Dog.bg Форуми : Много нежелани в Сеславци, СОФИЯ

Към съдържанието

• (272 Страници) +
  • « Първа
  • 137
  • 138
  • 139
  • 140
  • 141
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Много нежелани в Сеславци, СОФИЯ

#2761 Потребителят е офлайн   Гатофила Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 30 August 2010 - 10:10 PM

Извинете, малко извън темата, но в името на нормалното общуване -
да избълваш тон простотии, уж в кавички, уж в отговор на - какво? на един съвсем нормален, умерен и културно написан постинг, най-мекото ми определение е за извънредно странно чувство за хумор, по-твърдото е - четеш, но не разбираш, по-нататък няма да отивам.
И гордостта, с която е придружен този неадекватен отговор, че си сразил недоумяващия сразен, вкупом с изненаданите зрители отстрани, съвсем засилва недоумението ми.
Шегичка, а? Нещо като бай Тошовото - ха-ха-ха!
Наистина, висока топка.
Извинете за отклонението, но доста пъти съм свидетел на неадекватно държане със смяна на тона - ама хайде за доброто на животните, нищо че сте таквиз простаци.
При такова държане грижата, колкото и безкористна и силна да е, си остава индивидуална и несподелена. Но и такава да е, лошо няма.
Извинете за оффтопика.
Понеже в кратък личен контакт съм опознавала "простотията" на Норт, та затова.

#2762 Потребителят е офлайн   mimotova Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители
  • Interests:Кучета, кучета, кучета, всякакви животинки и фигурки на дакели!!!

Публикувано: 30 August 2010 - 11:20 PM

Мразя да се включвам в подобни дискусии и да оцапвам точно тази тема, но постовете на ivanova33 ме възмутиха изключително много. Първо: положението на кучетата в Сеславци наистина "не е прекалено отчайващо", то е изключително отчаяно и безнадеждно. Аз лично съм ходила 4 пъти в Сеславци и след това го много тежко го изживявам, по една седмица и повече. :rc_036: на Норт 2005 за редовните посещения и грижи за животните там, години наред. Не съм сигурна, че аз бих издържала. Второ: ivanova33 да отиде там в работен ден, да вземе със себе си едно куче от клетка, особено вътрешните, да поживее със спомена за очите на останалите. И това да е ден, когато няма доброволци и да послуша пияните "разговори" /ако трябва да съм точна, предимно псувни по адрес на кучетата/ на ловците и гледачите, грубото влачене на кучетата по пода и много други /дори не ми се описва, какво видях в рамките на 30 мин./. Веднъж ми се случи да отида сама там в ден, когато няма доброволци и направо не искам да си спомням. Трето: ivanova33, едно лично посещение в Сеславци не е основание за подобни изказвания: "Послеслов: Ще вляза в тона на написалата предното олигофренско писмо към мен и ще и кажа- жена ти луда ли си мари .Ейййййй-няма да се свършат бруталните разбридани простачки, глупаво вярващи, че са върхът на човешката еволюция, пишещи излишно агресивни писма ! Да кастрирам собствената си котка-това е тежка операция за едно животно и няма да подложа котката си на такава безумна манипулация! Теб да те кастрират да те видим! А иначе-браво и на теб за това, че помагаш на животните и по-полека с тона, моля!" , най-малкото, аз лично смятам, че дължите лично извинение на Норт2005, в името на "да помагаме на животните-няма да се женим я! ", защото от хора като Норт2005 ,"олигофренки-змеици" и "бруталните разбридани простачки", може много да научите как най-добре да помагате на животните и да сте от полза. И последно: ivanova33, не смятам, че този форум е мястото да се намесвате грубо в личният живот на хората, със съвети: "Теб да те кастрират да те видим!". Смея да твърдя, че имам преки наблюдения върху живота на кастрирани и некастрирани кучета и котки и здравословните плюсове са само в полза на кастрацията. От котки, като Вашата, през зимата намерих рано сутринта кашонче с 7 вкоченени котета, а дъното на кашончето беше постлано с одеалце. Това за мен е изтънчен садизъм. А да, познавам и жени с пълна хистеректомия и не забелязвам животът им да е по-лош от този на другите, а и те твърдят, че се чувстват по-добре.
Присъединявам се към Гатофила и се надявам да познавам и да контактувам с повече личности като Норт2005 и останалите "разбридани простачки" , имащи нужда да поправят общуването си хора! Аз с Норт2005 съм общувала кратко, но изключително приятно!!!
Извинявам се за дългото словоизлияние извън темата, но нещо тотално, агресивно и брутално се разбридах и изпростях от необмислените изказвания на ivanova33.
User's Signature

