Много нежелани в Сеславци, СОФИЯ

Публикувано: 26 July 2010 - 11:49 AM
 )!!! Я да позная - няма да кастрира болонката, нали??? Има ли начин да се проверяват нещата и ако излезе некастрирано животно, да се пускат жалби? То вярно че и тия там не са кадърни, ама тия си пускат некастрирани животни на сульо и пульо
 )!!! Я да позная - няма да кастрира болонката, нали??? Има ли начин да се проверяват нещата и ако излезе некастрирано животно, да се пускат жалби? То вярно че и тия там не са кадърни, ама тия си пускат некастрирани животни на сульо и пульо  

Публикувано: 26 July 2010 - 12:04 PM
И това са хора, общински служители, които изпълняват кастрационната програма на общината! Щом и те още не са вденали, че и домашните кучета трябва да се кастрират, какво остава за останалото народонаселение.
А за докторката с многото познати - дано да са читави. Аз лично ако бях куче, бих предпочела да живея в Швейцария, ама кой ги пита тях....

Публикувано: 26 July 2010 - 01:22 PM
 И докторката не е глупава - търговията върви с пълна сила - дали директно или не (чрез новопроизведените бездомници), важното е да се работи това, а не по следващия етап, когато бездомници вече няма да има (дай Боже, да го доживеем това време
 И докторката не е глупава - търговията върви с пълна сила - дали директно или не (чрез новопроизведените бездомници), важното е да се работи това, а не по следващия етап, когато бездомници вече няма да има (дай Боже, да го доживеем това време  )
 )

Публикувано: 27 July 2010 - 01:37 PM

"Животът е трагедия за този, който чувства и комедия за този, който мисли" Фрасоа дьо Ларошфуко
"Можеш да победиш другите със собствените си доводи. Но да ги убедиш можеш само с техните."
Жозеф Жобер, "Мисли, максими и есета"
God says: Animals are my quite beings. Now they remain silent to cruelty but the day of reckoning they will talk!.." Mevlana Celaleddin Rumi

Публикувано: 27 July 2010 - 04:09 PM

Публикувано: 28 July 2010 - 10:13 PM
Каракачанката я нямаше,казаха че е осиновена.
Ето едно булонче,което днес докараха и никой не го чака:

Рота си е там, беше ужасно изгладнял, писах на navar ЛС за него, не успях намеря тема за осиновяване на ротове, ако има пишете моля ви за това куче :

На "Агресивното" от Алеко му стисках носа на игра и го бутах с ръце (за да се мръдне да вляза), а то ми въртеше дупе

Норт, не видях никъде две дребни, космати, само булонката която докараха днес е, или са ги върнали, или са били в операционната тогава.
Трима сладура от вътрешните клетки така отчаяно искаха да излязат от клетката, че като влязох и не ме пускаха да изляза, бутаха ме, едното се беше качило с предните лапи на мен и пищеше с всичка сила срещу мен, все едно ми говореше и ми се молеше да го пусна,едва се измъкнах и то с издран от нокти корем,добре, че те ще се връщат, а няма да остават там милите..

Публикувано: 05 August 2010 - 08:21 PM
Има бебета на около месец и половина с майка, майката е била домашна и съответно зарязана в изолатора заедно с бебовци
 Дребна е колкото кокер и е много красива и добричка, а бебетата са дундави и не приличат много на нея. Качвам един милион техни снимки, дано някой ги хареса:
   Дребна е колкото кокер и е много красива и добричка, а бебетата са дундави и не приличат много на нея. Качвам един милион техни снимки, дано някой ги хареса:

Публикувано: 06 August 2010 - 10:05 AM
 Това не са бебета, това са порода мини кучета. Ама че сте глупави! И това, че бебета не се кастрират - нищо не знаете вие за рентген-очите на лекарите
 Това не са бебета, това са порода мини кучета. Ама че сте глупави! И това, че бебета не се кастрират - нищо не знаете вие за рентген-очите на лекарите  Как може да се съмнявате в компетентността им!
 Как може да се съмнявате в компетентността им!  

Публикувано: 07 August 2010 - 07:52 PM

Публикувано: 08 August 2010 - 08:27 AM

"Този, който търси ангел и следи само за крилата, рискува да се прибере вкъщи с гъска." Г.Лихтенберг
Ако се интересувате от някое от предлаганите животинки, пишете на margokk@abv.bg

Публикувано: 08 August 2010 - 11:43 PM

Собственичката му е починала и е изкарал близо месец сам в апартамента. Целият е кожа, кости и много дълги нокти. От вчера прави компания на Доли в хотел "Чопър". Не е кастриран, а в Сеславци го бяха подготвили за кастрация, която от недохранване можеше и да не преживее. Засега ще напълнее малко и после ще го кастрирам. Младежът има няколко хипарски висулки на врата: звънче, завързано на сплетена връзка за обувки, връзчица с украси от отварачки на кутиики от кока-кола и нашийник, към който е прикачена тока от колан с надпис "Gordon Jack". Поради тази причина пробвах с името Джак и той се обърна. Съответно, реших, че ще се казва Джак.
 - Джак на път към "Чопър".
 - Джак на път към "Чопър".Докато взимах Джак имах възможност да се запозная и с "агресивното" куче от хижа Алеко, което през цялото време се буташе да се гали, мрънкаше за внимание, Д-р Станкова му рови в устата за да разгледа зъбите /не знам как не и отхапа ръцете/ и едва не си счупи опашката от въртене - изобщо характерно за агресивно куче поведение. Много исках да взема "агресивното" куче Алеко с мен, но не ми го дадоха,
 защото бащата на ухапаното дете звънял всеки ден,
 защото бащата на ухапаното дете звънял всеки ден,   а на кучето тези дни му изтича времето. Много силно се надявам утрешният ден - понеделник, да донесе някакъв късмет на това куче и да мога да го взема. Дори гледачите от Сеславци ме караха да го взема, защото било много добро куче. Според тях детото му е бъркало с пръчки в очите - това го оставям без коментар.
  а на кучето тези дни му изтича времето. Много силно се надявам утрешният ден - понеделник, да донесе някакъв късмет на това куче и да мога да го взема. Дори гледачите от Сеславци ме караха да го взема, защото било много добро куче. Според тях детото му е бъркало с пръчки в очите - това го оставям без коментар. Стискайте палци да не го евтаназират и да мога да го взема!!!

Да, човекът наистина е цар на зверовете, защото многократно ги превъзхожда по жестокост. Ние живеем с цената на чужди животи. Нашите тела са истински гробници! Ще дойде време, когато хората ще гледат на убиеца на животни така, както на убиеца на човеци. Леонардо да Винчи

Публикувано: 09 August 2010 - 12:04 AM

Early this morning, when you knocked upon my door, I said "Hello, Satan. I believe it's time to go!"

Публикувано: 09 August 2010 - 12:11 AM
 Zonker, в 09 August 2010 - 12:09 AM, написа:
Zonker, в 09 August 2010 - 12:09 AM, написа:
Те тези бебета е ясно, че са зверове, а не бебета, ама и нашият им се е опънал

Да, човекът наистина е цар на зверовете, защото многократно ги превъзхожда по жестокост. Ние живеем с цената на чужди животи. Нашите тела са истински гробници! Ще дойде време, когато хората ще гледат на убиеца на животни така, както на убиеца на човеци. Леонардо да Винчи

Вход
 Вход Регистрация
 Регистрация Помощ
 Помощ 

Горе
 Горе Цитиране +
 Цитиране +