Чудесно, значи в понеделник оставям при тебе 200кг, а вие ще се разберете на лични за подробностите.
Много нежелани в Сеславци, СОФИЯ
Публикувано: 26 December 2009 - 10:48 PM
Чудесно, значи в понеделник оставям при тебе 200кг, а вие ще се разберете на лични за подробностите.
Публикувано: 26 December 2009 - 10:59 PM

А за 10-те кг, не го казвам във връзка с теб. Аз по-отговорен човек от теб не познавам! Възмутена съм от хората там, че крадат. И дори да си мислят, че 10кг никой няма да ги усети, на кучовци със сигурност ще им се отразят. Просто не мога да проумея как може да има такива хора. Дори не оценяват,че други тичат да им вършат работата. Защо въобще са там след като е явно, че не ги интересуват животните !!!

Saving one dog won't change the world, but for that one dog the world will change forever!
Публикувано: 26 December 2009 - 11:27 PM
Честно казано не прилича много на дог. Съжалявам, че на тези във вътрешните клетки не успях да направя повече снимки, ще ги наснимам другия път, живот и здраве да са още там. Но не ми се иска да ги подвеждам, че е дог или дог-микс.
Просто е грамаден лигав куч.
Jani4ka, много мило предложение, ще се доуточним.
А иначе, кучетата уж ги бяха хранили сутринта преди да отидем. Но като знам как настървено ядяха, особено тези във външните клетки, леко се съмнявам в това им добро начинание. А фактът, че от оставените парчета балатум имаше само 2, ме вбеси.
Егати и кокошкарската история.
Ако някой може да осигури шперплат за дозатваряне на къщичките, ще е супер. Подръчните ни материали са свалени повечето.

but trash bins, loneliness and pain...
Still that won`t keep my tail from wagging
my love I`ll give through sunny days and rain...
Because I know that somewhere I`m awaited
That gives me strength to live another day...
And although with the Fate itself I`m racing
I know I`ll win and I will meet my MAN...
Публикувано: 27 December 2009 - 01:27 AM
Честно казано не прилича много на дог.
Ок, благодаря ти. Ако успееш да го снимаш - пусни му снимката и тук - дори далечна прилика може да му даде шанс при любителите на породата.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 27 December 2009 - 04:45 PM
Честно казано не прилича много на дог.
Ок, благодаря ти. Ако успееш да го снимаш - пусни му снимката и тук - дори далечна прилика може да му даде шанс при любителите на породата.
Бушка, според мен кучето има по-скоро мастиф-нишка, т.к. главата му е с внушителен разчер. Не е просто горямо куче, а е като магаренце. Обаче страшно добър. Мен като ме прегърна с крака и не искаше да ме пуска... Мъка е наистина, че тези страхотни души са така обречени! Дано имат късмет колкото се може повече от тях!
Публикувано: 27 December 2009 - 05:38 PM
Публикувано: 27 December 2009 - 06:37 PM
Стискам ви палци да е кучето, което търсите и да си го вземете утре. Успех.
Публикувано: 28 December 2009 - 10:00 AM
и може би го чака същата съдба като сивата кучка
нарочно ги блъскат големи кучета в тези малки клетки и то по-няколко
при положение, че сега по празниците не е фраш с кучета
а този е ужасно, ужасно добър
малко снимки от голямото мръзнене
така и не снимах готовия навес и другите екстри, но... студ

Публикувано: 28 December 2009 - 02:37 PM

achment=298626:greece2009_250.jpg]

Намерихме кучето (казва се Марта) в Сеславци. Била е прибрана по сигнал, че е ухапала човек. Представили са и медицинско по случая. Марта беше много уплашена, дори не искаше да тръгне с нас. Никаква следа от агресия. Засега я прибрахме в гараж, в който обаче е тъмно и няма място, тъй като има кола. Моля за съвет, къде можем да я настаним временно. Поемаме изцяло издръжката, докато се намери дом за нея. Марта много обича кучета и ходи на повод. Ако е ухапала човек, то е било при самозащита, защото там, където живееше, често се намираха доброжелатели, които я биеха жестоко. Преди няколко седмици нослето и беше разбито.
Ако някой може да ни помогне с временен подслон или съвет, ще сме много благодарни.
Публикувано: 28 December 2009 - 02:45 PM
Направете й отделна темичка, пуснете много обяви и дано да се намери някой за нея, ще стискаме палци много-много.
Прочетете и тези темички - http://forum.dog.bg/-t10364.html
http://forum.dog.bg/-t8981.html
http://forum.dog.bg/-t10563.html
Публикувано: 28 December 2009 - 04:39 PM
Публикувано: 28 December 2009 - 08:22 PM
Днес се хранихме, давахме си лекарства, мазахме се. Вятърът беше ужасен. Добре, че поставихте ламарините навън, да пазят завет. Така че, дори и някой да не се вреди в къщичките, поне няма да го издуха виелицата.
По сигнали на персонала, преместиха един куч от външна клетка - във вътрешна. Биел съквартирантите. И аз съм го виждала, но не смеех да предприема нищо. Кучо стана толкова тъжен и унил, когато се оказа изведнъж сам-самичък вътре.
Публикувано: 29 December 2009 - 09:34 AM
Публикувано: 30 December 2009 - 03:00 PM
Хората търсеха изчезнало куче и си бяха харесали девойката. Ще живее във Владая в двор, казаха, че няма да е вързана. И и бяха приготвили пликче с накълцано месце. Ето я и щастливката:
Другите снимки ще пусна по-късно днес или утре.

but trash bins, loneliness and pain...
Still that won`t keep my tail from wagging
my love I`ll give through sunny days and rain...
Because I know that somewhere I`m awaited
That gives me strength to live another day...
And although with the Fate itself I`m racing
I know I`ll win and I will meet my MAN...
Публикувано: 30 December 2009 - 03:09 PM

Дай Боже повече такива хубави новини да идват от там!
Ама и в "15 нежелани, Сеславци или..., тези, които имаха късмета да се измъкнат" трябва да се отрази тази радостна вест.

Не са ме е хапали кучета, ... само хора! - М. Монро