Да, човекът наистина е цар на зверовете, защото многократно ги превъзхожда по жестокост. Ние живеем с цената на чужди животи. Нашите тела са истински гробници! Ще дойде време, когато хората ще гледат на убиеца на животни така, както на убиеца на човеци. Леонардо да Винчи

#2763 Потребителят е офлайн   mimotova Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 August 2010 - 11:28 PM

Алеко още си няма собствена тема, но ето 3 негови снимки, защото нямам търпение да го покажа колко е красив и сресан. :db_046: Само да не го мързеше толкова. Твърдо се придържа към принципите на Сър Уинстън Чърчил: "Когато мога да седна не стоя прав, а когато мога да легна не седя!"

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Да, човекът наистина е цар на зверовете, защото многократно ги превъзхожда по жестокост. Ние живеем с цената на чужди животи. Нашите тела са истински гробници! Ще дойде време, когато хората ще гледат на убиеца на животни така, както на убиеца на човеци. Леонардо да Винчи

#2764 Потребителят е офлайн   nort2005 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 30 August 2010 - 11:50 PM

Момичета, благодаря ви за хубавите думи, но ми се струва, че отделяме прекалено много време, за да коментираме поста на ivanova33. При това за някои неща тя е права - наистина съм "змеица", освен това ми предстои и "овариохистеректомия", казано на кучешки :ab_041: , която отлагам от няколко години не за друго, а защото трябва да отсъствам за десетина дни от вкъщи, а се мисля за незаменима, и така.
А за котката на четвъртия етаж - имам горчив опит с моята писана. Преди да я кастрирам, за две години успя три пъти да падне от балкона - мозъчно сътресение, счупено предно краче и разбита муцунка. Ако я бях оставяла да ражда, този проблем нямаше да го има, но какво щях да правя с толкова котета? Това беше преди 25 години точно. След кастрацията спря да гони гълъбите и да си търси мъж, и спря да пада. След това си живя дълго и щастливо, цели 17 години.
Бушката май е на море, иначе щеше да ни поразчисти, че съвсем я направихме темата на говорилня.

#2765 Потребителят е офлайн   nort2005 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 30 August 2010 - 11:58 PM

Ей, голяма красота е този Алеко! Извади и той късмет, ей така ненадейно - много се радвам за него, несправедливо обвинения сладур. В това, че е мързеливичък, няма нищо лошо - все пак ще бъде домашен любимец, а не служебно куче :smile: .

#2766 Потребителят е офлайн   ivanova33 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 August 2010 - 12:11 AM

:flagbg: Шапка свалям на Норт за последния и пост. Животът е труден и заедно сме по-силни при защитата на животните ! Ех, само да бяха и вегетарианци всички любители на животните, които помагат на животните с реални действия цена нямаше да имат !
Спокойно, хора, искате да ме убедите ,че е ужасно в приюта -знам, знам, знам! Но там се скъсах да благодаря на служителите, за да не се отрази на кучетата като си замина ако ги дразня! Ето защо се изразих така дипломатично и в поста си тук относно отиването ми в Сеславци./За да не би ако го прочете техен служител да се раздразнят което надали ще стане ама знае ли се!/.
Исках да изтрия постовете си по-горе на по-чувствителните места, но не става. :rc_036:

#2767 Потребителят е офлайн   Гатофила Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 31 August 2010 - 12:35 AM

Норт, към всичките ти други достоинства прибавям и завидното ти търпение в дисциплината "хвърляне на бисери". Завидна спортна форма. Все така!

#2768 Потребителят е офлайн   mimotova Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 August 2010 - 12:38 AM

Показване на мнениетоivanova33, в 31 August 2010 - 12:16 AM, написа:

:flagbg: Шапка свалям на Норт за последния и пост. Животът е труден и заедно сме по-силни при защитата на животните ! Ех, само да бяха и вегетарианци тези любители на животните, които помагат на животните с реални действия цена нямаше да имат !

