Много нежелани в Сеславци, СОФИЯ
Публикувано: 26 July 2010 - 11:49 AM

Публикувано: 26 July 2010 - 12:04 PM
И това са хора, общински служители, които изпълняват кастрационната програма на общината! Щом и те още не са вденали, че и домашните кучета трябва да се кастрират, какво остава за останалото народонаселение.
А за докторката с многото познати - дано да са читави. Аз лично ако бях куче, бих предпочела да живея в Швейцария, ама кой ги пита тях....
Публикувано: 26 July 2010 - 01:22 PM

Публикувано: 27 July 2010 - 01:37 PM

"Животът е трагедия за този, който чувства и комедия за този, който мисли" Фрасоа дьо Ларошфуко
"Можеш да победиш другите със собствените си доводи. Но да ги убедиш можеш само с техните."
Жозеф Жобер, "Мисли, максими и есета"
God says: Animals are my quite beings. Now they remain silent to cruelty but the day of reckoning they will talk!.." Mevlana Celaleddin Rumi
Публикувано: 27 July 2010 - 04:09 PM
Публикувано: 28 July 2010 - 10:13 PM
Каракачанката я нямаше,казаха че е осиновена.
Ето едно булонче,което днес докараха и никой не го чака:

Рота си е там, беше ужасно изгладнял, писах на navar ЛС за него, не успях намеря тема за осиновяване на ротове, ако има пишете моля ви за това куче :

На "Агресивното" от Алеко му стисках носа на игра и го бутах с ръце (за да се мръдне да вляза), а то ми въртеше дупе

Норт, не видях никъде две дребни, космати, само булонката която докараха днес е, или са ги върнали, или са били в операционната тогава.
Трима сладура от вътрешните клетки така отчаяно искаха да излязат от клетката, че като влязох и не ме пускаха да изляза, бутаха ме, едното се беше качило с предните лапи на мен и пищеше с всичка сила срещу мен, все едно ми говореше и ми се молеше да го пусна,едва се измъкнах и то с издран от нокти корем,добре, че те ще се връщат, а няма да остават там милите..
Публикувано: 05 August 2010 - 08:21 PM
Има бебета на около месец и половина с майка, майката е била домашна и съответно зарязана в изолатора заедно с бебовци

Публикувано: 06 August 2010 - 10:05 AM

Публикувано: 07 August 2010 - 07:52 PM

Публикувано: 08 August 2010 - 08:27 AM

"Този, който търси ангел и следи само за крилата, рискува да се прибере вкъщи с гъска." Г.Лихтенберг
Ако се интересувате от някое от предлаганите животинки, пишете на margokk@abv.bg
Публикувано: 08 August 2010 - 11:43 PM

Собственичката му е починала и е изкарал близо месец сам в апартамента. Целият е кожа, кости и много дълги нокти. От вчера прави компания на Доли в хотел "Чопър". Не е кастриран, а в Сеславци го бяха подготвили за кастрация, която от недохранване можеше и да не преживее. Засега ще напълнее малко и после ще го кастрирам. Младежът има няколко хипарски висулки на врата: звънче, завързано на сплетена връзка за обувки, връзчица с украси от отварачки на кутиики от кока-кола и нашийник, към който е прикачена тока от колан с надпис "Gordon Jack". Поради тази причина пробвах с името Джак и той се обърна. Съответно, реших, че ще се казва Джак.

Докато взимах Джак имах възможност да се запозная и с "агресивното" куче от хижа Алеко, което през цялото време се буташе да се гали, мрънкаше за внимание, Д-р Станкова му рови в устата за да разгледа зъбите /не знам как не и отхапа ръцете/ и едва не си счупи опашката от въртене - изобщо характерно за агресивно куче поведение. Много исках да взема "агресивното" куче Алеко с мен, но не ми го дадоха,

Стискайте палци да не го евтаназират и да мога да го взема!!!

Да, човекът наистина е цар на зверовете, защото многократно ги превъзхожда по жестокост. Ние живеем с цената на чужди животи. Нашите тела са истински гробници! Ще дойде време, когато хората ще гледат на убиеца на животни така, както на убиеца на човеци. Леонардо да Винчи
Публикувано: 09 August 2010 - 12:04 AM

Early this morning, when you knocked upon my door, I said "Hello, Satan. I believe it's time to go!"
Публикувано: 09 August 2010 - 12:11 AM
Zonker, в 09 August 2010 - 12:09 AM, написа:
Те тези бебета е ясно, че са зверове, а не бебета, ама и нашият им се е опънал

Да, човекът наистина е цар на зверовете, защото многократно ги превъзхожда по жестокост. Ние живеем с цената на чужди животи. Нашите тела са истински гробници! Ще дойде време, когато хората ще гледат на убиеца на животни така, както на убиеца на човеци. Леонардо да Винчи