколи по адреси
ние имахме два онзи ден единя го хвърлихме и другият е подготвен за същата участ
че тези от етажа мрънкат
все нещо ще изровя и от при родителите ми
поне още един мисля
Публикувано: 07 November 2008 - 10:23 AM

Довечера мога да ви кажа размерите й какви са.
Публикувано: 08 November 2008 - 10:25 AM
Публикувано: 08 November 2008 - 11:34 AM
Публикувано: 08 November 2008 - 11:44 AM
За храната в събота - мисля, че ще може.
Вчера, между другото, Петков ми каза, че някакъв го е питал не го ли е страх да пуска външни хора да хранят кучетата - можело да ги отровим, т.е. да е някаква провокация. Петков му обяснил, че сме сигурни, проверени и няма страшно. Въобще да плачеш ли, да се смееш ли ... Когато стане въпрос за улични кучета, като че ли всички изперкват.
Публикувано: 08 November 2008 - 12:09 PM
Публикувано: 08 November 2008 - 12:16 PM
Публикувано: 08 November 2008 - 02:04 PM
Публикувано: 08 November 2008 - 04:15 PM
Цитат
Супер!!!Получило се е перфектно.Аз мислех да се видим с Милена,да взема пари от нея,да ходя да копувам от някъде храна,да я влача с маршрутката към вкъщи,и после всеки път да влачим с vaiolina с маршрутката към Сеславци :rolleyes: .Страшно много ни улесняваш така-Благодаря.Сега просто трябва като ходим да им даваме и това е-никакво влачене... :drugarche:
Публикувано: 10 November 2008 - 11:11 AM
Междувременно, тъй като обещах, че всеки месец на заплата поемам отговорността да заделям по малко парички за кльощавелковците- пратих пак, макар и 30 "трохички". Приканвам и други да го направят!
Публикувано: 19 November 2008 - 02:33 PM

Докторът каза, че са взели общо 5 и предполагаме, че едното е от вътрешните, но сега като се загледах от предните и днешните снимки ми се струва, че всъщност са взели и този господин-

А това куче го нямам документирано от преди и мисля, че е ново

Не знам аз ли недовиждам или кучетата от последните две снимки са различни :rolleyes:
Така или иначе в момента кучетата са 11. Държа да подчертая-това не означава, че като са взели тези, на тяхно място няма да дойдат други, пак прибрани, защото "били агресивни". Според мен е добра идея тази акция (ако може така да се нарече) да продължи, без значение дали там са черния Пенчо или рошавата Пепи. Тук не можем да правим паралел с приют, издържан от дарения, поради това, че Сеславци не е приют и полза от даренията няма да видим, освен ако не отидем лично да ги оползотворим, но толкова можем. Затова мисля, че докато има хора, желаещи и можещи да помогнат финансово и такива, които да ходят до там, ще е по-добре за кучетата така, отколкото пуснати на полето. Още повече, че някои от тях имат добри шансове за нов дом.
Публикувано: 19 November 2008 - 03:04 PM
Публикувано: 20 November 2008 - 12:00 PM

,,Работата по общественополезни каузи е бавна, уморителна, неблагодарна, а ползите ще се видят най-рано от следващото поколение. Освен това всички, които имат някакъв пряк търговски интерес от тези каузи, се вбесяват, като видят, че ти нямаш такъв и постоянно ти вменяват мисли, постъпки и чувства, които и при най-голямо желание ти не можеш да си спомниш да си помислил, направил или изпитал..."