Доста от нас са вегетарианци, че и вегани даже!
User's Signature

#2769 Потребителят е офлайн   insult Икона

• свободен радикал
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 31 August 2010 - 02:47 AM

Пфу. Това е краткия ми коментар. Сега дългия преди да се е появил Мод, че и аз веднъж да успея да си кажа навреме:
Иванова, кой е простачка и змеица се видя още на първото писмо до Коринтяните. Песента Оди се кастрирай сме я слушали и ще си я слушаме, то се е видяло - с малката подробност, че отдавна не сме я чували в толкова гнусен и арогантен напев. Само дето, Пено, не си намерила правилните слушатели за таз песничка. На nort2005 не можеш да стъпиш и на малкия пръст, но разбира се коя ли съм аз да омаловажавам твоето величествено и животопроменящо посещение в Сеславци, достойна си за Нобелова награда. Божествените инструкции за това как точно да бъдем твоа образец за животнолюбци нали знаеш къде точно да бъдат поставени, мила? Не си кастрирай котката, в никакъв случай, то е срещу природата на животното и е ужасно, ужасно вредно!
Целувки!
User's Signature

Качена снимка

#2770 Потребителят е офлайн   Илит Икона

• Негасена вар
  • Икона

Публикувано: 31 August 2010 - 03:08 AM

Доста време ми трябваше, за да осъзная написаното. И май все още недоумявам.
Иванова, преминахте всички граници -не само на добрия тон, не само на нормалните човешки взаимоотношения, но и с простащината си успяхте лично да обидите Човек (именно с главна буква) на когото не заслужавате да стъпите върху сянката...

Ако имате капка достойнство -извинете се на Норт2005, а и на всички нас, които я познаваме, ценим и обичаме, не се правете, че нищо не се е случило и хе-хе -ще се размине.

П.П. Истината е, че ако бяхте се изхрачили така върху мен, или дори -върху децата ми -нямаше да ме заболи толкова. Опитах се да не бъда груба, адски много се опитах, но Вие, госпожо Иванова, Вие сте пример за огромната бездна, която дели хората, като Норт, от нискоинтелигентни медузи, като Вас.
User's Signature

Ти си моето куче,
аз съм твоят човек!

Качена снимка

#2771 Потребителят е офлайн   ivanova33 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 August 2010 - 08:44 AM

I Insult, i Gatofila i Ilit I Mamotova se darjite kato obhvanati ot bias i triabva da vi se priloji ekzorsizam. Lipsvat i oshte,ama ne sa pomirisali kakvo stava. Hehe-i te shte dovtasat. :db_046:
A kolkoto do Spora mi s Nort -otgovorih i za eksperimenta v sashtia ton i ne sajaliavam,zashtoto da narechesh glypavo savsem dobronamerenoto izkazvane na nepoznat e provokativno i e oligofrensko-jenata ne e bila na kef i si go e izkarala na men,no tova ne i pravi chest! Obache s izkazvaneto si sled moeto Nort pochti se izvini /moje bi/ i i proshtavam. A kolkoto do ilit-daje komputara mi otkazva da napishe glavna bukva na imeto i /chestno/ vapreki usiliata mi i taka i shte go ostavia napisano -ti Ilit moje i da si ujasna kato meduza Gorgona ,i ti se namesvash nedorazbrala kadeto ne ti e rabota! Vie zaedno /otnasia se samo za izrichno spomenatite hora ot men.a ne za ostanalite / ta vie zaedno ste kato talpata ot uj "religiozni" grajdani. koiato za nishto bi razpnala chovek na krast .
Haide sas zdrave!
P.S. Pak shte kaja-radvam se .che pomagate po niakakav nachin na jivotnite!
/Poveche po goreshtata ni temichka po spora niama da pisha ! /

#2772 Потребителят е офлайн   lucy60 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:Имам 3 кучета,3 котки, 10 дегута и плаващ брой риби :)

Публикувано: 31 August 2010 - 09:00 AM

Иванова33, моля ви, отидете да си подрапвате Егото някъде другаде. Тази тема е СВЯТА, тук има толкова много смърт, сълзи, пак сълзи от щастие понякога, че душевните ви чекии /извинявам се на другите за израза/ са повече от неуместни.

