Много нежелани в Сеславци, СОФИЯ
Публикувано: 19 March 2011 - 12:19 PM
може би не е тук мястото, но все пак: Разполагам с 40 кг (два чувала) кучешка храна (гранули) и бих желала да я дам на нуждаещите се кучета от приюта в Сеславци. Знам, че храната е много малко и не знам и каква марка е, но се надявам да е от полза. Виждам, че вие сте много организирани и предпочитам да дам храната на вас, а не да я занеса директно там и да я оставя. Проблемът е, че колата ми в моемнта не е в движение и не знам кога ще я оправя и въпросът ми е дали може да вземете храната от центъра на София (до стадион Левски). Ако това е невъзможно или поради друга причина желанието ми да ви дам храната е неуместно, моля кажете ми и ще измисля нещо друго.
Публикувано: 19 March 2011 - 04:21 PM
Публикувано: 19 March 2011 - 06:55 PM
благодарим Ви много за предложеното дарение. Всяка помощ е добре дошла, а 40кг. храна никак не са малко

Вчера кучовци хапнаха 60 кг. допълнително и то най-висок клас гранулки, за които трябва да благодарим на SMitreva

Втората кучица е много миличка, гушках я и я мачках, в клетката е с друго куче, с което се разбират много добре. И двете кучици са младички, раждали и засега изглеждат добре.
Ето я(тази, която ще се връща):

Не мога да кажа нищо за характера на тази, която е оставена с декларация за отказ, тъй като я кастрираха в петък и беше упоена и замаяна. Ротвайлерите са много крехки здравословно и много бързо гаснат на място като Сеславци, това показва опита с всички предни...

Това сладурско създание си има някаква по-така порода, но забравих каква беше. Може би някой си го търси?

Един НОК, който ми беше обърнал гръб и не можах да снимам. Кучето е много депресирано, обърнало гръб на света, забило глава в скарата и не реагира на абсолютно нищо...

Тези двечките са заедно и се поддържат, едното има някаква порода май.

Карантинните клетки...или кучетата без перспектива. Тези трите са обявени за агресивни, били ухапали някаква жена. Аз си влизам при тях, не смея да ги пипам, но влизам спокойно. Едното много ми прилича на вълк, на истински, див вълк.

Пак от карантината:

Три бебочета, без майка...Много сладки, гушкави. Имат нужда от ваксини, за да оцелеят и домове, разбира се.Другата седмица ще ги обезпаразитя, ако някой не ме изпревари.

Бебчета с майка. Майката е средна на ръст, около 20 кг., добра. Бебовци са социални, на около месец/месец и половина.

И трето кучило. И тези са с майка. Малко страхливи са и те и майката. Опитах да давам на майката да хапва от ръката ми, за да се отпусне и след това да пипам и бебовците, за да свикват, но само се доближи плахичко и взе едно зрънце. Другия път повече.

Това е втория Бонбон, преместили са го във външните заграждения.

Новите карантинни:

Тези четирима сладура, са прибрани на топло в стаичката на Заедно. Брауни(черничкият) е единственото момче, другите са момиченца. Всичките са супер социални, супер готини и гушкави и очакват своите нови стопани.

И други, които съм ви показвала по-рядко:

Публикувано: 20 March 2011 - 03:23 PM
Дано по-скоро някой предложи поне временен дом, за да оцелее животинката, докато се намерят подходящите стопани.
Фенове на прородата, вие сте на ход!
Публикувано: 20 March 2011 - 10:03 PM
Ще го видя в срядае - ако е социално, ще помоля Соня да го включи в списъка.
Публикувано: 21 March 2011 - 11:55 AM
Публикувано: 21 March 2011 - 05:33 PM
SMitreva, в 20 March 2011 - 04:35 PM, написа:
Бързам да споделя, че Шакира е успешно и надявам се много щастливо осиновена от мен

Още информация и, разбира се, снимки, ще качвам вече във веселата тема

Публикувано: 21 March 2011 - 06:57 PM

Спаси от този концлагер преди време Арни (пак натирен от "хората си"), а сега и Шакира .... Не вярвах, че ще има такъв бърз развой за това момиче и то от наш човек. Даваш много надежда, че добрите хора ги има все още и действат скоропостижно.
Бъди жива и здрава и дано ти се върне многократно стореното добро!!!

Не са ме е хапали кучета, ... само хора! - М. Монро
Публикувано: 21 March 2011 - 10:32 PM

Пожелавам ви много щастливи години с малката побойничка, и дано успеете да я научите на добро държание