#2773 Потребителят е офлайн   dora7511 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Interests:Фитнес,йога, източна литература,здравословен начин на живот...кучета и котки:)

Публикувано: 31 August 2010 - 02:48 PM

Ей,баси неадекватното мислене.Норт да ви се зивинява?!Просто жената е достатъчно мъдра ,за да види ,че спор с вас няма абсолютно никакъв смисъл и спря навреме.
А ние по младите се газирахме малко от безочието ви.Айде сложете имен в "черния си списък",дреме ми.Не само ан Норт на малкия пръст, но и на всички останали тук не можете да стъпите.
А дано модераторът се появи скоро и изтрие всичко това, гнусно е.
П.п. Странно как вече за енти път някакви странни особи като няма за какво друго , се захващат и хапят на тема вегетарианство?Що ли?Въпросите са риторични де.
При това без да познават хранителните навици на пишещите тук.
И аз съм веган, и голяма част от хората тук.Но по добре природозащитник с акъл и правилна оценка на нещата, пък макар и ядящ пържоли, отколкото вегетарианец(ако изобщо Иванова е такава) с болен мозък и липса на възпитание.
User's Signature

Качена снимка

#2774 Потребителят е офлайн   sheba Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 01 September 2010 - 11:51 AM

Ухаааааа...... изпуснала съм. Какво да кажа хора. Вече имам година стаж в този форум, много от вас са с доста по- голям стаж от мен. Разбирам кибритлийството на всички ни, когато става въпрос за животни, защото вземам предвид безнадеждната ситуация на четириногите в страната ни. Разбирам вече всички вас, когато можете да разкъсате някого с думички- дори и аз самата съм минала през това. Разборам го , защото аз мога да направя същото почти- все пак нямам такъв стаж. Понякога дори се запалвом без причина. Не оправдавам госпожа Иванова единствено заради това, че се изказва за кастрацията по подобен начин , а пък ние глупаците - дето обичаме другарчетата си по- малко от нея най- жестоко сме оперирали възможността им да си имат дечица..... :dh_188: . Понякога като се замисля наистина ми става гадно....., но знам, че вместо поколение на моето куче мога да помогна на друго, родено на улицата или чийто стопанин поради огромната си хуманност е отказал да го кастрира- винаги ще има такива. Нека само се замислим, че с лошата дума предизвикваме само същата реакция или дори по- голяма. А всъщност всички сме на една страна....ако тази енергия я насочим в правилната посока ще постигнем много. Вместо това ние се изяждаме помежду си. Дано тази г-жа Иванова / с най- добри пожелания/ един ден разбере, че животните , които посещава в изолатора са от такива стопани, които са отказали да кастрират животното си.

Наскоро ме осени една мисъл. Дали цялата ни стратегия и закон не е грешен? Не трябва ли първо по комунистически модел да се тръгне по села и паланки с кастриране на дворните кучета и регистрацията им? Вместо това ние си наливаме от пусто в празно. В Перник виждам толкова нови кучета- язък за труда ни и идеалната цел.

Едно хаотично мое мнение /мъдро/ :db_046:
User's Signature

Истинската красота е невидима за очите - тя се вижда със сърцето.
http://www.facebook....100000299149953

#2775 Потребителят е офлайн   fanfann Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 September 2010 - 12:00 AM

Показване на мнениетоsheba, в 01 September 2010 - 11:56 AM, написа:

Наскоро ме осени една мисъл. Дали цялата ни стратегия и закон не е грешен? Не трябва ли първо по комунистически модел да се тръгне по села и паланки с кастриране на дворните кучета и регистрацията им? Вместо това ние си наливаме от пусто в празно. В Перник виждам толкова нови кучета- язък за труда ни и идеалната цел.

Едно хаотично мое мнение /мъдро/ :db_046:

в един друг пост на форума се говореше за приют в Румъния. КАк там след работа по същата тази система, за която Вие говорите след 1-2 години /не помня то4но/ в града за цяла година намират само едно изхвърлено котило нежелани кутрета. Скоро пак имаше пост по същата тема за приюта там, как само с малко мисъл и помощ от общината успяват да кастрират над 50% от домашните кучета. Това е нечовешко постижение според мен. В моя град силно се съмнявам, 4е доближаваме половин процент в това отношение. Всички тези кучета раждат в повечето случаи нежелани потомства, които никак не рядко свършват на улицата. Така попадаме в един кръг, в който кучетата по улицата не намаляват, а често дори не се задържат и на едно ниво, въпреки усилията на хора като Вас. Голяма част от времето и парите на хората, които искат да помагат отиват за лекуване на пострадали животни, а през това същото време други кучета се разгонват. Предполагам, че това положение обезверява доста хора , а решението както виждаме не е никак сложно и сигурно ще глътне много по-малко време, средства и сълзи. И говорим за група от 10тина човека, които успяват да постигнат този резултат в онзи пост.
С намаляването на кучетата по улиците, ще намалеят и сблъсъците между тях и хората , а това няй-вероярно ще доведе и до промяна на отношението на хората към кучетата като цяло. В един такъв бъдещ период може би инцидент като този, който се е случил в приюта Богров преди дни, няма да се приема от никой като нещо приемливо.
не знам дали им е мястото тук на тези писания, но реших да отговоря.

#2776 Потребителят е офлайн   ivanova33 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 September 2010 - 01:19 AM

Ходих в Сеславци тази седмица към 15.00 часа. Казаха ми, че час преди да отида били докарани уловени кучета и гледката беше потрисающа. Някои от докараните-не-повече от 7-8 кучета-/толкова поне аз видях натикани вклетка заедно /та някои от тях едва се събуждаха от упойката, друго трепереше на конвулсии от стрес по-скоро и изглеждаже събуждащо се от упойката. Аз му заговорих мило и с по-весел тон и то изведнъж,сякаш стоплено и съживено от тази струя положителни емоции/които престорено насочих към него въпреки ,че не ми беше никак весело/ та изведнъж то,както трепереше страшно в конвулсии скочи ,съживи се и сякаш нищо му е нямало тръгна към мен и се развесели, а допреди малко се беше свило и стоеше в ступор.Ето как ступорът му поне временно премина когато го приласках-какво нещо е положителната емоция-как лекува и сякаш оживотворява! Кучетата , попаднали в приюта не знаят какво ги очаква там и си представям ужаса им пред неизвестното в онази кошмарна обстановка , без радост, без човешка ласка. Служителите там ама никак не изглеждат като хора, обичащи животните-в очите на всеки се чете насмешка към нас-доброволците,които ходим при кучетата.Сякаш на почти всички такива места работят все хора без сърца ,за които животните са просто вещи. Животните е естествено да усещат това безразличие към тях и почти всички кучета в приюта изглеждат на границата на лудостта от стрес. Например едно средноголямо куче ,което беше само в клетка стоеше с гръб, приседнало и се беше обърнало към стената. Аз го виках говорих му мило, но то не смееше от страх да се обърне- когато най накрая ме погледна, ,в обезумелите му от страх очи се четеше сякаш молба за пощада. Тялото му продължи да е обърнато към стената. В друга клетка 6-7 около три-четири месечни кучета /които не знам дали служите в Богров ще вземат, а така ми се иска / жизнерадостно скачаха. От Богров не бяха взели както е трябвало в понеделник 2 бебета-кучета /може би заради случая с убитото кученце от Богров са предпочели да ги оставят в Сеславци временно ,че там поне има охрана.Знам ли. по-нататък в обиколката най-кошмарна беше гледката на едно куче,което се събуждаше от упойката с която го бяха заловили и беше оповръщало всичко,а друго си преплиташе краката и падаше и ставаше като пияно.
Храна имаха почти всички вътре в сградата, а малките 3-4 месечни кучета пак нямаха храна-този път служителя,който извиках с мен при обиколката отказа да им сложи храна за разлика от миналия път и ми каза, че им давали храна само веднъж на ден -сутринта и щом са си я изяли-няма повече-чак на другия ден ,ето защо аз им дадох от храната, която носех ,както дадох и на други , които нямаха.Поне двете бебета в другата клетка имаха храна както имаха и в неделя.Навън в клетките храна нямаше за кучетата там, както нямаше и в неделя.Служителят ми каза ,че пак са я били изяли сутринта и няма повече-"чак утре" ми вика. И за тях не пожела да слагаме от гранулите в приюта.
Така разказах част от това което видях там и искам да кажа ,че за хора,които обичат животните тази гледка е покъртителна и ужасна. Но служителите не изглеждаха затрогнати даже бяха весели. Тежко.А представете си какъв е ужаса на животните в кланицата, които усещат какво ги чака, когато чуват предсмъртната агония на другите си събратя /тук само вегетаранците и веганите само ще ме разберат/. Боже, ние хората не заслужаваме животните !
П.С. Аз отдавна чета постовете в подфорума за Сеславци и четях страхотии, и така човек ,четейки преживяванията на други се подготвя поне малко за ужаса ,който чака всеки, обичащ кучетата , но никой не може да бъде напълно подготвен.

#2777 Потребителят е офлайн   sheba Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 03 September 2010 - 11:22 AM

До fanfann.....
Да извинявам се и аз, че ще отговоря пак тук, но това е България все пак. Нали знаете , че все сме на опашката. Колкото и да кастрираме-не става само хора като нас и вас да са заети в тази кауза- за това трябва да работят съвместно институции, за да се спре безразборното развъждане. Аз съм ЗА да се закрият всички развъдници.....то те и повечето се нелегални де ама. А също така съм и ЗА да се увеличи доста таксата за отглеждане на некастрирано куче. Баба Пена /например/ ако не иска да го кастрира, то поне да сме сигурни, че няма да гледа....защото всички знаем в какви усливия се отглеждат 90 % от дворните кучета.
Пак се извинявам.
Иванова 33 поздравявам Ви за това , което правите и , че дори за един момент сте донесли малко радст на тези животинки.
Алена казо онзи тев по ТВ-то, че в животни се прераждат само тези дето сами пожелаят ............... И СЪЩО ТАКА МЪЧИТЕЛИТЕ НА ЖИВОТНИ, КОИТО УБИВАТ ЗА УДОВОЛСТВИЕ.
Искрено се моля да има възмездие ако не в този живот поне ..някъде там.
User's Signature

Истинската красота е невидима за очите - тя се вижда със сърцето.
http://www.facebook....100000299149953

#2778 Потребителят е офлайн   ivanova33 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 September 2010 - 11:57 AM

Да,браво,Шеба, съгласна съм с теб за затварянето на подобни места, защото те са умопомрачителни .Животните са чувствителни и как искаме после да обичат и да не лаят по хората след като са преминали през места като Сеславци лишени от добро отношение,блъскани, тормозени. Хората /по принцип като масова психика/ си умират да създават около тях обстановка на ужас и агония, Сякаш искат да бъдат нещастни и да правят и другите такива, имайки при това условия да не бъдат. Темата е обширна и не е за сега.Идеята на доброволци да ходят да разхождат кучетата от приюта е отлична и разходките са като психотерапия за кучетата в приюта. Ако служителите в приюта обичаха животните и им го показваха за кучетата там щеше да е по -поносимо ама не би. / /Дори и някой от служителите в приюта да обича кучета под натиска на болшинството -тълпата служители там/ за които е видно ,че третират животните като вещи/ едва ли ще посмее да се успокоява кучетата там поне с ласка.
Всеки път там различни служители присмехулно ме питат едно и също" Е, какво стана, нахранихте ли кучетата?" " Откъде чак си дошла, за да ги храниш" .Гадини.

#2779 Потребителят е офлайн   кикита Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 03 September 2010 - 03:17 PM

В сряда кучовци бяха много изгладняли.
Имаше едно малко с парвовироза в трагично състояние, помолих да го приспят и да му спестят мъките :dh_188: Ето всички кучета от външните клетки и някои от вътрешните(последните снимки в албума са на две мои кучета): http://www.facebook....44341810&ref=ts

Имаше женска НОК ето я:
Прикачена снимка

Това са малки смеска с питбул вероятно...приличат ми много на Джоя на Insult :
Прикачена снимка
Прикачена снимка
Прикачена снимка
Прикачена снимка
Прикачена снимка
Прикачена снимка
Прикачена снимка
Прикачена снимка
Прикачена снимка
Прикачена снимка
Прикачена снимка
Прикачена снимка
Прикачена снимка

И други малки:
Прикачена снимка
Прикачена снимка
Прикачена снимка

И още едно кучило с майка си:
Прикачена снимка
Прикачена снимка

Някаква инфекция или излезнал клепач:
Прикачена снимка

Малка, гушкава сладурана, молеща за ласка:
Прикачена снимка

#2780 Потребителят е офлайн   Marieta_dogs Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 September 2010 - 09:23 PM

Много моля доброволците,които утре ще ходят в Сеславци ,да дадат вода на това животинче,понеже е неподвижно !
Прикачена снимка
Предварително благодаря !

• (272 Страници) +
  • « Първа
  • 137
  • 138
  • 139
  • 140
  • 141
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема